سلام
به نظرت دوران بعد از انقلاب چه فرقي با زمان قبل از انقلاب داره؟
Printable View
سلام
به نظرت دوران بعد از انقلاب چه فرقي با زمان قبل از انقلاب داره؟
نقل قول:
سلام مثل اینکه دقیقا متوجه اسمایلی ها نشدی؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ینی که اشتباه گفتی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ینی که درست گفتی
نتیجه جواب دومی که در نقل قول گذاشته بودم درسته
=============
حالا برای اینکه پست الکی نداده باشم یه سوال
تاحالا تو خواب کابوس دید؟؟
تو خواب حرف میزنی؟؟
راه چطور؟؟ تو خواب راه میری؟؟
فعلا بای.....
وضعیت اعتماد به نفست چه طوره ؟
مخلصیم ، چشم حتما ... اما خب باید بیای کرمانشاه ... (که عمران بیای) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو چرا بمن میگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روکمن ؟ یه جا دیگه هم دیدم فکر کردم اشتب تایپیدی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب شانس منم طرفم اصفهانی بیده ، من باید جورش رو بکشم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان ما خیلی پیشرفت کردیمنقل قول:
توی تورم تو دنیا بی نظیریم
فقر که جزو چند کشور اولیم
اقتصاد خیلی پویای داریم
ارزش پولمون خیلی بالاست البته بصورت وارونه
صادر کننده بهترین مغز های دنیاییم
دوستای خیلی درپیتی داریم
برچسب شرارت خوردیم
همه خیلی به ما اعتماد دارنند
اصلا دیگه متکی به صادرات نفت نیستیم
در نرخ بیکاریم عمرا بشه به گرد ما رسید
در گرانی بی همتاییم
تنها کشوری هستیم که نرخ افزایش قیمتها بصورت روزانه است
از معدود کشور های هستیم که برنامه ریزیمون بصورت روش ازمون و خطاست
تنها کشوری هستیم که با کمال میل افتخارات و دانشمندهای قدیمون رو دو دستی به دیگران تحویل میدیم
و هزاران افتخار دیگه
اگه 24 ساعت مملكت دست تو بود چه ميكردي؟
سلام خوبی ؟
1. پلی استیشن سه یا ایکس باکس 360 ؟!؟
2. پی اس پی یا نینتندو دی اس ؟!؟
3. نوکیا یا سونی اریکسون ؟!؟
4. اسنک یا لیون اس کندی ؟!
5. میثم یا مافیا ؟!؟
6. ممکنه دو دو تا بیشتر از چهار بشه ؟
7. از چه ماشینی خوشت می آد ( ماشین هایی که تو ایران هست) ؟
موفق و پیروز باشید
جاوید
سلام رضا جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم من با سوالات در پيت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.به اين فكر كردي كه يه روزي همه ميميريم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.اگه خيلي depress باشي چيكار ميكني؟كجا ميري؟اگه يكي رو ببيني depress شده چيكار ميكني؟اصلا اهل دلداري دادن و گوش كردن به حرف طرف هستي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.فكر ميكني عاقبت ايران تو 10-15 سال آينده چي ميشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4.تو بحثهاي سياسي(تو خونه،دانشگاه،يا تو همون جلسات دوره اي تون) شركت ميكني؟اصلا فعاليت سياسي داري؟داشتي؟
5.فكر كن داري سخنراني ميكني(به عنوان يه مقام مهم تو يه جلسه مهم)چند نفر با گوجه و تخم مرغ ازت پذيرايي ميكنن.عكس العملت چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6.اگه يه جا سو ء تفاهم بشه و تو رو اشتباهي كتك بزنن يا دستگير كنن عكس العملت چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7.وقتي آمپر مي چسبوني و حسابي داغ ميكني اولين كاري كه ميكني چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8.تا حالا پات به كلانتري باز شده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9.يه خواننده از اونور آب(خواننده ايراني ترجيحا).
10.نظرت در مورد :
گيتار
عليرضا عصار
گوشي موبايل
اعتياد
mp3 player
نيروي انتظامي
مهموني
كفش اسپورت
از اينكه در كمال آرامش و سادگي به سوالات بچه ها جواب ميدي مرسي. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم سلام اقا مهدی اصلا فکرشو هم نمی کردم جواب درستو بدم چون اینو از طریق فکر کردن بدست اوردم ایول به خودم دارم به خودم امیدوارمیشمنقل قول:
من نه نه توی خواب حرف میزنم نه راه میرم البته تا انجا که شنیدم معمولا انهایی که توی خواب حرف میزنند به خاطر تنش عصبی است که ان روز با ان مواجه بودن
اما کابوس اره شده یکی خیلی بامزه است
مربوط به قبله من توی خواب یک خواب رومانتیک میدیدم البته برداشت بد یا منفی نکنید و فکرتون هم به جاهای دیگه نره
داشت خواب به جاهای خوب خوبش میرسید که مامانم منو از خواب بیدار کردمنم که حسابی پکر شده بودم از مادرم خواستم بزاره یکم دیگه بخوام(شاید بتونم ادامشو ببینم)مادرم هم با اخم و تخم اتاقمو ترک کرد همینکه گرفتم خوابیدم تا ادامشو ببینم اوضاع کلا تغیر کرده بود و همه چیست عوض شده بود چون ابن بار یکی دیگه داشت مخ منو میزد چقدر ترسیدم هی خدا خدا میکردم از خواب بلند شم اما نمیشد مادرم هم انگار بی خیال شده بود
فقط میدونستم دارم خواب میبینم
هر جور بود از خواب بلند شدم اما حسابی ترسیده بودم
اما چون من از عنکبوت خیلی خیلی میترسم اغلب کابوسهای منم در مورد این حیوان ترسناکه
یک شب خواب دیدم یک عنکبوت سیاه پا دراز داره منو میخوره خوب انروز یادمه از ترس دوروز مریض شدم واصلا نمیتونستم بخوابم
معمولا هم هم اتاقی هام در شب با یک رتیل یا عنکبوت اسباب بازی منو میترسوندن که البته منم تلافیشو در میاوردم
باز ممنون
خوبه اما عالی نیست معمولا خودمو نمیبازم اما ممکنه سرخ بشمنقل قول:
میدونم پایان شب سیه سپیدیست
شده روزهای خیلی سختی رو بگذرونم اما همیشه ایمان داشته و دارم که بلاخره اینم خواهد گذشت
همانطور که خوشی دوام نداره سختی هم یک روزی به پایان میرسه