وین چند بار عوض کردم ولی باز همین طوره بیشتر از 1 صفحه پیرینت نمی کنه/نه تا قبلی رو پاک کنم پیرینت نمی کنه/به نظر شما مشکل کجاست؟!نقل قول:
Printable View
وین چند بار عوض کردم ولی باز همین طوره بیشتر از 1 صفحه پیرینت نمی کنه/نه تا قبلی رو پاک کنم پیرینت نمی کنه/به نظر شما مشکل کجاست؟!نقل قول:
بعد از اتمام پرينت صفحه اول چراغ قرمز روشن میشه،نه دیگه پرینت نمی کنه
چيكار مي كنيد براي رفع ارور پرينتر؟ به جاي 100 برگ اگه يه دستور پرينت 2 برگي بديد چي ميشه.نقل قول:
از کار افتادن اسکن پرینتر Canon Pixma MP-220 بعد از تمام شدن کارتریج آن
سلام
من یک پرینتر 3کاره Pixma MP-220 دارم که الان یه مدته،کارتریجاش خشک شدن و چراغ eror این پرینتر روشن شده،از زمانی که کارتریج ها خشک شدن واین چراغ روشن شده،باپرینتر اسکن هم نمیشه کرد
چیکار کنم بتونم از اسکنر استفاده کنم؟بدون عوض کردن کارتریج ها؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
salam khaste nabashid reset chipesete samsung 650 darid?
سلام دوستان .... پرینتر من HP 1020 هست ... داخل آفیس فتوشاپ و هر برنامه دیگه ای کلن یه دفعه ای دیگه کار نکرد و هیچی و پرینت نمیگیره ! درایوش هم پاک شده ! چند دفعه نصب کردم ولی بازم این ارور رو میده !!! کسی میتونه بهم کمک کنه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من چند کاره 4300 سام را دارم می خواستم بدونم که این گزینه ها چیست :
ID Copy, 2-up, Auto-fit, Clone, Poster copy
Ethernet 10/100 Base TX (External) : ML-00ND
و چگونه باید مورد استفاده قرار گیرد ؟؟
یکی از این ها برای کپی پست و رو کارت ملی می باشد اگر جواب مثبت هست چگونه عمل می نماید؟
مدتی هست که وسط کاغذ ها را یک لکه سیاه می اندازه چگونه باید برطرف نمود؟
هزینه شارژ این مدل و قیمت ریبون (اون قسمت سبز رنگ) چقدر است؟
ممنون از توجهتون
من چندکاره کانن MP-630 دارم که یه دفعه این پیام رو داد و دیگه کار نمیکنه .
u052 error
the type of print head is incorrect
هد رو در آوردم و پین هاش رو تمیز کردم ولی درست نشد . به نظرتون باید عوض بشه یا راهی هست ؟ از کجا میشه مطمئن شد که از هد هست مشکل و نه از خود پرینتر ؟؟؟؟
آقا کسی نمیتونه مشکل منو حل کنه ؟؟؟؟نقل قول:
سلام
دوستان من شارژ كاتريج رو انجام مي دم. تنها مشكلي كه هميشه خدا دارم!!! اينكه گاهي بعضي از كارتريجا اين جوري پيرينت مي گيره.
اوايل كه ناشي بودم فوم رو عوض مي كرم و مشكل حل مي شد. در حاليكه الان فهميدم كه فوم ها مشكلي نداشتند و شايد كثيف شده بودن.((من فوم رو اوايل با پنبه بهداشتي فقط دستمال مي كشيدم و الان هم با شيشه شور رقيق و پنبه مي شورمش))
چيكار كنم؟ فوم رو چه جوري تميز كنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]