دوست گلم تو تاپیک خود بازی بپرسین سریعتر به جواب میرسین....:10:نقل قول:
به قول یکی موفق باشیم...:27:
دوست گلم تو تاپیک خود بازی بپرسین سریعتر به جواب میرسین....:10:نقل قول:
به قول یکی موفق باشیم...:27:
بیا داداش:نقل قول:
کد:http://guides.gamepressure.com/gearsofwar2/
اگه فارسی شو بذارید ممنون میشم.نقل قول:
بیا تو تاپیک خودش باهم مشکلتو رفع کنیم.فارسیشو ندارم.sorryنقل قول:
سلام. کجای بازی گیر کردی. بازی خیلی سادست؟نقل قول:
سلام
میشه راهنمای قدم به قدم بازی gears of war 2 رو بذارید؟
ممنون
سلام. دوست عزیز از کابل کامپوزیت خود xbox انتظار بیشتری نمیره. و کیفیتش همین هستنقل قول:
سلام.من يه مدتي بايد با TV معمولي بازي كنم.الان كه با كابلي كه با خود X460بود دستگاه رو وصل كردم به TV ولي كيفيت تصوير خيلي پايين بود و تقريبا آدم رو كور ميكرد!تو تنظيمات خود tvهم رفتم ولي تغيير چنداني نكرد.ميشه يه راهنمايي كنيد؟ممنون
مدل tv هم سامسونگ 21 اينچ و ديگه اطلاعاتي ندارم!(البته اون گوشه tv يه جل نوشته PLAND)
بله دوست عزیز درست نوشتم البته فقط ۱ دونه داریم :31:نقل قول:
درست نوشتین؟؟
سلام.نقل قول:
1- الان قراره LT جدید بیاد؟(یعنی می خوام آپدیت کنم صبر کنم یا نه؟)
2- چه جوری میشه پروفایل رو کپی کرد؟(منظورم اینه اگر خواستم x360 ام رو عوض کنم میشه پروفایل رو انتقالش داد؟)
3- اگر دیسک داخل x360 نباشه و به لایو وصل بشیم بن میشیم؟(من non stealth دارم)
۱. الان هیچی معلوم نیست
۲.خیلی راحت کپی میکنید تو فلش
۳.الان بله چون نزدیک به دوره ی ban wave هستیم.
الان بهترین فریم ویر non stealth هست.
سلام من دیدم تو یه فروشگاه زده آپدیت داشبورد جدید برای ایکس باکس نسخه اصل مگه میشه نیومده که هنوز؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
این ایکس باکس جدید -- شده ها؟؟؟؟؟؟
درسته؟
سلام. 4nov اپدیت اصلی میاد.نقل قول:
سلام من دیدم تو یه فروشگاه زده آپدیت داشبورد جدید برای ایکس باکس نسخه اصل مگه میشه نیومده که هنوز؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
این ایکس باکس جدید -- شده ها؟؟؟؟؟؟
درسته؟
بله ه ک شده.
دوستان من باتری شارژی و شارژرش رو میخوام برای دسته بخرم چی بخرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
energaizer دو تا رو با شارژرش 25 میگفت خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و varta هم 4 تا باتری و شارژرش 25
کدوم بهتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا هم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟play kit chrj
دوستان این اسلیم که -- شد دیگه کامل -- شده؟:دی منظورم اینه که با آپدیت و این چیز ها که خراب نمیشه؟
بازی هاش با الایت و آرکاد که یکی هست.درسته؟(منظورم اینه که یه دیسک بازی که تو الایت اجرا میشه توی اسلیم هم اجرا میشه؟
بله و با اپدیت جدید هم نمیشه برش گردوندنقل قول:
کلا ایکس باکس از یه سخت افزار ثابت ساخته شده . البته درسته که اسلیم از نظر سخت افزاری با بقیه ی مدلهاش یکم تفاوت داره ولی هیچ ربطی به قویتر بودن پردازش یا بهتر اجرا شدن بازی که بخواد منجر به بازیهای انحصاری برای خودش بشه وجود نداره همون بازی رو که اسلیم اجرا میکنه ارکید هم اجرا میکنه
با سلام من 5 ماه دستگاهمو دارم روزی میانگین 4 ساعت بازی میکنم الان سرعتش کند شده مدل الیته یهو میبینی هرچی سی دی میگذارم نمیخونه بعد دستگاهو خاموش میکنم از برق میکشم و عمودی میگذارم میخونه ... چیکارش کنم میدونم کلی گرد خاک گرفته و ...
