کسی حضوری نرفته هنوز ببینه که چجوریه؟
Printable View
کسی حضوری نرفته هنوز ببینه که چجوریه؟
سلامنقل قول:
اولا این از تصوایر تست ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ثانی وقتی میگن فلان نت سرعتش اینقدر منظور همون سرعت دانلود هست دوست عزیز که با یک عملیات محاسباتی در سطح ابتدایی میشه سرع دانلود را هم بدست آورد. آپلود بحثش فرق میکنه.
سلام
این آدرس برای شما باز میشه؟
تو این آدرس هم میگه نام کاربری و رمز عبور اشتباه است
دوست عزیز تو صفحه اول مودمتون downstream رو چند بسته شده واستون ¿نقل قول:
ظاهرآ سرعت دانلود شما حدودآ 100 کیلوبایت بیشتر منه دلیلشم نمیدونم شاید به منطقه شما این سرعت دانلودو میدن. ولی باز تاکید میکنم حتی اگر سرعت دانلودتون 100 مگابایت بر ثانیه هم باشه. باز نمیشه به این اینترنت گفت 3 مگ. باید به میزان خاصی سرعت اپلود رو هم ببرن بالا. شما اینترنت رو فقط در سرعت دانلود میبینید؟؟؟؟؟اصلآ میدونید سرعت اپلود چه قدر مهمه؟؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز صحبت شما تا حدودی صحیحه اما مثلا شرکت بزرگی مثل ورایزون یه سرویس میده که 7mbps دانلود و 1mbps آپلود میده خوب واسه یه وب گردی ساده این سرعت اوکی هست.ما یه دوستی داریم تازه رفته بلاد کفر ازش پرسیدم دوستات سرعتشون چقدر هستش گفتش اصلا اینجا به این چیزا اهمیت نمیدن چون اونقدر کیفیت سرویس بالاست و همچنین پینگ پایینه که تو ثانیه ای سایتا باز میشن همچنین این مورد در باره استریم آنلاین یوتیوب هم صدق میکنه......من میگم پینگ واسه یه کابر خونگی خیلی مهمتره تا مثلا بیان سرعت دانلود و آپلود بالاتری بدن.نقل قول:
حق با شماست تو بلاد کفر اینترنتشون این قدر سرعت داره از همه لحاظ که دیگه نگران هیچی نباشن و مثل ایران هم نت یه مگ نمیدن به اسم 128. ولی خوب اینو بگم که پینگ که صد البته مهمه مخصوصآ برای کسانی مثل من که بازی انلاین میکنند. ولی اپلود هم خیلی مهمه مخصوصآ برای کسانی که سایت اداره میکنند و باید مدام فایل اپلود کنن و مخصوصآ و مخصوصآ برای کسانی که بازی انلاین انجام میدهند سرعت اپلود خیلی به دردشون میخوره. حالا جدا از این حرفا نمیدونم چرا اون بابا سرعت دانلودش بیشتر من و توئه. حتمآ اینم برمیگرده به اون خر تو خری اینترنت مخابرات که بهش قبلآ اشاره کردم.نقل قول:
من زیاد تجربه ای در بازی آنلاین ندارم اما بخش کنسول رو که دنبال میکردم بیشتر پینگ پایین مد نظر بوده.نقل قول:
بله حرف شما کاملا صحیحه اما اینروزا کسایی که سایت دارن متاسفانه باید هزینه های هنگفتی رو برای اجاره ی یک ماهه یه VPS بدن تا بتونن به صورت کارمد به سایتشون رسیدگی کنن...
خبر خوب اینکه پورتهای وی*پی ان بسته شد . چهار وی*پی ان متفاوت داشتم که همگی از کار افتادند . به امید خدا با همین فرمون و سرعت پیش بریم ، بزودی آرزوی کرهء شمالی اسلامی به حقیقت مبدل میشه .
اره وی پی ان منم از دیشب تا حالا قطع شده عصابم داغونه. به پشتیبانیش پیام دادم میگه پورت pptp رو بستن و باید از پورت l2tp استفاده کنی. که اونم از صبح تاحلا هر چه قدر داریم بهش ور میریم تنونستیم راهش بندازیم. ولی چیز شکن فری گیت کار میکنه.نقل قول: