با اجازه من به این سوال جواب میدم...
MG550 یه ماشین توو کلاس C هست و باید با ماشینای Mazda 3 سدان ، Kia Cerato جدید و Toyota Corolla مقایسه بشه!
نکته ی دیگه اینکه(البته اینو فقط به شما نمیگم ، منظورم به دوستان دیگه ای هم هست که فک میکنن این ماشین ساخت انگلستانه)شرکت MG انگلیس ورشکست شد و شرکت SAIC Roewe چین اونو خرید ، نتیجتا این ماشین به طور کامل توو چین طراحی و ساخته شده!
پس از همین اول اینو بدونید که با یه ماشین چینی طرف هستید!
====================
این ماشین از اون سه تایی که اسم بردم یکم بزرگتر و سنگینتره و تا حدودی به کلاس D نزدیک شده!
تفاوت دیگه ش اینه که موتور 1.8 لیتریش توربو شارژر داره و ادعا شده که میتونه تا 160 اسب بخار تولید کنه...
المان های لوکس ماشین زیادن ، تقریبا مثل یه ماشین عضلانی کلاس D یا E هست!
داخل ماشین هم کاملا به سبک بی ام دبلیو کپی برداری شده!
====================
به هرحال و با همه ی این تفاسیر وقتی در ماشین رو باز میکنی و سوار ماشین میشی نظرت تغییر میکنه!
چون مواد استفاده شده ی داخل تعریفی نداره!
وقتی ماشین رو به حالت درایو میزاری با اینکه MG توو این گروه اوله ولی به خاطر وزن زیادش شتابش از همه کمتره!
نکته ی جالب دیگه اینه که پدال شیفتر تعویض دنده هم داره که سرعت تعویض دنده از این طریق زیاد نیس و معلوم نیس برای یه ماشین با این شتاب کم اصلا پدال شیفتر به چه درد میخوره!!!
سواریش کاملا خشکه و نرمی کرولا و مزدا 3 رو نداره!
توو دست اندازا هم ضعف داره و کاملا سر و صدا میکنه!
خلاصه اینکه احساس نمیکنی توو یه ماشین سفت و رفت و محکم نشستی و بعد یه مدت که توو چاله ها بیوفته کاملا سر و صداش درمیاد!
درنظر داشته باشید که این ماشین هندلینگش خوبه و میشه روو مانورهاش حساب باز کرد البته اونم تا حد و حدودی!
مصرفشم بد نیس!
مصرف شهری ماشین صدی 8.4 تاس.
مصرف جاده ایشم صدی 11 تاس!
مصرف ترکیبیش میشه حدودا صدی 8.1 لیتر!
====================
در انتها قیمت رو فراموش نکنیم که بین این ماشینایی که اسم بردیم MG از همشون ارزون تره ولی ممکنه بعد از خریدش و یه مدت استفاده از خریدت پشیمون بشی...
====================
اینم توضیح در مورد MG550 یکبار و برای همیشه که ایشاالله به درد بخوره:31:!
ضمن اینکه منبع صحبتهام مجله ی کالایاب گروه جی اس ام بوده و هیچی رو از خودم اضافه نکردم!
---------- Post added at 09:44 AM ---------- Previous post was at 09:41 AM ----------
با این توضیحاتی که دادم اگر مشخصات فنی این ماشین رو خواستید بگید تا اضافه کنم...