سلام
دوستاني كه شاتل دارن الان امضاي من رو ميبينن؟!!
اخه من صبانت دارم و مدتيست امضام محو شده!!
Printable View
سلام
دوستاني كه شاتل دارن الان امضاي من رو ميبينن؟!!
اخه من صبانت دارم و مدتيست امضام محو شده!!
یعنی شما میفرمایید اگر دانلود یه فیلم 700 مگی مثلا یک هفته طول بکشه وقتی فیلم دانلود میشه و میبینیمش لذتش خیلی بیشتره تا اینکه مثلا 3 ساعت طول بکشه برای دانلود؟!!:18::18::18:نقل قول:
پس الان که من با سرعت 70kb/s دارم دانلود میکنم و تقریبا هر 3 ساعت یه فیلم داره دانلود میشه برام، احتمالا زیاد لذت نخواهم برد، بهتر برای دانلود منیجرم محدودیت سرعت بذارم، 5 کیلو بایت در ثانیه خوبه؟ اگر اینم لذت نداره بذارم رو 1 کیلوبایت در ثانیه که دیگه آخر لذت باشه!!! :31::31::31:
ارتش سرخ باواريا ?نقل قول:
:18::19::31::41:نقل قول:
ممنون از امیدواری:31::13:
اره عکسه هستش!نقل قول:
چون که احتمالا tinypic.com برای صبا قیلطره؟!
نقل قول:اره به شرط اینکه زمان منطقی باشه:46:نقل قول:
تایید میشه اینم خیلی حال میده:21:نقل قول:
اره منم میبینم خیلی هم حال میکنمنقل قول:
انشاالله بارسلونا را هم سوراخ میکنیم:8:
خدا بگم چی کارت نکنه .... ترکیدم از خنده ... پاشیدم به لپ تاپم ... :39::39::39:نقل قول:
من كه گفتم بايد زمان منطقي باشه ! :wac:نقل قول:
بهتر برای دانلود منیجرم محدودیت سرعت بذارم، 5 کیلو بایت در ثانیه خوبه؟ اگر اینم لذت نداره بذارم رو 1 کیلوبایت در ثانیه که دیگه آخر لذت باشه!!!
ولي حرفتون خيلي جالب بود ! مرسي :27: :27:
اولین هدیه در سال صرفه جویی رو امروز به چشم دیدم.
نشسته بودم پای کامپیوتر یهو برق یه نوسان خفنی کرد و چراغها خاموش و روشن شد و دوباره همه چی خاموش شد و برق رفت.
چند دقیقه بعد برق اومد.من خودم فهمیدم که خار و مادر هر چی لوازم برقی تو خونه بود مورد عنایت قرار گرفت...
کامپیوتر رو روشن کردم و وقتی بوق سلامت زد خیالم راحت شد.اومدم مودم رو روشن کردم و دیدم دو تا چراغ اولش روشن نمیشد.بعد خاموش روشن کردم دیدم ایندفعه مودم آی پی نمیگیره.چند بار خاموش و روشن کردم آی پی نگرفت.اعصابم اینقدر خورد شد که هر چی فحش بود کشیدم به .....
یه خورده با مودم و کارت شبکه و اینا ور رفتم تا بالاخره الان درست شد.
حالا این که یه مودمه و قیمتی نداره ولی با این نوسانات یا خاموشی های احتمالی که امسال کم هم نخواد بود میدونید چند تا لوازم برقی میسوزه؟از یخچال و تلویزیون و کامپیوتر و....کلی لوازم برقی دیگه.کی میخواد جوابگوی این خسارات که به مردم وارد میشه باشه؟آخه چقدر مسئولین میتونن بی فکر باشن؟اگه لوازم برقی ما در اثر این نوسانات بسوزه به کی باید شکایت کنیم.خسارتش رو از کدوم مسئول باید بگیریم؟
ببخشید زیاد حرف زدم.اعصابم واقعا از این حرکت خورد شد...
========================================نقل قول:
میشه بگی سرویس شما چیه
ازچه نرم افزار دانلود منیجر استفاده میکنی
من eco 128 دارم سرعت روزانه به 15 هم نمیرسه
شبانه رو حرفشو نزن