سلام.نقل قول:
روی mycomputer راست کلیک بعد به قسمت advanced system setting وبعد روی setting قسمت startup and recovery کلیک کنید.دراین بخش میتوانید تنظیمات دلخواه رو اعمال کنید.
موفق باشید.:11:
Printable View
سلام.نقل قول:
روی mycomputer راست کلیک بعد به قسمت advanced system setting وبعد روی setting قسمت startup and recovery کلیک کنید.دراین بخش میتوانید تنظیمات دلخواه رو اعمال کنید.
موفق باشید.:11:
ممنون ولی اینجا نشد :41:تغیرش بدی فقط میشه عوضش کرد که روی کدوم بیاد بالا میخواهم یکیش رو کلا پاک کنم!!؟؟؟:10:نقل قول:
کسی نمیدونست؟؟؟؟
سلام
كسي مي دونه اسم فولدر users توي c رو چه جوري مي شه تغيير داد؟يا اينكه چه جوري مي تونم توي c يه فولدر به اسم document and settings بسازم؟خيلي خيلي واجبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مرسی از سایت خوب و پر محتواتون
من نمیدونم که سوالی که داریم توی این صفحات هست یا نه و چون تعداد صفحات خیلی زیاد بود مجبور شدم مزاحمتون بشم و بپرسم
من سیستمم لپ تاب هست و ویندوز ویستا داره ویندوز ارجینال هست و تمام آپدیت هاش رو انجام دادم ولی الان دو روز هست که یه مشکلی باهاش دارم و اون هم این هست که وقتی صفحات درایو ها رو باز میکنم و میخوام کپی یا پیست کنم بلافاصله یک پیغام میاد که windows explorer restarting و تمام صفحات رو میبنده و نمی تونم چیزی رو کپی یا پیست کنم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین که چیکار باید بکنم
آنتی ویروسم هم avast هست و بعد از اسکن کردن هیچ ویروسی پیدا نکرده
سلام ، بعد از نصب ویندوز ویستا کنار بعضی از آیکونهای روی دسکتاپ علامت سپر ظاهر میشه :
سلامنقل قول:
باید User Account Control خاموش بشه
از این مسیر:
Control Panel\User Accounts\Turn User Account Control On or Off
انجام دادم ولی هنوز علامت سپر هست !!!نقل قول:
سلام
من تو ویندوز ایکس پی مشکلی با اینترنت ندارم ( ADSL ,DHCP IP)
اما وقتی ویستا نصب میکنم تو کانکشن هام به اینترنت وصل میشه و عکس کره زمین سبز میشه
ولی نه سایتی باز میشه نه پینگ به نتیجه میرسه و فقطrequest میده
آیا باید جای خاصی تنظیماتی انجام بدم ؟
مرسی
آقا مشکل آیکون سپر حل شد ، بعد از ، از کار انداختن User Account Control ، باید Theme رو عوض کنیم . از Andyan عزیز هم متشکرم .
سلام
مشکل win 32 در ویندوز رو چطوری رفع میشه ؟