خب دوستان . اگر خدا بخواد ، این آخرین پستی هستش که امروز میزنم.(سعی میکنم.)
دیگه میرم تا فردا.
فردا چون که زبان هم شرکت کردم ، اگر برم ،احتمالا 6 و 7 میام نت.
بای بای
خب دوستان . اگر خدا بخواد ، این آخرین پستی هستش که امروز میزنم.(سعی میکنم.)
دیگه میرم تا فردا.
فردا چون که زبان هم شرکت کردم ، اگر برم ،احتمالا 6 و 7 میام نت.
بای بای
بچه ها اصلا هيچكس نميخواد به ازاد توجه كنه؟اين هفترو ميخوايد فقط حال كنيد؟ايول پس منم اين كارو ميكنم
نه دوست عزيز حرف من امروز و ديروز نيست . من هم پارسال و هم سال قبلش در جلسه كنكور بودم . اون هم در جايي كه دماي هواش بالاي 35 درجه بود و بدون هيچگونه كولر و . . . آلودگي هوا هم داشت بيداد ميكرد ( متوجه هستيد كه :31:) و ناظراش با دمپايي پلاستيكي سراسر سالن داشتن رو اعصابم راه ميفرتن و . . . من بدون اينكه درس عربي رو بزنم رتبه عالي آوردم و الان هوافضا دانشگاه شريف تحصيل ميكنم .نقل قول:
من قشنگ ميدونم جلسه چه شرايطي داره و . . .
من حرفم اينه : اگر برگردم به يك سال پيش و در همون جلسه قرار باشه سوالات رو انتخاب كنم سعي ميكنم سوالاي امسال رو انتخاب كنم .
آزاد را اصلا دست کم نگیر مخصوصا ریاضیش.نقل قول:
راستی یه چیز دیگه
سنجش امسال تو زبان همیشه 2تا ریدینگ میداد،اونایی که سنجش میرفتن آب بندی شده بودند
به همه ی برو بچه های کنکوری خسته نباشید میگم ...
این یکی دو ماه رو برین حال کنین !
ها!نقل قول:
آره راس میگه :دی
تو چرا با یوزر خودت نیومدی؟
من درخواست کرده بودم انجمن آموزشو واسم ببندن چون استرس داشتم !
با این اومدم : دی
چرا جواابا رو نمیزارن ؟!
میخوام چک کنم
مخصوصا این معارفو با اون سوالاش...!!!!!!!!
تو همونی بودی که گفتی من عربی رو 0 زدم؟ و ریاضی فیزیک و شیمی رو بالای 90 زدی؟نقل قول:
کی کو*ش میشه بره آزاد امتحان بده ... فردا هم که باید بریم زبان !!!نقل قول:
بچه ها اصلا هيچكس نميخواد به ازاد توجه كنه؟اين هفترو ميخوايد فقط حال كنيد؟ايول پس منم اين كارو ميكنم
بچه ها یواش یواش حس و حال تاپیک را از امروز و سوالاش در بیارید بریم طرف شادی و استراحت !
احساس کردم بعضی از سوالا اصلا استاندارد نبود .. وقت زیادی می خواست .. مخصوصا عمومی