مرسي دوست عزيز ولي وقتي تو پوشه Resource مموري ميرم ميخوام پاكش كنم ميزنه cannot delete fileنقل قول:
Printable View
مرسي دوست عزيز ولي وقتي تو پوشه Resource مموري ميرم ميخوام پاكش كنم ميزنه cannot delete fileنقل قول:
با بروزر خود گوشي ميرم تو جيميل!نقل قول:
البته اگه بتونم قسمت ايميل خود گوشي رو فعال کنم که عالي ميشه! ولي يه جورايي هر کاري کردم باز ارور ميده... من الان دارم با pop3 جيميل با اينکردي ميل، ميلامو دريافت ميکنم ولي تا حالا با گوشي نتونستم اينکارو بکنم! تنظيماته خاصي داره؟
سلام
ميتونم بپرسم اينجا چه خبره!؟
چرا اينقد بي روح شده!
هيشکي نيست!
نکنه آرامشه قبل از طوفانه!؟ شايدم!!!
ولي هيچ کدوم از دوستان اينجا نيستن که جواب منه بنده خدا رو بدن!؟
من دارم يواش يواش ميترسما!
ای بابا تو چرا کامل نمیخونی؟؟؟نقل قول:
با خود گوشی نمیشه.نقل قول:
سلام
مسلما حتی اگه رو مموری هم نصب کنی یه چیزایی رو گوشی هم ریخته میشه.
تو پوشه های Resource و Private البته برای برنامه های سیمبین
برای برنامه های جاوا توی فولدر system ذخیره میشن.
برای جاوا ها که بهد از Uninstal مشکلی پیش نمیاد و حذف میشن.(اگه نشدن برین تو فولدر مربوطه و پاکشون کنین البته کار سختیه چون اسم های اجق وجقی دارن و اگه تعداد برنامه های جاواتون زیاد باشه معلوم نیست کدوم رو باید پاک کنین)
برای برنامه های UIQ هم معمولا اگه روی خود گوشی نصب کرده باشین بعد از Uninstal کردن مشکلی پیش نمیاد.(اگه پیش اومد باز باید از فولدر های مربوطه پاکشون کنین)
مشکل اصلی وقتیه که شما یه برنامه UIQ رو روی مموری نصب کرده باشین و بعد از Uninstal کردن قسمت هایی از اون روی مموری باقی میمونه که باز هم باید پاکشون کنین البته این بار با رم ریدر.
اگه خیلی وسواس داشتین که یهو پرفورمنس گوشیتون پایین نیاد میتونین یه بار مستر ریست کنین.
موفق باشین.
نقل قول:
سلام دوستان
من چند تا مشکل با گوشيم دارم!!!
اول اينکه دنباله يه فونت ميگردم که باهاش مشکل پيدا نکنم! يني جديدترين فونته فارسي بدون مشکل!
دوم اينکه وقتي ميرم تو جيميل بعد ميخوام ميل بفرستم وقتي يه فايله متني رو از قسمته نت اونجا پيست ميکنم نصفه مياد بعضي جاها هم به صورت مربع درمياد!
کسي ميدونه مشکل از چيه! متنه فارسي رو هم نميتونم اونجا سند کنم چون همين مشکل برام پيش مياد!
در ضمن گوشيو آپديت نکردم! مستر ريستم نکردم و فلشم نکردم! گوشيمم فرانسهي اصله...
کلیپبورد گوشی تا یه حدی جا داره.شما نمیتونی یه صفحه رو بنویسی و کپی کنی چون همش جا نمیشه تو کلیپ بورد.نقل قول:
1- شما از فایل کیبورد فارسی HTML استفاده میکنی؟
2- حتما آپدیت کن.
3- اینقدر هم نترس:31:
موفق باشی
پس چرا ميشه همون فايل رو تو يه نيو مسيج به طور کامل پيست کرد! ولي اونور نميشه!؟ خيلي عجيبهها!نقل قول:
نه من از ويرژوال کيبورد استفاده ميکنم...
راستش اون برنامهي 37 مگابايتي رو چون قابليت ريسوم داشت دانلود کردم ولي هنوز موقعيتي پيش نيومده که آپديت کنم... آخه با ديل آپه ذغالي مگه ميشه گوشي آپديت کرد اونم 80 مگ بدونه قطعي!
راستي نگفتي تنظيمات ايميل گوشي براي جيمل چطوريه! خيلي نياز دارم چون من سيم ايرانسلمو به همين دليل خريدم! چون بايد حتماً تو هر موقعيتي بتونم ميلمو چک کنم! پس اگه اطلاع داريد در اين زمينه منو بي نصيب نزاريد!
با ویرتوال کیبورد که لازم نیست کپی کنی.همونجا میتونی بنویسی.البته با روش هک گوشی که تو همین انجمن سونی اریکسون استادم حسین خان:40::40::40: گذاشتند.نقل قول:
برای آپدیت هم برو یه کافی نت که ADSL داره آپدیت کن.
تنظیمات Gmail هم تو همین تاپیک مطرح شد الان یادم نیست کدوم پست بود میگردم بهت میگم.
موفق باشی.
بیا پیداش کردم دوست عزیزم نخورده مست جان اینو آموزش دادن:
نقل قول:
برای ساختن اکانت جیمیل روی گوشیتون و با استفاده از سیستم pop3 و smtp مراحل زیر رو انجام بدیدنقل قول:
1- به massaging رفته از منوی بالا seeting سپس email accounts رو انتخاب کنید
2-دکمه new رو بزنید
3-مقادیر زیر رو وادر کنید
Account name : میتونه هر نامی باشه
Your Name : خوب دیگه اسمتون
Email Address آدرس ایمیلتون
connection typr رو هم روی pop3 بزارید
4- در تب inbox تنظیمات زیر رو وارد کنید
Incoming Server Address = Pop.gmail.com
username و password ایمبل خودتونو بزنید
و در آخر صفحه receiv using Group رو هم روی internet بزارید
5 به تب outbox برید
outgoing server address = smtp.gmail.com
use smtp autentication رو تیک بزنید
send usding group رو هم روی internet بزارید
6- از منوی بالا (email account) گزینه advance رو انتخاب کنید
توی تب incoming گزینه ssl رو از secure connection انتخاب کنید باید incoming mail port روی 995 قرار بگیره
تیک secure password authentication رو بزنید
7 به تب outgoing برید و مراحل 6 رو برای اون هم انجام بدید
حالا save رو بزنید و خارج بشید و آماده هستید برای ارسال و دریافت ایمیل
p990 خودم رو امروز علادین قیمت کردم گفتن 190 می خریم.
دست دو مغازه میده 240. هنوز افت نکرده.تا وقتیx -peria بیاد نگهش میدارم!