رامتون چی هست ؟ کرنل ؟ ... از گزینه Clear Memory زیاد استفاده میکنین ؟ :20:نقل قول:
من تست نکردم تا حالا ولی قاعدتا فرقی نمیکنه ... تویه گوشی نوکیام که تست میکردم فرقی با پی سی نداشت !نقل قول:
اگه روش خاصی داشت میگردم براتون توضیح میدم ! :20:
رامتون چی هست ؟ کرنل ؟ ... از گزینه Clear Memory زیاد استفاده میکنین ؟ :20:نقل قول:
من تست نکردم تا حالا ولی قاعدتا فرقی نمیکنه ... تویه گوشی نوکیام که تست میکردم فرقی با پی سی نداشت !نقل قول:
اگه روش خاصی داشت میگردم براتون توضیح میدم ! :20:
بچه ها من الان دو روزه دارم یه رام رو دانلود میکنم ولی هنوز موفق نشدم وسطش error time out میده چه کنم؟
الان گوشیم دو روزه خاموشه خیلی به این رام نیاز دارم.
ســـلامنقل قول:
کدوم رام رو میخواستین شما ؟ :20:
شاید بتونم یه لینک خوب راتون پیدا کنم ...
سلام خدمت متخصصین عزیز
یه سوال داشتم که ممنون میشم راهنماییم کنید
من هروقت میرم تو my files چند تا فایل بنام disk cash وجود داره که نمیدونم به چه درد میخوره . هربار هم که پاکشون میکنم بازم ایجاد میشن
چطور میتونم از دستشون راحت بشم ؟ اصلا اینا واسه چی هست ؟
سلامنقل قول:
تا حالا به همچین چیزی برخورد نکردم ... یعنی نمیدونم مروبط به کدوم برنامه میشه .
البته بستگی به استفاده از یه برنامه یا چیزی تویه گوشی داره ...
مثلا وقتی شما بلوتوث گوشی رو روشن کنین ، خود به خود یه پوشه به همین اسم تویه گوشی اضافه میشه .
مورد شما هم صد در صد مربوط به یه برنامه هست که با باز کردنش اون فایل ایجاد میشه .
لازم نیست پاکشون کنید چون ممکنه تنظیمات یا اطلاعات اون برنامه رو پاک کنه ... اینا که وجودشون واسه گوشی مشکلی رو پیش نمیاره و حجم خیلی کمی هم دارن . :20:
اگر هم علاقه ای به وجودشون تویه فایل منیجر ندارین میتونین با اضافه کردن یکه نقطه ( . ) به اول اسموشون اونارو مخفی کنین ( البته برای این کار لازم به یه برنامه فایل منیجر جدا دارین )
خوش باشی !
راستی دوستان یه رام رسمی جدید ورژن 2.3.3 معرفی شده ... به زودی اطلاعات جدید رو قرار میدم ; )
اون رامی که منم معرفی کردم به کیت 2.3.3 فارسی هست،یه نگاهی ......نقل قول:
:46:
نقل قول:
همین رامی که دوستمون astaragg معرفی کردند. اینم لینکش گفتن که سه فایلش رو دانلود کنم.
GT_I9000_JPJV6_JXJV6_OJPJV6_Sbl.exe
در کل یه رامی که فارسی رو خوب ساپورت کنه و بقیه چیزهایی که خودتون میگین خوبه رو میخوام داشته باشه.بیشتر از رام میخوام که گوشیم زنده بشه.
2.3.4 عربي رسمي نيومده؟ معلوم نيست كي بياد؟
رام 2.3.4 هست، I9000XXJVPنقل قول:
کرنل هم:
Dark_Core_2.7.1_JVP
در مورد Clear Memory، آره حداقل روزی 5 6 بار!:31: مگه مشکلی ایجاد میکنه؟