[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما سرعت دانلود 12 kB هست
Printable View
اما سرعت دانلود 12 kB هست
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم.
الان می خوام یه فایل 400 کیلوبایتی رو از فور شیرد دان کنم نمیشه .سرعتم 0 هست .:19:
این کاری که میگم از لحاظ تئوری امکانپذیره اما می خوام بدونم کسی هم به صورت عملی امتحان کرده
با موبایل دانلود شبانه انجام بدیم!!
یه مودم که وای فای داره با یه موبایل که وای فای داره شبکه بشه و دانلود بکنه
خودم موبایلی که وای فای داشته باشه نداشتم که تست بکنم
برای راحت شدن از سرو صدای دسکتاپ بد نیست
منم از دیشب مشکل دانلود از رپیدشیر رو دارم منم سرعتم زر یک کیلو بایت میده
تو نت سرچ کردم دیدیم تو ایران خیلی از بچه ها مشکل بر خوردن
اخه این چه وضعیتیه
ربطی به ای اس پی هم نداره چون من شاتل نیستم من اسیا تک هستم اما با اینکه اکانت رپید هم دارم از دیشب یک فایل کوچولو هم نمیتونم از رپید بگیرم:41:
mediafire
واسه شماها باز میشه؟!!
نه:19:نقل قول:
ولی دیشب باز میشد
ببخشید مگه دسکتاپ شما سر و صدا داره؟:31:نقل قول:
اینی که با گوشی wifi دار بخوای به مودم وایرلس وصل بشی که مسلمه عملیه
گوشی من وای فای نداره ، ولی می تونم با بلوتوث یا کابل ، خود سیستمو باهاش شبکه کنم
در این صورت ، با اپرا نی نی هم میشه دانلود کرد (یعنی با پ-رو-کسی اون)
ولی بصورت مستقیم اگه بخوای از موبایل دانلود کنی ، فکر نمی کنم فرقی داشته باشه
من اکانت ندارم ، ولی سرعت دانلود از رپیدشیر و همچنین 4share بدون اکانت برام خوبهنقل قول:
باز میشهنقل قول:
بعضی از سایتها توی ساعات خاصی باز نمیشه
انگار جیره بندیه
چند تا سایت باز میشن ، دوباره میبینی یک ساعت بعدش باز نمیشن ، بعد اونای دیگه باز میشن و دوباره باز نمیشن!
وضعیه برای خودش!:2:
چه وضع ای هست آخه!
هیچ آپلود سنتری درست حسابی باز نمیشه دیگه!!:19::19:
فکر کنم دوباره یک کشتی لنگرش رو بد انداخته رفته روی این کابلها:دی
مگه خبر نداری؟:31:نقل قول:
دیروز پریروز رفته دیگه:31:
ولی اینبار مثلا کل خاورمیانه رو زده:31:
حالا دیگه شهریور به بعد رو خدا به خیر کنه:31:
اینترنت ملی و ...:19:
دوستان من یه آموزش برای درست کردن سرعت شاتل نوشتم اما نمیدونم به چه دلیل پاک شد!!!
شاید مطالب مفید اینجا پاک میشه نمیدونم
خدا بخیر کنه :20:
من هم که از پارس گرفتم امروز اینجوری شده
نه رپید نه مدیا فایر نه ........
یه فایل 60 مگی رو الان 6-5 ساعته دارم سعی می کنم دان کنم نمیشه :19:
ولی از میهن دانلود با حداکثر سرعت دان میشه
چه وضعیه ای خدا
من اکانت ندارم ، ولی سرعت دانلود از رپیدشیر و همچنین 4share بدون اکانت برام خوبه
باز میشه
بعضی از سایتها توی ساعات خاصی باز نمیشه
انگار جیره بندیه
چند تا سایت باز میشن ، دوباره میبینی یک ساعت بعدش باز نمیشن ، بعد اونای دیگه باز میشن و دوباره باز نمیشن!
وضعیه برای خودش!:2:[/QUOTE]
من از چند تایی از دوستام پرسیدم همه با رپیدشیر مشکل داشتن تو نت هم سرچ کردم دیدیم خیلی ها مشکل دارن چند تا از بچه ها هم که پارس انلاین دارن به کل دیگه خیالشون رو راحت کرده و اورده رو صفر سرعت رو
اما من با اسیاتک از سایت های دیگه راحت دانلود میکنم تغریبا اما از رپید نه:41:
گفتم ، وضعیه واقعا:5:نقل قول:
جیمیل 1 ساعت پیش برام باز نمی شد ، الان باز میشه
چند تا سایت دیگه هم همینطوره
دوست عزیز ، اون فونتی که شما بکار برده بودی ، کل نظم اینجا رو بهم ریخته بودنقل قول:
میگم چرا فونتش این جوری شده بود ها!!!!
البته منظورم اندازه حروف بود ، نه فونتش!:19:نقل قول:
خدا رو شکر سرعت نت ما کم نشده
مثل قدیم طوفانی بوده و است
eco 128
سلام
اینجا هرکی واقیعت رو در مورد شاتل بگه پیغامش پاک میشه مثل خود من که تاحالا 3 تا پیغامم پاک شده
پس مجبورم در مورد شاتل دروغ بگم
شاتل بهترینه...ماهه...اصلا توی ایران که هیچی توی دنیا تکه
مشکل اصلا نداره اما اگه بازم میگم اگه و باز هم میگم اگه بعد 10 سال یهو مشکلی برات پیش بیاد یه زنگ بزنی سه سوته برات حل می کنن
پشتیباناش اصلا زبون باز نیستن که
کم فروش که هیچی یه چیزی زیادی هم بیشتر از قرارداد بهت خدمات میده...دزد هم نیستن اصلا...فکر بد هم نکنید
سرعتش هم با قرارداد 512 اصلا توی ساعت غیر رایگانش از سایت اپرایی که خودشون میگن اصلا 3-4 نیست که
مشتری مداریش در حد لالیگا هستش
خلاصه که بهترینه
سلام
7-8 روز یهو بعد 3 ماه بدبختی و سرعت پایین همه چی عالی میشه و حتی توی ساعات رایگاه 1300 تا 1400 مگ دانلود کنی بعد یهو فرداش سرعت توی ساعت غیر رایگان از سایت اپرا بشه 4-5 و بعدش بهت بگن ترافیک توی مرکز تلفن رفته بالا به نظر شما چیزی به غیر دزدی و کم فروشی هستش؟البته همه اینا با قرارداد 512 هستش و در ضمن موقع تمدید قرارداد به خودشون زنگ بزنی و بهت بگن مرکز تلفنتون مشکلش حل شده...
حالا چرا دوتا دوتا پست میدی.:20:
دوست عزیز شما اگه مثل بقیه با دلیل و استدلال بگی شاتل دزده یا فلانه ، فکر نمی کنم کسی بدش بیاد یا پستتون پاک بشهنقل قول:
ولی اینجور پست دادن (مثل درشت کردن اندازه حروف و ...) جز اسپم بارون کردن تایپیک ، هیچ سودی نداره
من از چند تایی از دوستام پرسیدم همه با رپیدشیر مشکل داشتن تو نت هم سرچ کردم دیدیم خیلی ها مشکل دارن چند تا از بچه ها هم که پارس انلاین دارن به کل دیگه خیالشون رو راحت کرده و اورده رو صفر سرعت رونقل قول:
اما من با اسیاتک از سایت های دیگه راحت دانلود میکنم تغریبا اما از رپید نه:41:[/QUOTE]
لیچشون کن درست میشن!!! من که شاتل نامرد میزاشت تا 50% بره بعد بهو قطع میکرد!! حالا مثلا 200مگ فایل بود!!! الان هر چی دانلود میکنم قبلش لیچ میکنم شاید بیشتر طول بکشه عوضشس مطمینه
با پشتیبانی چت کردم میگه مشکل از طرف مخابراته و معلوم نیست کی درست بشه!!!
زیاد وقتتو تلف نکن ، چیزی نصیبت نخواهد شدنقل قول:
اگه وقت اضافه داشتی ، خواستی سرکارش بذاری روحیت عوض بشه ، باهاش چت کن
مشکل چیه؟؟نقل قول:
امشبم گویا قراره با سرعت 5 دانلود کنم
پس چرا ADSL گرفتم !!!
دایل آپ که با 6 دانلود میکرد :19:
شما اين فايل رو با چه سرعتي ميگيرين الآن؟
[/QUOTE]کد:http://ir.php.net/distributions/php-5.3.2.tar.bz2
من 108 گرفتم
نقل قول:
منم این مشکل دارم
این چیز پی ان چیه؟نقل قول:
من ارت 2 دارم اگه تغیر بدم به 1 از کی تغیر میکنه؟
ان چیز پی ان چیه؟
آقا من یه مشکل که چه عرض کنم یک سعادت بهمون رو کرده . الان 3 روزه که این کنتور حجم انداز شاتل گیر کرده برای من و روی 30 مگابایت مونده ، هر چی هم دانلود میکنم زیاد نمیشه . حالا سوالم اینکه اگه همینجوری دانلود بکنم مشکلی پیش نمیاد ، یکدفعه 3 روز دیگه نمیزنه شما چند گیگ مصرف داشتید. اگه کسی اطلاعی چیزی داره به من هم بگه .خودتو میدونید چرا من سراغ شاتل نمبرم ، یکدفعه همین آب باریکه رو هم میفهمه جم و جورش میکنه . به هر حال اگه از ین موضع اطلاعی دارید به من هم بگید
art که ندارم 128 eco دارم !نقل قول:
الان هم ساعت 1:16 دقیقست دارم از سرور کمیاب آنلاین با 63 دانلود میکنم
خوبه یا بد :دی
---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:17 AM ----------
ساعت 1:21 شبانه 128 اقتصادی
---------- Post added at 01:26 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------
کد:http://up.--------.com/Files/9ae107864eb9474abfb5.bmp
مشکل اینه که اینجا این سرعت رو زده برام ولی دانلود میکنم از رپید شیر به زور سرعتم به 1kb/s میرسهنقل قول:
---------- Post added at 01:29 AM ---------- Previous post was at 01:27 AM ----------
میگم نکنه سرور های خارجی ایران رو تحریم کردن.!!چون با لینک مستقیم سرعت خوبه ولی با سایت هایی مثل رپید مگا فور شرد و از این قبیل که می خوایم دان کنیم این قدر سرعت پایینه.
چون یکی از بچه ها با چیز پی ان دان کرده بود میگفت سرعت خوبه .ولی بدون اون سرعت در حد1-2 هست.
مشکل رپید شیر سراسریهنقل قول:
مشکل اینه که اینجا این سرعت رو زده برام ولی دانلود میکنم از رپید شیر به زور سرعتم به 1kb/s میرسه
به قول ناصر حجازی این مملکت کجاش درسته که اینجاش درست باشه
رپیدشیر هنوزم باز نمیشه نمیشه دانلود کرد ازش
مسخرشو در آوردن :grrr: هر اتفاقی میافته شاتلی ها اول رپید رو قطع میکنن
رپیدشیر رو با فیــل شکن میشه باز کرد پس معنیش اینه که آی پی ها رو بلاک کردن الان دیگه هر اتفاقی میافته
اول آپلود سنتر ها رو میبندن چند تاشونم فیل+تر کردن یکی نیست بگه آخه .... ها شما آپلودسنتر رو برا چی فیل+تر میکنید ؟
دیگه معلوم نیست کار مخابراته ... هست یا کار آی اس پی ؟!!
( نقطه چین ها را با کلمات مناسب پر کنید ! :21:)
بچه ها یه دونه از این لینک هایی که میگید با 1-2 دانلود میکنید رو بدین من ببینم با چند دانلود میکنم؟
این دفعه ربطی به شاتل نداره :46:نقل قول:
هر اتفاقی میافته شاتلی ها اول رپید رو قطع میکنن
---------- Post added at 01:34 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------
نقل قول:
بچه ها یه دونه از این لینک هایی که میگید با 1-2 دانلود میکنید رو بدین من ببینم با چند دانلود میکنم؟
کد:http://rapidshare.com/files/372667597/FlashForward.S01E01.HDTV.XviD-2HD.part1.rar
اصلا سایت راپید رو نصفه نیمه باز میکنه