سخت افزار چون زیاد به کار نمیاد اشباع نشده ما کی یاز فامیلامون سخت افزار میخوند تهران برای ارشد رفت برق!!
نرم افزار خیلی بهتره و رتبه خیلی بهتریم میخواد تو دانشگاه های دولتییی ( تهران و شریف و ... )
Printable View
سخت افزار چون زیاد به کار نمیاد اشباع نشده ما کی یاز فامیلامون سخت افزار میخوند تهران برای ارشد رفت برق!!
نرم افزار خیلی بهتره و رتبه خیلی بهتریم میخواد تو دانشگاه های دولتییی ( تهران و شریف و ... )
آیا رشتش در مورد قطعات کامپیوتر هست؟ راضی هستیی ؟ درساش زیاد فشار نمیاره؟نقل قول:
نظر دوستان درباره عمران-نقشه برداری چیه؟
تو نت کمی گشتم ولی چیز خاصی پیدا نکردم .
والله ما یه جلسه بیشتر نرفتیم.نقل قول:
معلمه خیلی خوب درس میداد.اما ما همش داشتیم مینوشتیم!
سخت بود یا نه رو نمیتونم دقیق بگم
معلم ما تو دبیرستان خوب بود.به گل واژه هم کار نداشت.نقل قول:
فکر کنم معلممون استاد همین دانشگاه آزاد قزوین بود.یهنی آره بود.استاد شهسواری.برید ببینید هستش یا نه...
نرم افزار چیه بابا؟ جاست سخت افزار:ســــــــــی
نمیدونم.نقل قول:
من الان می خوام متالورژِی صنعتی برم اگه بتونم به امید خدا رشته سخت افزار و برای سال دیگه برم!
ماله ما که همه مختلط بودهنقل قول:
دیدین توی دانشگاه بیشتر درسهای عمومی تک جنسیتی هستن ولی درسهای تخصصی و حساس و سخت، مختلط! حتما چون اون رشته هایی که ترازشون بالاس استاد خیلی بهتری لازم داره و مثلا استاده هم زیاد وقت نداره، باید مختلط باشن.
نظر دوستان چیه؟
نمیدونم چه حسیه که باید جواب همرو بدم!
برا ما هم دقیقا اینجوری بودنقل قول:
من نرم افزارم، ریاضیمون فعلا روی انتگرال میچرخه! ولی مشکل اینجاست که چیزایی میگه که توی پیش اصلا بهمون نگفتن یا نمیدونم دبیرمون اصلا خوب نبوده! میخواست انتگرال درس بده، یه گلواژه بهمون داد، گفت وقت نمیکنم درس بدم، خودتون بخونید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اونایی که کلاس ریاضی قبلا بیرون رفته بودن، خیلی اوضاعشون سرکلاس بهتر بود.
جز یه دختر هیچکس هیچی نفهمید:دی
استاده هم همینجوری واسه خودش می گفت و می رفت
هر کار میکنم از این اسم متالوژی خوشم نمیاد مجبورم تغییر رشته بدم ممکنه برم IT
میگن رشته خوبیه!ولی من عاشق قطعات کامپیوتر هستم نمی دونم رشته سخت افزار واقعا در مورد سخت افزار کام هستش چون میگن 80% در مورد الکرونیک و ریاضیش از نرم و IT سختره!؟
سلام... چی دوست داری بدونی راجبش؟!نقل قول:
من ترم 3 نقشه برداری یزدم... اگر سواله خواصی داری بگو
فقط به طور کلی میگم که رشته ی اسونی نیست اما برای کسی که بخونه سخت هم نیست...
اما یک موضوعی که به طور کلی بچه ها راجبش زیاد صحبت میکنند اینه که بازار کار نسبتآ خوبی داره...
من چیزه دیگه ای به ذهنم نرسید اگه سوالی داشتی بگو
اینجا طبقه دوم دانشگده فنی برا متالوژیه.هر روز 300-400 نفر صف وامیستن جلو اتاق مدیر گروه:دینقل قول:
هر کار میکنم از این اسم متالوژی خوشم نمیاد مجبورم تغییر رشته بدم ممکنه برم IT
امسال خیلی گرفته
جدا!!!!!!!!!!!:18:نقل قول:
چون من تو دانشگاه آزاد مشهد انتخاب چهارمم قبول شدم
نقل قول:
رشته ی خوبی باید باشه
ولی میگن عمران عمران بهتره
just mp3 جون اگه میسه یه توضیح در مورد کارش بده
پول تو کارش هست؟:27: