مرکز مخابرات آزادگان زیر نظر کوثر
نقل قول:
سلام
دوستان کی از مخابرات کوثر مشهد ای دی اس ال داره؟ وضعیت تو این چند روزه گذشته چه طور بوده؟ زمان قطعی شما چقدر بوده؟
من چند روز هست که نتونستم کانکت بشم و الان هم دارم از ناچاری از دیال اپ استفاده میکنم .
لطفا هر کس اطلاعی تو این مورد داره اعلام کنه تا همه بدونیم چرا این اینطوری هست. با تشکر
سلام دوست خوبم من از مرکز آزادگان مشهد هستم اما از کوثر اینترنت گرفتم (دیگه خدایی دلیلش رو نمیدونم اما این سرویس رو به من مخابرات کوثر داد) یادمه یکسال پیش که رفتم اینترنت بگیرم تا 512 رو بدون محدودیت میدادن یکم بودجم جور نشد و مجبور شدم تن به 256 نامحدود بدم اون موقع توی کوثر این سرویس های حجمی نبود.... اگر هم بود چیزی بهم نگفت...
خلاصه توی این یکسال من که از مرکز مخابرات آزادگان بودم قطعی های اینترنت دیوانه ام کرده بود هر 5 مین یک بار قطعی، خدایی 30 کیلو در ثانیه چیه که باز قطع هم بشه!!!!
اما بهتون بگم مشکل من از مرکز آزادگان بود فکر کنم... این منطقه اینترنتش مفت نمی ارزه!!!! فکر کنم مجبور بشم برم از این طرح های حجمی بگیرم.... واسه 512 هم رفتم جدیدا یکی از دفاتر مخابراتی گفت کی همین 256 رو بهت داده اینا رو باید با کارت و این حرفا بگیری بگذریم حالا ما کارتشم داریم.... اما از لحاظ کیفیت که متاسفانه اوایل قطی داشت که یک بنده خدایی از بس که گیر دادم گفت آقا این تجهیزاتی که پیمانکار گرفته همه چینی و مزخرفه یوزر ها که دارن افزایش پیدا میکنن اصلا جواب نمیدن.... واسه همین من هم مجبور شدم صبر کنم...تا این که تا این اواخر اینترنت بدک نبود اما متاسفانه مدتی هست که دیگه اسمشو نمیشه گذاشت اینرتنت
قطعی ها رو داره اما دلیلش فکر کنم چیزهای دیگه است که همه میدونن!!!!
سرعت هم به مراتب کم هست مگر اینکه بذاری روی دانلود اونم از یک سرور خوب دانلود کنه تا بتونی پهنای باندی که حق خودت هست رو پس بگیری :13:
واقعا برای خودمون متاسفم!!!!
این ماه دیگه دارم شارژم تموم میشه جالبه که شارژ اینترنتی ، اینترنتم رو سه ماهه دیگه شارژ نمیکنه شارژش شده 6 ماهه!!!!
نمیدونم واسه خودشون چی فکر کردند!!!!
فکر کنم برم طرح بعثت بگیرم
کسی اینجا طرح بعثت داره بگه چجوریاست
من فکر کنم کمی اذیت باشه!!!!! 15 گیگ کم نیست؟ !!!
امیدوارم روزی باشه که دیگه ما نگران این چیزا نباشیم
اینترنت ملی در راه است!!!!!!
فکر کنم سرعتش 2 گیگ باشه!!!!!
برو حالشو ببر!!!!
:2:
ببخشید
روز همگی بخیر
:11: