ببخشید کدوم ورژن یاهو مسنجر 9 voice داره یعنی ویسش تو ویستا هم کار می کنه؟
Printable View
ببخشید کدوم ورژن یاهو مسنجر 9 voice داره یعنی ویسش تو ویستا هم کار می کنه؟
شما برو یه ایمیل دیگه درست کن و تاریخ تولد رو 1980 بزن.نقل قول:
ببخشید یه سوال دیگه من چطوری بفهمم که تو Add List کسی دیگه هستم یا Delete شدم
مرسی
میشه ایگنور لیست یاهو مسنجر رو هم مثل ادلیستش دسته بندی کرد یعنی ایدیهایی که می خوام همیشه تو ایگنور باشن تو یه گروه باشن و بقیه تو یه گروه دیگه تا موقع پاک کردن قاطی نشن و راحت بشه پیداشون کرد.
لینک دانلود Yahoo Messenger Vista از RapidShare
کد:http://rs238tl.rapidshare.com/files/74885527/2927124/Yahoo_Messenger_Vista_Setup.exe
سلامنقل قول:
شما اگه ترفند میخوای به وبلاگ من یه سری بزن تا از ترفند های یاهو مسنجر هم استفاده کنی.
اینم برای شما
وقتی با يك نفر Chat مي كنيد از كجا مي فهميد طرف مقابل شما را در ليست خود Add كرده است يانه؟ كافی است به طرف مقابل يک PM بدهيم و هنگامي كه جواب طرف مقابل رسيد به بالای پنجره ی مخصوص PM نگاه كنيد. دو حالت ممكن است رخ دهد:
1.اگر طرف مقابل شما را در ليستش نداشته باشد، در بالای صفحه به صورت زير اسم ها را مشاهده خواهيم كرد: Yahoo Send ID Instant Messenger در اين صورت مي بينيد كه بين ID دوست شما و Instant Messenger فقط يک خط وجود دارد كه اين نشان می دهد كه طرف مقابل شما را Add نكرده است.
2.اگر بين ID دوست شما و Instant Messenger دو خط ديده شود مانند: Yahoo Send ID--Instant Messenger در اين صورت ID شما در ليست دوستان تان وجود دارد.
فکر کنم نمیشه این کارو کرد.نقل قول:
اگه تكراري بود شرمنده ولي خيلي مشكل حياتي !!!
جديدا وقتي مي خوام ياهو مسنجر رو باز كنم اين ارور رو ميده :
there was a problem signing into yahoo messenger.
please try again a little bit later .(81003005)l
بعدش هر چي try again ميزنم دوباره همين مياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
شما اگه یه عکس ازش میزاشتی هم خوب بود.
شما برو نسخه های دیگه رو امتحان کن.
:10:
yahoo messenger نسخه 9 اين ارور رو ميده . بعضي وقتها اينجوريهنقل قول:
من هم اولی که کانکت میشم این مشکل و دارم!نقل قول:
ولی وقتی Freegate یا U89 باز میکنم دیگه این مشکل رفع میشه!