این از برنامه:نقل قول:
در مورد آی پی دومی هم مطمئنم اشتباهه.چون تو رنج آی پی های شبکه داخلی هست.کد:http://www.interupload.com/files/1AGZVX8U/namebench-1.3.1-Windows.rar_links
Printable View
این از برنامه:نقل قول:
در مورد آی پی دومی هم مطمئنم اشتباهه.چون تو رنج آی پی های شبکه داخلی هست.کد:http://www.interupload.com/files/1AGZVX8U/namebench-1.3.1-Windows.rar_links
یه تست بگیرم بیام:31:نقل قول:
اینارو پیشنهاد کرد:
Primary DNS: 217.218.155.104
Secondary DNS: 217.218.29.3
این ارور به خاطر ip مخابرات :2: هست و با یک چیز پی ان ساده مشکل حل می شه . منظورم ارور dns نیست ها اون یکی ارور است . تا به حاب ارور dns سرور برام پیش نیومده . :26::26:نقل قول:
---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------
این مودم رو ماکس نمیده . یه کاری بکن . از دوستات یه دونه tplink 8811 بگیر و کانفیگ کن و امتحان کن این چیزا تو اون مودم هم اتفاق می افته ؟ بعد بهش پس بده . :11:نقل قول:
چیز پی انتون رایگانه یا خریدین؟دی ان اس شما اتوماتیک هست یا دستی تعریف کردین؟(همش شد سوال:31:)نقل قول:
فکر کنم چاره ای جز امتحان کردن با یه مودم دیگه ندارم.آخه خودش هم دی لینک میده و هیچ فرقی با اینی که من دارم نداره.تنها فرقش داشتن یو اس بی هست.
اگه تونستم مودم پیدا کنم یه امتحانی میکنم.
سلام من میخوام یه ADSL واسه خونمون بگیرم میخواستم بدونم به نظر شما کدوم شرکت بهتره ؟
در مورد قیمت و سرعتشم اگه میشه اطلاعات بدید :20:
شما باید دنبال این باشین که تو مرکز مخابراتی شما کدوم شرکت ها بهتر جواب میدن.نقل قول:
شما مرکز مخابراتیتو بگو تا دوستان راهنمایی کنن.برای مثال ماکس نت اصلا برای مرکز مخابراتی ولیعصر خوب نیست.
رایگان به هیچ دردی نمی خوره . معلومه خریدم . اگه ایمیلت رو بدی واست می فرستم . ( ایمیلت رو با پیغام خصوصی بفرست ) . رایگان هم می تونم معرفی کنم . :11:نقل قول:
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------
حرف Ab این کاملا درسته . البته اینجا مرکزتو بگو ولی بهتره بری از کافی نت محلتون یا همسایه هاتون بپرسی . دیدی که من دارم با ماکس حال می کنم ولی ab خیلی ازش ناراضی هست . مرکز ها خیلی متفاوتند . :11:نقل قول:
اره دیدی ماکس نت گرفتی یهو مینیمم نت شد:31:نقل قول:
خدا نکنه کسی مثل من بشه.از چاله افتادم تو چاه.:31:نقل قول:
شما هم تو مرکز ولیعصر هستی؟ من که گفتم همارا خوبه.نقل قول:
جلوی ضرر رو هر جا بگیری منفعته. اگر مشکلت این ماه هم حل نشد برگرد همارا.