نقل قول:
نقل قول:
جسارتن شما nits تشریف ندارین?
نام کاربری جدید ساختید?
خدا نکنه ...
میشه بگی کجای پستهایه من شبیه پستهای ایشونه ؟
نقل قول:
نقل قول:
جسارتن شما nits تشریف ندارین?
نام کاربری جدید ساختید?
خدا نکنه ...
میشه بگی کجای پستهایه من شبیه پستهای ایشونه ؟
نقل قول:
سلام
بله بعضی جاها ! دیگه توضیح هاش بدرد دانشگاه می خوره !
وقت آدم که تلف میشه ! بی خود نیست که میگن درسی که معلم می خواد تو ۱ساعت بذه آدم بهمه خود طرف باید تو سه ساعت تجزیه تحلیل کنه !(تا خوب یاد بگیره )
+
والا کتاب کلاس دیفرانسیل ۲ رمزینه و تستش هر دو تا نبودن ! تا عید اومد ! میگفتن محمد مهربان این دوتا کتاب باهم ترکیب کرده ! همین جا بچه ها تاپیک زدن که کتابش اومده !
از صبح تا حالا براتون سرچ کردم ولی نتونستم هیچی پیدا کنم ! به چیزی که رسیدم اینکه کتاب کلاس ۲ش هست تو بازار !
شما تست ش رو یا از بچه های پارسال بپرسین یا زنگ بزنین انتشارات !:41:من فک میکنم !:41:تستش هم اومده ! :41:
The masterخان (منم منظورم به تست بود )جلد ۱و ۳ که تو بازار هست(کتاب تست ) ۲ش رو نمیزدن که گفتن بعد عید اومده ! ( من شنیدم که کتاب کلاس ۲ و تست ۲ باهمه ! حالا هم هرچی سرچ کردم فقط کتاب کلاس ۲ تو این کتاب فروشی ها بود ) نمیدونم !نقل قول:
ببخشید ! بازم براتون می پرسم
موفق باشید !
ولی اگه واقعا تستش نیومده منتظر نمونین !چچند ساله بچه هارو منتظر گذاشتن !
فقط فار کتاب آموزشش دوست عزیز پشیمون نمی شی ساده درس داده زیاد حرف نزده سعی کرده بیش تر با درگیر شدن با تست آموزش بده و واقعا هم تو این راه موفق شده.نقل قول:
با عرض پوزش شباهت در تعریف از خودنقل قول:
سبز باشین:12:
سعید سمیری
دوستان سلام
به نظر شماها واسه زیست در کنار خیلی سبز چی بخونم تا زیستو فول فول شم 100 شه!
به نظر میرسه کنکوری های امسالمون خیلی کمن.
چطور مگه ؟
يكي جواب ما رو نميدهنقل قول:
؟؟؟
ببخشید من پست قبلیتون رو نخوندم می شه بگید کنکوری هستید یا نه؟که بتونم جوابتون رو بدم.نقل قول:
بله فكر ميكنم حالشون خوب باشه . :46:نقل قول: