شما معاف نمیشیدنقل قول:
فقط اینکه شما رو در نزدیکی مراکز درمانی به صورت خدمات غیر نظامی جذب میکنند!
کارتون نظامی نیست و راحت هستید و به یه درمانگاه یا مرکز درمانی نزدیک هستید:n16:
Printable View
شما معاف نمیشیدنقل قول:
فقط اینکه شما رو در نزدیکی مراکز درمانی به صورت خدمات غیر نظامی جذب میکنند!
کارتون نظامی نیست و راحت هستید و به یه درمانگاه یا مرکز درمانی نزدیک هستید:n16:
عزیز اصلا اون امتحان و تیراندازی و... که تو ذهنتونه و فکر میکنید سخته نیست!اصلا از این خبرا نیست.ببخشیدا ببخشیدا گاگول ترین سرباز هم نمره میاره!به همه نمره میدن اصلا نرو تو فکرشنقل قول:
وقتی رفتی متوجه منظورم میشی،بعضی از سربازا که ناخالصی دارن و غیبت دارن و به نوعی شر و شور زیادی دارن و نمره کم میارن تجدید آموزش میکنن
بی خیال همه چی باش
ما یه نفر داشتیم بعد از 6-7 سال فرار از خدمت تا آخر شهریور خودش رو معرفی کرد تا جایی که میدونم این قانون شاملش شد و همون 18 ماه باید خدمت کنه ( بعدش انتقالی گرفت رفت خبری ندارم ازش)نقل قول:
ولی با این قانونای ساعتی که اینا دارن ، الان رو دیگه خبر ندارم ، اما به احتمال زیاد شامل شما هم میشه ، پیگیرش باش حتما
خنجر؟؟؟:n04::n04::n04::n02:نقل قول:
راستی من معاف از نگهبانی هستم ولی امروز اسمم رو برا نگهبانی ثبت کرده بودند میگن باید با خنجر پست بدم ایا میتونم اعتراض کنم یا باید حتما انجام بدم ؟ (تو برگه معاف از رزمیم نوشته در شیف اداری باید خدمت کنم)
معاف از کارای سنگین هم هستم ولی اصلا توجه نمیکنند و منو فرستادن برا انجام کارای سنگین (خیلی سنگین)
لطفا منو راهنمایی کنید
والله بستگی به برگه کمیسیون پزشکیت داره اگه نوشته معاف از حمل سلاح سرد و گرم و پست نگهبانی و انجام امور سنگین و در شیفت اداری تردد نماید، هیچ رقمه زیر بار پست و شب موندن تو پادگان نرو ، از طریق بازرسی پادگان پیگیر باش ، به هیچ وجه نباید نگهت دارن ، از هیچی هم نترس ، حتی اگه بخوان ممنوع الخروج کنن تا ساعت 17 بیشتر نباید نگه دارن ، ولی اگه چیز دیگه ای نوشته که قضیه فرق میکنه
سلام
برای کهیر (حساسیت پوستی) باید در چه حدی باشه که معاف از رزم بشیم؟
معاف دائم که نمیشیم . فکر نمی کنم حداقل از رزم .
سلام
در معافیت پزشکی میزنن معافیت به خاطر چی بوده؟>
با فقط میزنن تو کارت پزشکی؟
تو برگ معاف از رزم من نوشتهنقل قول:
نامبرده معاف از رزم . رژه . نگهبانی . ایستادن طولانی مدت . انجام کارهای سنگین . در شیفت اداری و در منطقه مسکونی خانواده خدمت نمایید.
یکی از دوستان هم خدمتیم همینو گفت
که اول از طریق بازرسی پیگیر باش بعد اگر جواب نگرفتی دادسرای نظامی به نظر شما چی ؟ میتونم اعتراض کنم ؟ پس فردا پستم وایسم ؟ یا نه ؟
البته امروز پیش یکی از مسولین رفتم که اول جواب داد که برات صندلی میارم با خنجر پست بده بعد که براش بیشتر توضیح دادم و برگم رو گذاشتم جلوش بعد از کمی مکس گفت حالا که اینجوریه باید بری از دکتر پادگان نامه بیاری که شب نمیمونی منم خداحافظی کردم اومدم بیرون
ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنی
بچه ها توی سپاه میشه موی سر کوتاه تر از ریش صورت باشه؟؟؟؟
یعنی میشه ریش بلند باشه و موی سرمون رو با شماره 2 بزنیم؟؟
اره با موی سر کاری ندارن فقط نباید ریشو با تیغ بزنینقل قول:
فقط ماده و بند مربوط به بیماری در کارتت نوشته میشهنقل قول:
آقا تک پسر.پدر 50 سال.البته دکتر گفته نباید کار کنی.از نظر ستون فقرات دوتا مهرش صافیده شده و تایید هم شده الان میتونم بیام داخل شهرمون؟یا اینکه معاف میشه؟
البته شاید یه 5 سال دیگه برم ولی در کل میشه؟
دوستان دو تا سوال.
اگه یکی الان بخواد برای معاف از رزم اقدام کنه چقدر پروسش طول میکشه؟
واسه همه معاف از رزمها مثل اون دوست بالایی مینویسن معاف از رزم,رژه,نگهبانی و.....؟
واسه مشکل دریچه قلب چه نوع معاف از رزمی صادر میشه؟
در ضمن اونایی که افتادن شهر خودشون خدمت و در بخش اداری کار میکنن,جمعه ها میتونن بیان خونه یا اینکه نه؟منظور اینه که تعطیلات رسمی که تعطیل هست بخش اداری میتونن بیان خونشون؟
نمیشه مدت دقیقی تعیین کرد بعضی ها رو میشناسم یکی دو روزه معاف از رزمشون رو گرفتند یکی هم مثل من نزدیک به پنج ماه طول کشیدنقل قول:
همه اینجور معاف از رزم نمیشن
برگه بعضی از دوستان رو که دیدم فقط نوشته بود معاف از رزم
یکی دیگه معاف از رزم و رژه
یکی هم معاف از رزم و رژه و کارای سنگین
والله تا الان فقط خودم تو پادگان برگ معاف از رزمم اینجوری بوده
فکر کنم مشکل قلب هم تقریبا به همین شکل باشه یعنی معافیت های زیادی داشته باشه
اگر سپاه باشی و شهر خودتون بیفتی صد در صد روزای تعطیل خونه ای به علاوه اینکه بعد از ظهر هم میری خونه.
من که هر بعد از ظهر خونه هستم
سلام من یه سوالی داشتم می خواستم بدونم که آیا اونایی که دارن در مرز خدمت می کنند و جاهای خطرناک آیا می توانند از مزایای سختی خدمت سربازی استفاده کنند و مدت خدمتشونو کم کنند؟
من دوستم در ارتش خدمت می کرد فک کنم عجب شیر بود 16 ماه خدمت کرد حالا نمی دونم که 18 ماه بود خدمت اون موقع یا 17 ماه 90 هم خدمتش تموم شد.
دوستان یه سوال : من شنیدم کسانی که می خوان جای خاصی بیفتن باید دفترچه رو بدن به پارتیشون که اون براشون بفرسته.این درسته؟
در ضمن منظور خود دفترچه هست یا برگ سبز؟
سلام" درسته از 18 ماه به بالا.نقل قول:
بستگی به موقعیت جغرافیایی و آب و هوا و خطر و ... داره
سلام" برگ سبز یا همون برگ اعزامنقل قول:
دور از جون : بسوزه پدر پارتی. اونی ک داره خوشه ، اونی ک دستش ب جایی بند نیست باید بسوزه :n16:
ممنون جایی که بعد از آموزشی میفتیم تو برگ سفید مشخصه؟نقل قول:
اگه میخوای از این قانون استفاده کنی سریعتر استفاده کننقل قول:
چون اونطور که خبرهایی منتشر شده گویا قراره این قانون هم یا حذف بشه یا مدتش کمتر بشه
یعنی دیگه فرقی نمیکنه طرف کجا خدمت کنه (( اگه هم فرق کنه اختلافش زیاد نیست ))
///////
علاوه بر این مثل اینکه مدت زمان کسری بسیج هم قراره کم بشه
///////
کلا کسری های سربازی یکی بعد از دیگری دارن حذف میشن :n27::n23:
انشاا... بعد از دوره ، یه برگه دستتون میرسه موقع تسویه حساب و ترخیص شدن ، داخلش آمار یگان رو زده.نقل قول:
برای پذیرش گرفتن تو یگان خاص باید حداقل 40 تا 45 روز قبل اقدام بشه تا کاراش انجام شه
خیلی قانون بدی برای سربازی گذاشتن نه به زمان ما که طرف میومد 16ماه کسری میاورد نه به الانکه داران کسری کلن برمیدارن
اخه مگه میشه کسی که زیر دیپلم یا دیپلم هست سربازیش با کسی که لیسانس-فوق لیسانس- دکترا داره یکی باشه کسری مدرک تحصیلی بهش تعلق نگیره:n29:
من به یک نتیجه رسیدم،هیچ وقت در امور مربوط به سربازی دلتون رو به پارتی خوش نکنید،در موارد بسیار بسیار نادر جواب داده،فقط باعث ناراحتی برای مشمول میشه چون دلخوشی الکیه
همیشه زورتون رو برای کاری که میخواید بکنید اما همه شرایط رو در نظر بگیرید!
حالا یه سوال دارم:
شما حاظرید 16 ماه در جای بد و ناجور و دور خدمت کنید یا در شهر خودتون اداری و 21 ماه؟!!کلا بحث امروز ما این بود تو یگان ! :n08:
دوست عزیز تعطیل رسمی بتونی خونه باشی یا نه قانون خاصی نداره،بستگی به اون یگانی که توش خدمت میکنی داره!من تو یگانی هستم که شیفت اداری هستم و پنجشنبه جمعه ها تعطیلیم سرباز ها هم از 4 شنبه ساعت 2 میریم خونه تا شنبه ساعت 7 صبح خونه ایم،ساختمون بقلیمون باز نظامیه سربازاش از یه رده دیگه هستن ولی اصلا نمیتونن برن خونهنقل قول:
بله اینجوریه!مهم یگان خدمتی جنابعالیه
آقا حالا که قراره سربازی دو ساله بشه یعنی شده دیگه اینجور که این ها سفت و سخت گرفتن ..
امریه چی میشه اون وقت ؟؟؟ تو قانون بیش از 2 سال سربازی رو مجاز ندونسته حالا ..اگر بشه امریه گیر آورد اونم باید 24 ماهه باشه درست
این رو مطمعن باش امریه هم صد در صد تحت تاثیر قرار میگیره،هم اینکه پذیرش رو کاهش میدن هم اینکه مدت زمانش رو بیشتر میکنننقل قول:
اینا که شب میخوابن صبح بلند میشن یه تبصره میسازن
ببنین من کمی با صحبتتون مخالفم گرچه خودم لیسانسم!نقل قول:
افرادی هستن تو جامعه که بنا به دلایل متعددی نمیتونن در یه بازه مشخصی به تحصیلات دانشگاهی داشته باشن!
حالا این افراد در قسمتهای مختلفی در جامعه دارن کار میکنن و همین ماها روزانه مستقیم یا غیر مستقیم داریم از خدماتشون به نوعی استفاده میکنیم.
حالا چرا یکی که بواسطه پول تونسته بره و تو یه دانشگاه آزاد یا غیز انتفاعی ناکجا آباد با پول باباش مدرک اونم با معدل ۱۲ بگیره باید خدمت رو شاهانه بگذونه بعد اون بدبختی که نتونسته وارد بشه رو همه انتظار داشته باشن که تو خدمت پدرش رو دربیارن!!
موضوع اینی که شما میگی نیست,بلکه اصل خدمت در این زمان که ماهیت جنگها عوض شده زیر سوال هست.سوال این هست که چرا باید خدمت به محلی تبدیل بشه که هیچ سودی برای سرباز نداشته باشه!
سوال این هست که چرا نباید عدالتی وجود داشته باشه,سوال این هست که چرا باید هر شب یه قانونی بذارن و خیلی ها ازش بصورت مثبت استفاده کنن بعد بیان بگن که اشتباه بودن و قانون رو باز یه شبه عوض کنن و دیگری ها نتونن از اون مزیتی که قبلی ها استفاده کردن بهره ببرن!!!!!
الان اگه تو ستاد که نظامی هست یکی تو بخش اداریش بکار گرفته بشه باز این شانس براش هست<؟نقل قول:
اینو خدایی قبول دارم، بعضیا اینقدر کسری میشدم که موقع خدمت یه چیزی هم بهشون بدهکار میشدن.نقل قول:
درسته که کسریا نباید تا این حد زیاد باشه، ولی دیگه تا این حد هم نباید کم بشه.
مثلا کسری مناطق بد آب و هوا و چندتای دیگه ورندارن خیلی بهتره.
Sent from my HTC One SV using Tapatalk
آخخخخ گفتینقل قول:
کلی سر این موضوع باید عذاب بکشیم
زورمون میاد بریم با مدرک کارشناسی یا کارسناسی ارشد از یه دیپلم 20 ساله حرف بخوریم :n29:
ولی حداقل خوبیش اینه داشتن مدرک یه ذره خدمت رو آسون میکنه و میشه به امریه فکر کرد :n02:
اول اینکهنقل قول:
اینطوری که شما میگی نیست
فکر کنم دیگه واسه ملت جا افتاده دانشگاه ازاد یعنی بری داخلش پول بدی قبول بشی
دانشگاه آزاد داریم تا آزاد
همون واحد های آزاد هم بعضی ها اینقدر سخت میگیرن که دیگه نفسی نمیمونه
(( ضمنا خیلی از کسایی که ارشد دولتی خوندن مدرک کارشناسی ازاد رو دارن ))
و دوم
اینکه کسی رفته با پول باباش درس خونده و مدرک گرفته
خب تونسته و رفته گرفته
دانشگاه دولتی رو که از مردم نگرفتن !! گرفتن ؟؟
اونایی که نمیتونن هزینه آزاد بدن برن دانشگاه دولتی درس بخونن یا دانشگاه غیر انتفاعی که هزینه ای نداره
مشکل اینجاست بعضیا زورشون میاد درس بخونن
طرف دانشگاه سراسری قبول نمیشه بعد هزینه آزاد نداره هزارتا دلیل بهونه میاره !!!
خب طرف بره دولتی بخونه اگه وافعا مرد درس خوندن هست تا از مزایای مدرک تو سربازی استفاده کنه !!
گویا این قانون هم قراره یا حذف بشه یا کمتر بشه مدتشنقل قول:
چند روز قبل خبری در این مورد خوندم ولی هنوز تایید نشده
حتی صحبت داره میشه که مدت زمان کسری بسیج هم کم کنن !!!!!!
نقل قول:
شما یا نگرفتی من چی گفتم یا اینکه نخواستی بگیری!!
طبق استدلال شما هر کی درس خوند و یه مدرک گرفت ,صرف اینکه مدرک داره باید تو هر بخشی بهش امتیاز بدن!!
میری صف نونوایی باید دیپلم بره کنار چون لیسانس اومده,لیسانس بره کنار چون فوق اومده,فوق بره کنار چون دکتر اومده!!!!
درس خوندن ,بهرش رو هم در بخشی که مربوط به علم و کار میشه خواهند برد دیگه ربطی به سایر بخش ها نداره که!
در ضمن شما جوری میگی که اگه کسی ندونه فک میکنه که همه واحدهای دانشگاه آزاد در حد هاروارد و ام آی تی و پرینستون هست سطحشون!
در ضمن اگه کسی از بیرون بیاد و ندونه ما که میدونیم خیلی ها که مدرک لیسانس و بالاتر دارن ۱ درصدم سواد ندارن!!
و طبق قانون دارندگی و برازندگی مدرک گرفتن و دارن کیفشو میبرن!
اصولا به کسی ربط نداره که کی چقدر درس خونده شما درس خوندی برای خودت خوندی عزیز من .. درس خوندن شما چه سودی برای نظام یا اون فرد دیپلمه داره که باید جور شما رو بکشه ؟؟نقل قول:
اگر فردی با دیپلم رفت خدمت و بیشتر خدمت کرد بعد ادامه تحصیل داد تکلیف اون مدت اضافه ای که خدمت کرده چی مبشه ؟؟
انقدر کسری و معافی بی خود دادن که نیرو کم اوردن مجبور شدن خدمت رو زیاد کنن .. به امید خدا با حذف یک سری از کسری ها و معافیت های بیجای دیگه ای این روند افزایش زمان خدمت قطع میشه
tapatalk
کلا حرفایی میزنین جالبه
هرکی دوست داره میتونه بره مدرک بگیره
شما هم بحث درس خوندن تو دانشگاه دولتی رو پیچوندی و کلا بحثت در مورد بی سوادی دانشگاه آزاد هست (( در این زمینه مثل اینکه یه ذره داری عقده گشایی میکنی -- کلا زیاد از ریخت و قیافشون هم خوشت نمیاد :n02: ))
انتظار داری طرف با مدرک کارشناسی ارشد یا دکتری بری سربازی ؟؟
انتظار داری یه کسی که ارشد یا دکتری داره و کلی زحمت کشیده واسه درس خوندن و در دوران امریه شاید هم استاد باشه بره سربازی بیگاری بکشه ؟؟
یه کسی که ارشد یا دکتری داره رو داری با یه دیپلم یا کمتر دیپلم مقایسه میکنی و انتظار داری باهاشون یکسان برخورد بشه ؟؟
ولی در مورد این یه تیکه حرف شما
بحث سربازی هم همینهنقل قول:
مردم قراره 2 سال برن بیگاری بکشن
و به نوعی کارگری کنن (( دیگه توهین های شخصیتی تا هزار جور حرف خوردن به کنار که دیگه بدترین دوران عمر تو سربازی هست ))
پس دکتر و مهندس لزومی نداره برن بیگاری و حرف بخورن:n06:
پس بحث مدرک به سربازی هم مربوط میشه
هرکی مدرک بالاتر باشه فحش کمتر میخوره و کمتر کار میکنه
ارشد و دکتری هم لزومی به بیگاری ندارن
درس خونده و باید یه جا سودش رو ببینه
مسئله همینجاست همینجور که طبق گفته شما که میگین درس خوندن ملاکی نیست برای اینکه یک شخصی که لیسانس یا مدارک بالاتر تحصیلی داره خدمت کمتری بکنه سابقه جبهه یا خدمت پدر هم دلیل نمیشه طرف بیاد 16ماه کسری بیاره و در حق بقیه اجحاف بشه چون مزایای رفتن به جبهه و بقیه مسایل سر سهمیه بالای ورود به دانشگاه و سر کار رفتن و چیزای دیگه به اندازه کافی ازش بهره میبرن:n01:نقل قول:
فکر کنم شما داری تو این مملکت زندگی نمیکنی !!نقل قول:
درس خوندن چه سودی واسه نظام داره ؟؟
یعنی پیشرفت و ..... که تو ممکلت به وجود میاد همش خود به خود از آسمون میفته رو زمین ؟؟
دکتر و مهندی های مملکت در هزار زمینه داره خدمت میکنن واسه همین ملت جزو آدم نیست ؟؟
