:18:نقل قول:
سلام
قيمت ؟
مشخصات ؟
Printable View
:18:نقل قول:
سلام
قيمت ؟
مشخصات ؟
روزبه جان چرا میخوای بفروشی ؟ حیفه به خدا . به نظر من زود تصمیم نگیر . میخوای بفروشی به جاش چی بگیری ؟ تو این قیمت بهتر از این نمیتونی سیستمی بگیری. واقعا حیفه .. من اگه سیستم نداشتم حتما میخریدم ازت . بازم زود تصمیم نگیر به نظر مننقل قول:
---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما بودجت چقدره ؟ اگه بودجت رو بگی (فقط برای سینما به جز بلوری پلیر) شاید بتونی سیستم بهتری ببندی. اینجا دوستان واردی هستند که حتما کمکت میکنند.
دوست گرامي من دو مدل دستگاه مد نظر خودم بودهنقل قول:
1-سونيBDV-E985w تو بانه قيمت 1300000 ازش دارم
2-همين مدل پايونير كه همراه با يك بلوري پلير اون هم همين حدود در مياد در مجموع 1300000 تومان براش در نظر گرفتم حالا تا نظر دوستان چه باشد
يه سوال در مورد اكس ويژن
ماديران ادعا مي كنه كه توي ورژن جديد آپديت يعني 1.18 سرعت تعويض كانال تا 2 ثانيه كاهش يافته. كسي اين موضوع رو تاييد مي كنه؟ اگه اينجوري باشه كه يه قدم از بقيه گيرنده ها جلوتره. مي خواستم بلوسنس بگيرم اما به اين ترتيب...
اين اكس ويژن 131 با 101 چقدر اختلاف قيمت دارند؟
برای کار من ZD940 خوبه میخواهم صداهای ریزه نشون بده من یه سینما خانگی D455 سام دارم صدای زیادی داره اما صداهای ریزه نشون نمیده و کیفیت ندارهنقل قول:
جناب رایان عزیز اگه خدا بخواد دیگه همین روزا میخوام برم سیستم بخرم حالا با توجه به صحبتهای قبلیم که گفتم بیشتر میخوام ----- hd وصل کنم و کانالهای فول hd ببینم و گاهی هم موزیک گوش کنم بنظرتون همین 1311 دنون بگیرم یا در این محدوده مثلا 426 جامو با ساب و مثلا امپ 1911 دنون حالا اگه کمی بیشتر از 1311 شدم مشکل نیست ممنون میشم راهنمایی کنید راستش میخوام این صدای کانالهای hd متل mtv و.... بصورت تفکیک شده با بیس نرم گوش کنم حالا منتظر راهنمایی شما هستم
قطعا مورد دوم بهتره.نقل قول:
من تجربه خوبی در مورد کیفیت صدای کانال های ماه.واره ندارم.بهرحال خرید مورد دوم یعنی جامو و ... خیلی بهتره.موزیکال تر هم هست.نقل قول:
در مورد قیمت مشکلی نداری؟چون آمپ 1911 نزدیک یک تومنه و با هزینه بلندگو و ساب حدود 1800 فکر کنم بشه.
دوست گرامي خودت با 1300 چي مد نظرت است برايم كيفيت صدا بسيار مهم استنقل قول:
---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------
دوستان سوال ديگري داشتم
آيا ميشود يك سينماي خانگي DVD مثل DZ1000يا900 سوني را يك بلوري پلير روش سوار كرد ؟ اگر بله.آيا كيفيت پخش بخصوص صدا خوب ميشود
موردی که شما مد نظر داری با توجه به بودجت عالی هست.نقل قول:
در مورد سوال دوم هم اینکه در صورتی که سینماتون ورودی HDMI داشته باشه میشه.