گوشیتو به آخرین فریمور آپدیت کردی ...؟ من شنیدم با این فریمور جدید مشکل سریع شارژ خالی حل شده ...
.
ببین کلاً گوشیهای نوکیا این ایراد رو دارن که مثلاً روی گوشی فول شارژ نشون میده ولی با یه رستارت کردن یه دفعه اخطار باتری لو میده ..
Printable View
گوشیتو به آخرین فریمور آپدیت کردی ...؟ من شنیدم با این فریمور جدید مشکل سریع شارژ خالی حل شده ...
.
ببین کلاً گوشیهای نوکیا این ایراد رو دارن که مثلاً روی گوشی فول شارژ نشون میده ولی با یه رستارت کردن یه دفعه اخطار باتری لو میده ..
من ورژن گوشی 30 هستش!!! جدیداً هم این مشکل واسم پیش اومده!!!!!!!نقل قول:
بازم برو خدا رو شکر کن باطری تو گوشی نترکیده*** :31: ***نقل قول:
یه مدت بود باطری های نو کیا تو گوشی منفجر میشد(صنعت اغراق) ِیعنی پوستش باز میشد
فکر کنم باید بری تو فکر یه BL-6F :20:
الان دیگه اصلش(ژاپنی) رو خیلی راهت میتونی پیدا کنی تهران که پاساژ علائدین ریخته( اصفهان هم تو فردوسی هست).
یه بار هم با یه باطری دیگه گوشی رو امتحان کن (البته پیشنهاد نمیکنم باطری رو تو گوشی دیگه ای امتحان کنی یه وقت دیدی ترکید).
من شنیدم باتری گوشیه 8 گیگ هم روی این گوشی جواب داده و طرف رو راضی کرده ...
.
بهتره با باتری 8 گیگ هم یه امتحان بکنی ... شاید جواب گرفتی
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باطری که می گفتن میترکه که ماله N95 نبود!!!!!!! بعنی امکان داره این بترکه؟؟؟؟؟؟ :19::13:نقل قول:
راستش رو بخوای از منم نترکید ولی یه دو ماه پیش به شدت باد کرد تقریبا 3 میلی متر من هم که از خدا خاسته گفتم بریم واسه تعویض.نقل قول:
الان هم به شدت از باطری هشت گیگ راضیم البته من هم تو فریمور 30 گیر کردم ولی دوستان میگفتن 31 دیگه اصلا مشکل باطری نداره ...
به هر حال انتخاب با شماست باطری BL-6F و ورژن 31
یا همین باطری ....
باطری رو عوض می کنم، اما ورژن رو چرا؟؟؟؟؟؟؟ آخه 31 هک نمیشه!!!!!!! :19::13:نقل قول:
دوستان، لطفاً کمک کنید. کارم خیلی گیره!!! :13::19:نقل قول:
جدیداً چند تا بازی جاوا گرفتم اما روی گوشیم خیلی گیر می کنه یکیشون Wimbledon 2009 و اون یکی Race Grid و از چند تا سایت مختلف هم دانلود کردم. من میگم وقتی این بازی های جاوا روی N95 خوب اجرا نمیشن دیگه روی چی خوب اجرا میشن؟
حالا نمی دونم شایت گوشی من قاطی کرده باشه؟ می خواستم بدونم این مسئله عادی است یا نه؟
سلامنقل قول:
نمیخوام نگرانت کنم ، احتمالا اشکال از گوشیه چون من چند تا بازی جاوا HD که خیلی هم سنگینند رو تو گوشیم دارم و تا الان که تقریبا به 2 سال میرسه مشکلی پیش نیومده.با نرم افزار X-plore یکبار Restart Device کن ببین مشکل حل میشه یا نه.
موفق باشید :40:
شما یه با این دوتا بازی رو دانلود کنین و روی گوشیتون نصب کنید ببینین چطوری میکشه. شاید به خاطر بازی باشه
من با Xplore اون کاری که شما گفتید کردم ولی بازم نشد.
چند بار هم خاموش روشن کردم باز هم نشد.
؟؟