این بولگاری که عکسش دوتا پست بالاتر هست بوش تو چه مایه هاست ؟
Printable View
این بولگاری که عکسش دوتا پست بالاتر هست بوش تو چه مایه هاست ؟
چطور بویی داره ؟موندگاری چطره چون جایی دیدم گفته بودن موندگاری ندارهنقل قول:
ممنون از جوابت !نقل قول:
قیمتش بعد گرونی ها حدودا چنده ؟ شیشه هاش رو هم مثل اصلی زده یا فرق میکنه ؟
راستی تلفظ برندش رو هم به فینگلیش بنویس
حامد عزیز بستگی داره که آدم موندگاری رو به چه چشمی ببینه.نقل قول:
من خودم میگم اگر ادکلنی بتونه تا 6-7 هم دوام داشته باشه خوبه. قرار نیست که ما با یک اسپری 2-3 روز بوی عطر بدیم.
تازه یک تجربه شخصی هم دارم و اونم اینه که شاید بار اول بوی عطرتون زود از بین بره ولی بعد از 3-4 روز استفاده تمام بدنتون و لباسهاتون با بوش اجیر میشه و همون خط بویی رو که دوستان مد نظر دارند بوجود میاد که خودتون زیاد متوجه اش نمیشید. این گفته ام ربطی به ادکلن خاصی نداره.
اما در مورد آنتیدوت باید بگم موندگاری خوبی داره. بویی ادویه ایی و چوبی داره و با طراوت. کمی شبیه بولگار من ولی این تفوتهایی دارن که من رو به خودش علاقه مند کرد. یک پس زمینه ایی از خاک و ادویه جات داره.
اگر بتونید تست کنید بهتر متوجه میشید که بویی بسیار دلپذیر و موندگار خواهد داشت
---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------
نمونه تقلبیش بوش کمی تیز و اذیت کننده هست ولی بسیار شبیهنقل قول:
کلا موندگاریش معمولی هست ولی ادکلن خوش بویی هست و بسیار پرطرفدار. همین که ازش راضی هستید کافیه:11:
---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------
بوش خنک و ملایم هستنقل قول:
اتفاقا منم کاملا با موندگاری 6 ساعت موافقم اگه داشته باشه اما نوشته بودن حداکثر 2 ساعت و پخش بو هم خیلی کم:18:
فقط میتونم بگم تست کنید؟نقل قول:
کجا نوشته که 2 ساعت؟
برید و سایت های خارجی رو بررسی کنید
نا سلامتی قیمتش بالای 100 هست:31::31::31:
رایحه
مهمترین ابزار القایی عطّار برای ارسال پیام، رایحه ی عطرش می باشد.
فرض کنید قصد عطّار از طرّاحی عطرش، القا یک بوی خنک و اقیانوسی باشد. مثل بولگاری آکوا.
این نوع عطر که برای جوانان، حالت اسپرت و روزهای گرم سال طرّاحی می گردد، حس خنکی را به بوینده منتقل می نماید.
پس پیام این عطر، ایجاد حس اقیانوسی، آبی و خنک بوده که با استفاده از مواد اوّلیّه ی معطّر خاصّی که بوی آب، اقیانوس، ازن و ... می دهد در عطر به دست می آید.
ظرف عطر
طرّاحی ظرف عطر می تواند به عطّار در ارسال پیامش کمک نماید.
برگردیم به همون مثال بالا. عطّار می خواهد یک حس اقیانوسی را منتقل کند. ظرف عطر می بایست چگونه باشد که این حس منتقل شود؟ عنصری از دریا خوبه؟ چه عنصری؟
صدف. به این دلیل می بینیم ظرف بولگاری آکوا شبیه به صدف هست.
یا عطرهایی که بوی چوب می دهند از چوب در ظرفشون استفاده می کنن. یا اون هایی که بوی چرم می دهند از چرم طبیعی در ظرفشون بهره می برن.
رنگ عطر و بسته بندی
رنگ عطر آکواتیک می تواند آبی یا سبز جلبکی (رنگ اقیانوس از بالا در بعضی از قسمت ها آبی و در برخی دیگر سبز جلبکی می باشد) است که بتواند به ارسال پیام عطّار (رایحه ی اقیانوس) کمک کند.
در بولگاری آکوا سبز جلبکی انتخاب شده است. همچنین رنگ بسته بندی نیز به همین شکل.
رنگ قرمز برای عطرهای سنگین و تلخ، رنگ زرد در عطرهای شرقی برای ایجاد حس گرم یادآور نور زرد خورشید. رنگ صورتی در برخی از عطرهای گل بو یادآور رز صورتی و ...
بسته بندی
نوع بسته بندی نیز می تواند به ایجاد حس خاصی در مشتری کمک نماید. شما با نگاه کردن به تفاوت بین طرّاحی بسته بندی می توانید به این مهم پی ببرید. مثلاً برخی عطرها در گونی بسته بندی می شوند تا بوی کتان رو منتقل کنند. عطر سیگار در قوطی شبیه به قوطی سیگار و هم رنگ سیگار.
عطرهایی الان تو بازار داریم مثل مارک دانهیل و ... که از یک نوع بسته بندی و یک نوع ظرف استفاده می کنند که این نشانه ی فقر تکنیکی این شرکت ها و بی اصل و نصب بودن اونهاست.
فقط برند معروفی هستند که از اسمشون برای فروش عطرشون استفاده می کنن.
برند فراری، اسمیت وسون و ... از این قبیل هم به نظر می رسه که تو خالی باشند.
یعنی عطر عادّی، بسته بندی عادّی، ظرف عادّی اما با اسم معروف و قیمت گران.
شریف عطّار
شریف عزیز ممنون که مطالب به این خوبی قرار میدینقل قول:
فرید
فرید جان من اصولا اگه عطرم5 ساعت موندگاری داشته باشه کافیه اما پخش بو رو دوست دارم زیاد باشه تو تست کردی چطوری بود؟
من به مدت 1ماه داشتم ولی پسر خاله زد تو گوشش!نقل قول:
منم دلم نیومد بش ندم چون خودم قبلا تو گوش یکی از عطراش زده بودم:31:
پخش قابل قبولی هم داره
بازم میگم تست کنید