سلام
دوستان پارس هنوز شبی 3 گیگ و اینا میگیرن؟
من همچنان شبی به زور 700 مگ و صبحم میبینم از حجمم یه 200 مگ کم شده! (همون تکنیک 12:35 تا 6:55)
Printable View
سلام
دوستان پارس هنوز شبی 3 گیگ و اینا میگیرن؟
من همچنان شبی به زور 700 مگ و صبحم میبینم از حجمم یه 200 مگ کم شده! (همون تکنیک 12:35 تا 6:55)
منم با سرویس 256 دیشب 800 تا گرفتم قبلا تا سه گیگ هم میگرفتمنقل قول:
کسی سرویس های جدید شبکیه رو گرفته ؟ کیفیت سرعت ؟! سرعت شبانه ؟ اصلا شبانه درست شده ؟!
پنل ؟!
اقا کسی میدونه سرویس های جدید نداگستر چیه؟
سرویس ADSL نامحدود ضریب اشتراک یک به ده
چطوریاس؟
خوبه؟
کسی داره؟
یعنی سرعتت داغون ! 128 بگیری میشی 16 کیلوبایت ! تازه بین 10 نفر شر میکنن ! ممکنه سرعتت بشه 1.6 کیلوبایت .نقل قول:
شبکیه هم آشغالتری شرکت هست ! سمتش نرین ! درغگوهای پست فطرت با این پشتیبانی داغون و نشستش !
روی DLC هم سرویس نمیده .
من الان 128 عادی دارم پهنای باندم رو 2 مگ بازه و سرعت دانلودم 230 هستنقل قول:
میخواستم ببینم این سرویسش چطوریاس!
روال بین 130 تا 230 ــه ! یعنی 1مگ یا 2مگ بسته به ISP ! البته سرعت های شبانه این سرویس ها بگیر نگیر داره !نقل قول:
128 شاید 100 تا دانلود بده شاید 16تا ! به این نباید خورده گرفت !
من خودم میخوام یک خط تلفن عادی بگیرم (DLC ام) و احتمالا از پارس آنلاین سرویس 1مگ بگیرم .
شبکیه که رفتم دفتر به شدت بدم اومد از پشتیبانی و کارکنانش ! عمرا خودمو اسیر اینا نمیکنم ...
دوستان اینترنت 1مگ یا 2مگ با ترافیک 1تا3 گیگ در ماه از کجا بگیرم بهتره ؟!
واسه دانلود شبانه میخوام .
نقل قول:
من خودم الان از شبکیه دارم ، خدمتتون عرض کنم که علاوه بر آشغال بودن سرویس هاشون، میشه به بی سواد بودن پشتیبانی، دروغگو بودن، نداشتن پنل و از همه مهمتر نداشتن دانلود شبانه اشاره کرد. همون اینترنت 2030 هست فقط واسه خاطر این که بگن ما فرق داریم پنل ندارن. بالاخره این هم یه نوع تفاوته دیگه.:41:
آره ! الانم که مستقیم رفتن با مخابرات شریکی کار میکنن ! فقط رفیق تو نمایشگاه شنیدم شبانش درست میشه و پنل هم پنلیست شبیه پنل مخابرات !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه وضعیت اینترنتت رو بگو ! درست شد نشد و ... با پشتیبانی هم در تماس باش ببین میخوان چه غلطی بکنن و دارن میکنن بگو شبانه چی شد و پنل ببین چی میگن خبرشو بده . ممنون
سمت شاتل نیا!نقل قول:
سرعت روزانه اش عالیه
پینگش افتضاحه
سرعت شبانه ش عالیه ولی اگه زیاد دانلود کنی وارد لیست سیاه می شی و سرعت دانلودت به ۱۰ کیلوبایت می رسه