من یک پیش فروش طلایی خانواده پرشیا ثبت نام کردم که تحویلش مهر ماه هست.
آیا اینو میشه فروخت؟
با 5 تومن ثبت نام کردم.
اگه میشه فروخت ، چقدر میخرن؟
سود 25% هم داره.
من یک پیش فروش طلایی خانواده پرشیا ثبت نام کردم که تحویلش مهر ماه هست.
آیا اینو میشه فروخت؟
با 5 تومن ثبت نام کردم.
اگه میشه فروخت ، چقدر میخرن؟
سود 25% هم داره.
رانا خوب بیشتر از بودجه مه پس میذارم دو ماه قبل اون تاریخ میرم 405 ثبت نام میکنمنقل قول:
نقل قول:
پس پیشا پیش مبارکت باشه:n02:
سلام
من تحویل تیر93 یه 206 پیش خریدکرده بودم
۱ـبه نظرتون دعوت نامه دقیقا کی میاد؟
۲ـ چند درصد ممکنه افزایش قیمت شمل حالم بشه ؟
۳ـ نمایندگی برام ماشینو میتونه بفروشه؟چند درصد پورسانت میگیره اوتوقت، ایا کارتکسی میتونم تحویل بگیرم؟
ممنون
Sent from my LT28h using Tapatalk
۱- دعوت نامه یک تا ۱۰ روز قبل از تحویل خودروست ؛ با شما تماس میگیرن و شما برای تکمیل نهایی خودروتان به نمایندگی مراجعه میکنید .نقل قول:
۲- احتمال کاهش چشمگیر قیمت خودرو هست ؛ شورای رقابت هشدار جدی درخصوص قیمت های فعلی داده و حتی تهدید به جریمه سنگین کرده اما حداقل مطمءن باشید قیمت گرانتر نخواهد شد .
۳ - خیر نمایندگی فقط به شما میفروشه مگر اینکه خودشون آشنا داشته باشن ببرید بنگاه و راحت بفروشید .
خودروی کارتکس باید زیرمجموعه ایرانخودرو باشید و فروش بالایی داشته باشید که شرایط خاص خودش رو داره و به شما تعلق نمیگیره .
یکی جواب بده لطفانقل قول:
معلومه توی ایران زندگی نمیکنی!!!کاهش قیمت خودرو اونم چشمگیر!!!!کی این اتفاق توی تاریخ ایران رخ داده که این بار دومش باشه....بهمن91 که کلی دعواشد و خودرو حدود40-50%گرون شد؛با جریان پراید کیلویی چند؟؟؟؟(اگه یادت بیاد)ماشینی مثل ال90 بعد از افزایش قیمت از 21.5 تا 36 شورای رفاقت زحمت کشید از 36 میلیون شد 35.150!!!!!حالا که قیمتاشون نسبت به اون دوره فرق زیادی نکرده...اگه ارزون شد،شما برای من یک SD V8 از این28 تومنیا که از رانا32 تومنی!!!! ارزونتره بخر،شیرینی تون هم کنار میگذارم..من موندم SD این قیمته پس ال90 چند میشه!!!!جالبه SD که از پارس گرونتر بوده،طبق فرمولشون ارزونتر شده!!!!یامثلا در مورد آپشنهای اختیاری،ایرانخودرو زوری به شما کارت طلایی روی رانا و پارس وس مند میده،عمرا میاد بگه اختیاری شده؟؟؟یورو4ی که 3 میلیون بابتش میگیره را صرفنظر میکنه؟؟؟آپشنهای اجباری چی؟؟؟؟مطمئن باش دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره وقیمت را بالا میبرن،تابستان نشد،توی پاییز....تاریخ را یادآوری کن؛این روندها همیشه تکراری بوده و هست،فقط دارن وقت کشی میکنند...اول تکذیب میشه بعد میگن به ما ربطی نداره ودر آخر تایید میشه!!!!نقل قول:
از شروط شورای رفاقت این بوده که دلالی حذف شود!!!!بنظر شما که خودتون هم اشاره کردین،خودرو کارتکسی چیزی جز رواج دلالی هست؟؟؟؟سایپا و ایرانفرقون بنظرت میاد جلوی این کارا را بگیره؟؟؟و به نمایندگانش هم ضربه بزنه؟؟؟
سلام رفتم نمایندگی ثبت نام کنم گفتن تکمیل ظرفیت شده....بعد گفتن اول تیر دوباره شرایط فروش فوری اعلام میشه...بنظرتون راست میگن؟؟؟؟ماه ب ماه اعلام میشه؟؟ اگه کسی میدونه لطفا بگه
ممکنه ثب تام انجام بشهنقل قول:
توی تاپیک زیر پیگیری کنید
بعضی از دوستان قبل از انجام فروش به بقیه اعلام میکنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز فکر کنم شما قشنگ متوجه نشدی شورای رقابت گفته 4 تا 7 درصد افزایشنقل قول:
به طور مثال 131 sx اردیبهشت قیمتش بوده 15/418/000 تومان الان شورای رقابت اعلام کرده 16/100/000 تومان یعنی حدود 700/000 تومان گرونتر شده این قیمت اعلام شده با 2/200/000 تومان هزینه یورو4 و 1/250/000 تومان هزینه 2 عدد کیسه هوا جمع میشود و قیمت
131 se یورو4 میشه حدود 19/550/000 تومان
اینم لیست قیمت سایپا اردیبهشت 93
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا تیبا sx که 19/339/000 بوده و شورای رقابت اعلام کرده 20/400/000 یعنی حدود 1/060/000 تومان گرانتر که با 3/200/000 هزینه یورو 4 جمع میشه و قیمت تیبا sx یورو 4 میشه 23/600/000 تومان