سلام. روزی چند ساعت بازی میکنیدنقل قول:
دوستان من باتری شارژی و شارژرش رو میخوام برای دسته بخرم چی بخرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
energaizer دو تا رو با شارژرش 25 میگفت خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و varta هم 4 تا باتری و شارژرش 25
کدوم بهتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا هم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟play kit chrj
---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------
سلام. دوست عزیز وقتی بازی روی هارد هم هست این مشکلات رو دارید؟نقل قول:
ا سلام من 5 ماه دستگاهمو دارم روزی میانگین 4 ساعت بازی میکنم الان سرعتش کند شده مدل الیته یهو میبینی هرچی سی دی میگذارم نمیخونه بعد دستگاهو خاموش میکنم از برق میکشم و عمودی میگذارم میخونه ... چیکارش کنم میدونم کلی گرد خاک گرفته و ...
بازی روزی 4تا 5 ساعت یه دونه باتری برام یک ماه میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
در مورد امضات میگم: حالا که شده! :31:
ببینید پلی اند کیت شارژ ۶ تا ۸ ساعت باتری نگه میداره. باتری شارژی هم معمولا ۱۰ ساعت دیگه کار میکنهنقل قول:
بازی روزی 4تا 5 ساعت یه دونه باتری برام یک ماه میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من دنبال بازی Borderlands : game of the year edition میگردم
ولی جایی برای فروش پیدا نمیکنم؟
جایی رو برای دانلود میشناسین؟
یا اگه جایی میفروشه به صورت پیغام شخصی میشه لطف کنین بگین؟
ممنونم
سلام ...
من خیلی وقته تو این تاپیک نیومده بودم .
میخواستم ببینم بن ویو رو فرستادن یا نه !؟ :31:
این عکس تو امضام 1 ماهه از ترس بن شدن آپدیت نشده !
ممنون
سلام
من یه باتری شارژیه sony ه 2000MAH و یه Energizer 2450 MAH +یه شارژر sonyخریدم
میخواستم بدونم که اگه باتریه energizerو به شارژر بزنم چیزیش نمیشه؟آخه 2450 میلیه ولی باتری sonyه 2000میلی
مرسی
راستی چرا سایت p30 از ساعت 1 به بعد قات میزنه و اصلا وصل نمیشه؟
اگه لنز دستگاه خاک بگیره باید چیکار کنیم؟
من یه سی دی لنز پاک کن فیلیپس گرفتم دیدم روش نوشته:
do not use for xbox and other gaming system
منم نزاشتم تو xbox
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ببینم مگر باطری های دسته ایکس بکسو حتما باید با اون شارژ مخصوص خودش شارژ کرد.؟ مگه نمیشه که با همین شارژر باطری معمولی باطری ها رو شارژ کرد؟
نقل قول:
سلام
ببینم مگر باطری های دسته ایکس بکسو حتما باید با اون شارژ مخصوص خودش شارژ کرد.؟ مگه نمیشه که با همین شارژر باطری معمولی باطری ها رو شارژ کرد؟
سلام.
دوست عزیز باتری های xbox مخصوص هست باتری معمولی نیست که با شارژر ها معمولی شارژ بشه.
لنز دستگاه که به همین راحتیا خاک نمیگیره مگه الکیه :31:نقل قول:
اگه لنز دستگاه خاک بگیره باید چیکار کنیم؟
من یه سی دی لنز پاک کن فیلیپس گرفتم دیدم روش نوشته:
do not use for xbox and other gaming system
منم نزاشتم تو xbox
جواب منم بدید.:20:نقل قول:
نه هیچی نمیشه فقط باید بگذاری 8 ساعت نیم شارژ بشهنقل قول:
سلام
یه سوال داشتم ایا xbox رو میشه به مانیتور هم وصل کرد؟ مثل سامسونگ بعد اگه میشه به چه صورت هست؟؟؟
بله با کابل vga مخصوص خود xbox360. وصل کردنش هیچ کاری نداره.نقل قول:
سلام
یه سوال داشتم ایا xbox رو میشه به مانیتور هم وصل کرد؟ مثل سامسونگ بعد اگه میشه به چه صورت هست؟؟؟
سلام
سوال من از متخصصین عزیز اینه که هارد اینترنال کامپیوتر رو میشه به ایکس باکس وصلش کرد 2. هارد اکسترنال چی اونم میشه ؟در مورد باتری اون باید چه مشخصاتی داشته باشه
بله دوست من هارد اينترنال رو با تبديل IDE/SATA TO USB و هارد اكسترنال هم باUSB خودش به XBOX وصل ميشه ولي فقط ميتوني از 16 گيگ هر كدوم واسه بازي ريختن استفاده كني بقيشو ميتوني فيلم و مديا بريزي.نقل قول:
در مورد باتري هم زياد حساس نباشيد اگه شارژي ميخواي كه اكثرا 2000 ميلي آمپر هستن . يه مارك معتبر بگيريد مثل SONY يا Energizer يا Duracell
من میخوام به احتمال زیاد یک دونه دسته ی بی سیم بگیرم. منتها بین دسته ی مشکلی معمولی و دسته ی ایکس باکس های جدید گیر کردم. به نظر شما با توحه به تفاوت 5 هزار تومنی ه فیمتی که دارن, کدوم بهتره ؟ آیا دسته های New Xbox که الان در بازار ایران موجود ه اوریجینال هست ؟ تفاوت دسته ی معمولی با این جدید ه فقط توی رنگ اونهاست ؟
قیمت روز این دوتا دسته هم لطفا کنید بفرمایید.
دوستان من میخوام xbox 360 بخرم چه مدلی توصیه میشه چه قیمتی هست /ایا ps3 بهتر یا xbox 360 ؟
این دو دسته هیچ فرقی به جز رنگشون با هم ندارن !نقل قول:
قیمت دسته معمولی : 45
قیمت دسته اسلیم : 50
الان سری جدید ( Slim) قیمت خوبی داره و گویا 380 تومنه که به نظره من خریدش عاقلانه به نظ میرسه!نقل قول:
جواب قسمت دوم سوالتون رو هم در تاپیک PS3 دادم!
با این حساب یعنی اون پول بیشتری که میدم الکیه, درسته ؟ :31:نقل قول:
البته Slim کپی خور هم نیست که باید در نظر باشه این محدودیت !نقل قول:
نقل قول:
البته Slim کپی خور هم نیست که باید در نظر باشه این محدودیت !
اون ۳۸۰ تومنیه کپی خور هست.
از نظر راحتیه بازی xbox360 بهترهنقل قول:
الان سری جدید ( Slim) قیمت خوبی داره و گویا 380 تومنه که به نظره من خریدش عاقلانه به نظ میرسه!
می دونم جای این سوال اینجا نسیت اما اون جا پرسیدم کسی جواب نداد و من خیلی عجله دارم
اگه مشه به بزرگی خودتون ببخشید و جواب بدبد ..ممنونم
ایا می شه ایکس 360 رو به لب تابی که پورت hdmi داره وصل کرد؟یا اون پورت فقط خروجی یه؟
اگه مشه کیفیتش چه طور میشه؟
تصویر خوبه یا نه؟
مانیتور لب تابم FULL HD یه.
فرقی نمیکنه هم تو هارد هم غیر هارد یه جوره !!!نقل قول:
نقل قول:
فرقی نمیکنه هم تو هارد هم غیر هارد یه جوره !!!
اگه تو هارد هم همینجوریه و مشکل برای همه بازیا هست دستگاتون مشکل داره
مدل لپتاپتون چیه ؟؟؟نقل قول:
لپتاپها اکثرآ خروجی hdmi دارن نه ورودی :13:
نقل قول:
می دونم جای این سوال اینجا نسیت اما اون جا پرسیدم کسی جواب نداد و من خیلی عجله دارم
اگه مشه به بزرگی خودتون ببخشید و جواب بدبد ..ممنونم
ایا می شه ایکس 360 رو به لب تابی که پورت hdmi داره وصل کرد؟یا اون پورت فقط خروجی یه؟
اگه مشه کیفیتش چه طور میشه؟
تصویر خوبه یا نه؟
مانیتور لب تابم FULL HD یه.
سلام. دوست عزیز اون پورت فقط خروجی هست
نميدونم مدل دستگاهت چيه اما اگه سفيد نيست خب برادر من بده اون 50 تومني رو بخر كه همرنگ دستگاهت باشه ديگه.اينطور كه خيلي ضايس يه دسته سفيد و يكي مشكي.نقل قول:
خلاصه همرنگ قبليه بگير
من ارکید دارم و میخوام دسته ی مشکی بگیرم و در ادامه هم میخوام قاب کنسول رو به مشکلی تغییر بدم و یک هارد هم بزارم روش :31: میشه الایت :27:نقل قول:
ویرایش:
البته با میثم که صحبت کردم خریدن قاب و این چیزا اصلاً به صرفه نیست :دی ولی باز هم دسته ی مشکی میگیرم :31:
سلام . آقا یه سوال دارم . من بدبخت ، دانشگاه مشهد قبول شدم . حالا میخوام xbox ام رو ببرم . یه خرده راهنمایی می کنین چجوری ببرم بهتره ؟ (ترجیحا خرج نداشته باشه !) (نکته : جعبه اش رو نمی تونم ببرم چون وسایلم زیاده و با قطار میرم و یه کیف دانشجویی دارم !)
ممنون.