gt50 بهتره دیگه
به ترتیب:
vt50
gt50
st50
.
.
.
Printable View
gt50 بهتره دیگه
به ترتیب:
vt50
gt50
st50
.
.
.
برای محیط فوق العاده روشن اصلا پلاسما به درد نمیخوره دوست عزیزنقل قول:
sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
ای بابا یادم رفته بود سایزش را بنویسم. 50 اینچ با گارانتی :20:نقل قول:
عینک روش نیست.
همونطور که دوستمون گفتند برای محیط فوق العاده روشن پلاسما مناسب نیست.نقل قول:
چون نمیتونه کنتراستش را خوب نشون بده.
LED-LCD تو این محیط ها کنتراست خوبی دارند.
پس ترجیحاً از LED های زیر تهیه کنید :
SONY HX925
SAMSUNG D8000
SAMSUNG D7000
ال جی lw98000 رو جا انداختی :Dنقل قول:
البته فعلا یه دونه هم تو بازار وجود نداره ولی نمیشه نادیده گرفتش
دوست عزیز منظورتون از خیلی روشن چه اندازه ای هست ، چون خونه ما در طول روز نورگیر هست و با کیفیت تصویر مشگلی ندارم ، البته تصویر در شب به مراتب با کیفیت تر هستش ولی با اینکه در روز خونه نورگیر هستش ، تاثیری در کیفیت رنگ مشگی نداره وتا اونجائی هم که اطلاع دارم محیط منزل کاربر پونل هم تا حدودی نورگیر هستش ، شما اگه اندازه نورگیر بودن محیط رو تائین کنی فکر کنم دوستان بهتر بتونند شما رو راهنمائی کنند ، گر چه من هم با نظر دوستان موافقم که پلاسماهای فعلی به درد محیط های خیلی پور نور نمی خوره ، مثل خونه های قدیمی که پنجره های زیادی داشتند .
چطوری مقدار نور گیر بودن را تعیین کنم؟ چون واحد نور لومن هست من با واحدش بگم کسی متوجه نمیشه. مثلا بگم 400 لومن خوبه کی می فهمه؟نقل قول:
مجبورم ساده بگم :
شما اگه تو خونت نور و کنتراستCRT کافیه، پلاسما حتماً خوبه واست. نور و کنتراستشم بیشتر از CRTه.
اگه آفتاب مستقیم تو اتاقت نیست و یا پرده درست و حسابی داره پلاسما برات خوبه.
اگه با لوستر و لامپ خونه را چراغونی نکردی، پلاسما برات خوبه.
من نور خونه خودم و فک و فامیل و دوست و آشنا را که تصور میکنم می بینم برای اکثر خونه ها نورش کاملاً کافیه و به راحتی به نور محیط غلبه میکنه.
والا اون موقع که میخواستم VT30 بگیرم همش دلهره داشتم نکنه نورش کم باشه و پولم حروم بشه. وقتی اومدن نصبش کردن دیدم عجب! اینکه نورش از سرم هم زیاده!
نکته مهم : پلاسما برای کسی خوبه که بدونه کیفیت = کنتراست نه اونایی که به غلط میگن کیفیت = نور
با سلام
جناب پونل منظور من اون دوستی بود که در باره جی تی 50 و اس تی 50 سئوال کرده بودند هستش و دقیقا منظور بعدیم از تائین مقدار نور همین مطلبی هستش که شما توضیح دادید در هر حال از توضیح کامل شما متشکرم
درود
دوستان کیفیت تصویر توی کدام مورد زیر بهتره ؟ (با فرض این که همه ی فایل های یکی باشه )
یو اس بی خود تی وی - اچ دی پلیر با کابل hdmi - ر ی س ور اچ دی با کابل hdmi - اتصال لپ تاپ (pc)
اگر منظورت اینه که یک فایل رو با همه اینا پخش کنیدنقل قول:
هیچ فرقی نداره و کاملا یکسان خواهد بود