طرف یه عمر رفته درس خونده و بعدش هم خدمت میکنه واسه مملکت رو داری با یه .... مقایسه میکنی ؟؟
طرف درس میخونه میره واسه همین ملت کار میکنه
پس حقش هست که در زمینه هایی (( سربازی )) بین اون و بقیه کسایی که زور دیپلم گرفتن هم به خودشون ندادن هم فرق گذاشته بشه
مقایسه بعضی دوستان واقعا جالبه :n06:
اون عزیزی که میگه بین کسی که درس خونده و نخونده نباید فرق باشه
اصلا شما از لحاظ سوادی مقایسه نکن من نوعی فوق لیسانس رشته مهندسی از دانشگاه دولتی هستم 26 سالمه و الان باید برم خدمت یعنی با 2 سال خدمت وقتی کارت پایان خدمتمو بگیرم 28 سالمه
به نظر شما بین من و کسی که 18 سالگی میره خدمت و وقتی میاد بیرون 20 سالشه نباید فرقی باشه؟
من 2 سال فرصت استخدام تو این مملکت را دارم اما اون دیپلمه 10 سال فرصت داره
در هر صورت این قانون برداشتن کسری تحصیلات یک قانون اشتباه مثل دیگر قانونهای اشتباه این مملکت
اول این رو بگم که کسری جانبازی و ایثارگری نفس های اخرشه همین الان که فقط به قبل 72 میدن اونم مدتش رو کم کردن و احتمالا کنسلش کنند کلا مثل قبل ...نقل قول:
اول این که بزرگوار اینجا دعوا نداریم داریم بحث میکنیم و نظرمون رو میگیم ..نقل قول:
بعد هم جای خالی نگذار دوست عزیز شما که تحصیل کرده هستید .
شما کل پست من رو فقط اولش رو نقل کردید من منظورم از نظام تو سربازی بود هرچند که درصد خیلی کمی از تحصیل کرده ها در رشته خودشون مشغول میشن
من سوالم این بود که اگر فردی دلش خواست اول بره خدمت بعد تحصیلات ش رو ادامه بده تکلیف مدت اضافه ی که خدمت کرده چی میشه
tapatalk
من به هر کسی که کاری رو که بر عهده گرفت رو درست و به نحو احسن انجام بده احترام قایلم حالا میخواد دانشجو باشه از هر نوعیش تا یه سبزی فروش سر کوچه!نقل قول:
من لزومی نمیبینم که بحث رو ادامه بدم چون هر کدوم یه سری استدلال برای خودمون داریم که محترمه.
نظر من همونی بود که گفتم.
نظر شما هم محترمه ولی من ترجیح میدم مال خودم رو داشته باشم.
و فقط زمانی حرف شما رو قبول میکنم با جان و دل که مدرک=علم واقعی و کارایی باشه
فقط یه نکته اونم اینکه فک نکنم جایی تو دنیا پیدا کنین که مثل ایران همه عقده مدرکشون و عناوین مختلف رو داشته باشن و انتظار اینکه چون یه مدرک دارن باید همه جا و در هر شرایطی بهرش رو ببرن و در مقابل کسی رو که سراغ یه شغل آبرو مند رفته به این صورت تحقیر کنن بخاطر مدرک که جلوش ... بذارن!،همین ایالات متحده کدوم مسولش رو دیدن که تو رسانه ها یا میون مردم بهش بگن دکتر،مهندس و... بر خلاف ایران که اگه یه روزی هم تو یه برنامه ای مجری یادش بره عنوان رو کامل ذکر کنه بهش تذکر بدن!
در ضمن طبق استدلال شما شاهزاده انگلیس چون تحصیل کردس و شاهزاده اصلا نباید اسم خدمت رو جلوش آورد چه برسه به خود خدمت:n01:حالا بماند که رفته بود یه مدت عراق واسه خدمت!
ما که دعوا نداریم ولی سخن بعضی دوستان جالبناک هست :n02:نقل قول:
در مورد خط آخر بحثتون هم مشکل من نیست
میتونن برنن قانون بزارن که بعدش پولشو بگیرن (( به ازای خدمت اضافه ))
//
ملاک حال فعلی افراد هست
کسی که الان رفته سربازی با هر مدرکی اگه میتونست بالاتر میگرفت و میرفت سربازی
اون چیزی هم که شما میگی درصدش از کسایی که قبل سربازی درس میخونن کمتره
اکثرا بالاترین مقطع تحصیلی رو که دارن تا قبل سربازی میگیرن
به 2 دلیل
1 - از درس دور نمیشن و حال و هوای درس دارن (( بعد از 2 سال باید رفت کل درسا رو خوند و شاید عذاب اور باشه ))
دانشجو دیدم میگه من 5 سال قبل مدرک گرفتم و الان میگه تو دانشگاه مشکل دارم و به استاد میفرمایند یادم نمیاد :n02:
2 - از مزایاش تو سربازی استفاده کنن
///
به هر حال کسی که میتونه میره میگیره
اونی هم که نتونه خب میخواست بگیره
بقیه قرار نیست عذاب بکشن چون یک نفر نرفته درسشو نخونده
اون قانون قدیم فک کنم خیلی خوب بود ولی متاسفانه برداشته شد :n23:
قانونی که به ازای هر مقطع تحصیلی از سربازی کم میکرد
کارشناسی 2 ماه
ارشد 4 ماه
و.....
و خوشبختانه قانون های امریه و خدمت با مدرک فنی (( در قسمتی که نیاز به همون مدرک دارن )) هنوز راه فراری از سربازی هست :n02:
کارشناسی یک ماه بود
ارشد 2 ماه دوست عزیز
tapatalk
بحث من و شما به جایی نمیرسه چون هرکدوم نظر خودمو داریمنقل قول:
منم به نظرتون احترام میزارم
ولی به شخصه خیلی ستم میدونم کسی با مدرک دکتری و ارشد بره سربازی بعدش تو آموزشی یه استوار که دیپلم هم نداره بیاد به آدم چرت و پرت بگه (( این آدم بخواد به یکی بگه (( به خصوص همون تحصیل کرده )) بره دستشویی بشور باید بلند شد زد تو گوشش - ولی حیف تو سربازی نمیشه این کار رو کرد
نقل قول:
اونو من مثال زدم - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیزی تو ذهنم نبود
ایشاالله بشه 2 سال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دفترحه رو فرستادم و قراره اسفند برم خدمت از این بابت مشکلی نیست عزیز خودم که خوندم منطقه جنگی 18 ماه خدمت داره و مناطق بد آب و هوا 19 ماه باید ببینیم چی میشه.نقل قول:
در مورد حذف بسیج و ایثارگری هم فعلا حرفش هست هنوز ولی اینکه به عمل برسه خیلی میطوله
با وجود اینکه خودم لیسانس هستم اونم دانشگاه سراسری و یک رشته خوب ولی این حرفو منم قبول دارم انصافا الان دیگه همه لیسانسن و به نظر من این قانون رو برای این گذاشتن که تعداد لیسانس ها زیاد شده ولی فکر می کنم برای فوق لیسانس ها و دکتری باید قانون کسری وجود داشته باشهنقل قول:
درسته منم می خوام بگم واسه فوق لیسانس ها و دکتری باید وجود داشته باشه ولی در مورد لیسانس متاسفانه تعداد لیسانس ها دیگه واقعا زیاد شده و همین باعث شده که کسری تحصیلاتو بردارن .مشکل بزرگ این مملکت اینه که هرکی میره سربازی در رشته مورد نظر خودش نمی تونه خدمت کنه و واسه همین برای ما 2 سال مثل عقب گرد می مونه.نقل قول: