دوستان واساتید عزیز من جواب سوالمو هنوز نگرفتم فیلتر بنزین چه مارکی خوبه و ایا باطری اربیتال وان خوبه با گارانتی 1 ساله من خریدم مرسی:n01::n12:
Printable View
دوستان واساتید عزیز من جواب سوالمو هنوز نگرفتم فیلتر بنزین چه مارکی خوبه و ایا باطری اربیتال وان خوبه با گارانتی 1 ساله من خریدم مرسی:n01::n12:
سلامنقل قول:
فیلتر بنزین زیاد فرقی نمیکنه.
مارک های ایرانی مطمئنتره.
اربیتال وان هم باتری ایرانی هستش . ( فکر کنم برا سپاهان باتری باشه ) از نظر طول عمر و قیمت فرقی با باتری های معمولی ایرانی نداره.
اگه دنبال باتری اتمی با عمر بالا هستین مارک های کره ای و ترکیه بخرین.
در غیر این صورت باتری معمولی با مارک های ایرانی رایج تو بازار توصیه میشه.
کلا باتری های اتمی ایرانی فرق خاصی با باتری معمولی ایرانی ندارن.حتی ممکنه طول عمرشون کمتر هم یاشه.
دوستمون کامل فرمودند و اینکه شما دیگه خریدید خودتونو مشغول خوب و بدیش نکنید امیدوارم مدت زیادی کار کنه وتا سری بعدی برند بهتری در بازار باشهنقل قول:
برای بنزین هم به جز جنسش مواظب باشید درست نصب شه و بعد ازون هر از چند مدت چک کنید که نشتی یا بوی بنزین نیاد چون بست ها و شیلنگ ها ممکنه موقع بستن نشتی پیدا کنند
استپر رو عوض کردم مشکل حل نشد.امروز ماشینو بردم برای تست. گفتن همه چی سالمه غیر از سنسور اکسیژن که یه چیزی نزدیک به 180 تومن هزینه شه. چیکار کنم. عوضش کنم؟؟؟/نقل قول:
خرابی سنسور اکسیژن خیلی شایع هست و چون در معرض هوا و دوده خراب میه و یه سری مشکلاتو بوجود میاره اما به جز اینکه اصل گیر اوردن با این هزینه سخته ممکگنه با توجه به شستشو بشه راهش انداخت با تمیز کردن و سوکتنقل قول:
شما احیانا دوباک بنزین س و ب ر بزنید و ببینید تغییری نمی شه؟ و اینکه انژکتور شویی و مکمل استفاده نکنید
سلام . یه آشنا ندارین ازش قرض بگیرین امتحان کنین ؟نقل قول:
نمیدونم. آیا این قطعه مثل استپر حساسه.؟ یعنی کسی پیدا میشه به آدم قرض بده.؟؟؟ گرون هم هست.نقل قول:
دوست گرامی سنسور اکسیژن (محل قرار گیری روی منیفولد) رو می شه بای پس کرد یعنی به یک تعمیرکار متخصص برق مراجعه کنید ( نه هر تعمیر کار و تنظیم موتوری)و بگید براتون چک کنه شاید مشخص شه .نقل قول:
در هر شهر چند تا از این نوع متخصص ها پیدا میشه و تا قبل از اون سعی کنید هرچیگفتند رو فوری عمل نکنید. ممکنه مشکل شما از یه سیم کشی و سوکت ساده باشه
از دوستان کسی در شهر تبریز هست که یه متخصص برقکار خوب سراغ داشته باشه؟؟؟نقل قول:
از دوستان کسی در شهر تبریز هست که یه متخصص برقکار خوب سراغ داشته باشه؟؟؟نقل قول: