سلام
وضعیت استفاده چیز پی ان روی وایمکس ایرانسل چطوریه؟؟
خیلی افت سرعت پیدا می کنه؟؟
Printable View
سلام
وضعیت استفاده چیز پی ان روی وایمکس ایرانسل چطوریه؟؟
خیلی افت سرعت پیدا می کنه؟؟
من وایمکس ایرانسا دارم و از وی پی ان هم استفاده میکنم. هیچ مشکلی یا افت سرعتی عم ندارم. البته اگه برای همه افت سرعت بوجود باید برای من هم بوجود میاد
دوستان من الان طرح تعرفه 128 دارم. یه نامه گرفتم که میخوام تبدیلش کنم به 256.
باید چیکار کنم؟ توی قسمت تعرفه که نمیشه عوضش کرد. باید از اول ثبت نام کنم؟ چجوریه؟
از اول باید ثبت نام کنید.نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز این عددی که شما باقی مانده کیلوبایت میبینید باید برای بدیت آووردنش باید عدد رو تقسیم بر 100 و بعد عدد بدست امده رو تقسیم بر 1024 کنید اگه عدد قبل از ممیز بود عدد شما گیگابایته اگه بعد از ممیز بود مگابایته توجه کن اگه شارژت تموم شخ و 0 بشه باید شارژ ایرانسل بگیری و شارژ کنی اگه بلد نیستی بگو به شما بگم سوال دیگه ای بود در خدمتت هستم
نقل قول:
البته من نمیدونم سرویس این دوستمون نامحدوده یا حجمی ولی برای من که نامحدوده این ترافیک رایگان زیاد تغییر نکرده ! اول ماه یه چیزی حدود 68732365 نوشته بود ولی تا الان من نزدیگ 100 گیگ دانلود کردم و تازه شده 59874631 !!! اصلا معلوم نیست که معیارشون چی هستش ! اگر تقسیم بر 100 بکنی یعنی حدود 68 گیگ ولی ... بنظر من این عدد فقط برای ترسوندن کاربرها هستش . واگرنه هیچ محدودیتی نداره .
ممنون دوست عزیز ... من هنوز یه هفته نشده اینترنتم راه افتاده ولی 1300mb مصرف زده کل مصرف من باز کردن چندتا سایت و ایمیل بوده واسه شما هم اینجوری کیلویی کم میکنه؟ اگه یه توضیحی بدین راجب شارژ کردن بصورت آزاد من 6ماهه دارم طبق گفته خودشون اول ماه 3 گیگ شارژ میشه بعد اگه خودم آزاد گرفته باشم به جچم خودم اضافه میشه؟ یا اول میزنه همه چی رو صفر میکنه بعد شارژ 3 گیگ رو می ده؟نقل قول:
نقل قول:
عزیز من متاسفانه تو کشور زیبای ایران دزدی زیاد میشه و همه شرکت های میخوان سر مردم بی چاره ایران رو کلاه بذارن به خاطر همین ایرانسل عزیز هم از این قائده مستثنا نیست ، شما حجمی که مصرف میکنی از حجم واقعیت بیشتر مصرف میشه دزدی هم زیاد میشه نمیدونم چطور تو اون دنیا میخوان جو اب بدن ، راستش فکر کنم سر ماه 0 میشه و بعد زمانی که شما سر ماه تموم میشه خودش واستون شارژ میکنه فقط حواستون باشه 3 گیگ این ملهتون به ماه بعد منتقل نمیشه پس حتما یه روز مونده به اتمام شارژ کاملتون در سر ماه حتما همه رو مصرف کنین چون حیفه و خودبه خود 0 میشه اگه 1000000 سوال دیگه داشتی بپرس خوشحال میشم بهت کمک کنم راستی از چه مودمی استفاده میکنی؟
میلاد جان این سوالات من از صفحهی پیش جا موند، میشه لطف کنی جواب بدی ؟! :10:
نقل قول:
دوستان مشکل من هنوز هستش!
مودم چراغ های سیگنالش ثابت نمیمونن .. تا هفته پیش همه چیز خوب بود منتها نمیدونم یه دفعه چی شد و چه بلایی سر این مودم کذایی وامد. همش روشن و خاموش میشه.
تا مودم رو پرت نکردم تو سطل آشغال کمک کنین لطفاً !