دقیق نفهمیدم ولی فکر کنم سیاسیه آره ؟؟؟نقل قول:
2-ا. ن. (امیدوارم منظورمو فهمیده باشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
دقیق نفهمیدم ولی فکر کنم سیاسیه آره ؟؟؟نقل قول:
2-ا. ن. (امیدوارم منظورمو فهمیده باشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
آقا به نظر شما من که به هیچ وجه به لایو نمیرم و از آواتار هم متنفرم داشبورد رو دانلود کنم؟نقل قول:
نقل قول:
بله اگه LIVE باز نیستید مشکلی نداره دانلود کنید و برید حالشو ببرید!:31:
بـــــــــــــــله !!!نقل قول:
این داشبوردو نمیدونم...چون احتمالا بعد از عرضه کینکت و که حدودا 19 روز دیگس و مخصوصا cod حتما banwave شروع میشه..........ولی این black list اینا رو جدی نگیرید:31:اونوقت ما 2 ساله که تو بلک لیستیم...... .نقل قول:
فوری فوری
یک فروشگاه اینترنتی ایکس باکس میخام که مطمئن باشه قیمتش هم از همه ارزون تر باشه
داستان BL که چندین وقته خیلی جدیه!نقل قول:
برای مثال زمانی که LT منتشر شد محیط LIVE تنها برای کنسول دارانی امن بود که قبل از عرضه این فریمور به LIVE نرفته باشن در غیر این صورت کنسول اونها صد درصد بن میشد ! این یعنی که اون کنسولها که قبلا در محیط LIVE بودن شماره شناسایشون رفته توی لیست سیاه مایکروسافت و حتی با LT هم قابل شناسایی هستن!
نتیجه اخلاقی :
پس Black List را دست به دست هم به مهر جدی بگیریم!:31:
این دو سال رو متوجه نشدم!!:31:نقل قول:
اونوقت ما 2 ساله که تو بلک لیستیم......
---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------
والا ما یه میثم اینجا داریم که فروشنده کنسول و هر چی در رابطه با کنسول باشه هست و قیمتاش خوبه و خیلی هم قابل اعتماده !:31:نقل قول:
اینم پروفایلش:
کد:http://www.forum.p30world.com/member.php?u=411575
کسی لینک سالم آپدیت داشبورد رو نداره اون لینک قبلی خرابه //......................
سلام
یه سوال:بتمن 2 برای ایکس باکس کی میاد؟(تاریخ دقیق)
اگه میشه عکساشو بذارین.
عزیز سوالات مربوط به بازی ها برای خودش تاپیک جدا گانه داره اونجا مطرح کنیدنقل قول:
اینم تاپیک بازی مورد نظر شما :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=434891
سلام دوستان این پروژه ی ناتال بالاخره کی وارد بازار میشه؟؟؟ خبری تو این زمینه منتشر نشده؟؟
سلام. فکر کنم همراه با اپدیت جدیده بیاد دیگه.نقل قول:
سلام دوستان این پروژه ی ناتال بالاخره کی وارد بازار میشه؟؟؟ خبری تو این زمینه منتشر نشده؟؟
یه ۱۶ روز دیگه صبر کنید تو سرور های خود ماکرو سافت قرار میگیرهنقل قول:
کسی لینک سالم آپدیت داشبورد رو نداره اون لینک قبلی خرابه //......................
پروژه ناتال همون کینکته؟
بله خودشه !:31:نقل قول:
اون NATAL که شما هم گفتین نام پروژه بود که بعدا اسم این وسیله Kinect گذاشته شد! ( اسم قحطی بوده!):31:
بحث کینکت شد منم یه سوال دارم.
می خواستم ببینم چه تاریخی ریلیز میشه.
ممنون.
نقل قول:
بحث کینکت شد منم یه سوال دارم.
می خواستم ببینم چه تاریخی ریلیز میشه.
ممنون.
اپدیت جدید 4 nov میاد. کینکت هم همون دورو ور میاد.
20 نوامبر ژاپننقل قول:
4 نوامبر آمریکا
10 نوامبر اروپا
18 نوامبر استرالیا و باقی جاها
BL رو بیخیال بابا......اینارو هر سال میگن.نقل قول:
پس Black List را دست به دست هم به مهر جدی بگیریم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم اینه دو ساله داریم LIVE میزنیم هیچیش نشده..سال قبل این موقع هم می گفتن بچه ها BLACKLIST و اینا .....ولی چی شد یه سال ما هنوز black نشدیم..........:31:نقل قول:
اینم اضافه کنم بازیهای هنگام عرضه دستگاه برای امریکا 17 تا و برای اروپا 19 تا خواهد بود....برای دونستن اسم بازیها هم مراجعه کنید به تاپیک اخبار کنسولهانقل قول:
درمورد کینکت هم فکر کنم تا آخر سال میلادی 2010 فروش 3 میلیونی رو حداقل بزنه........ .خودمم در اولین فرصت می گیرمش.
.
چرا هیچکس به تاریخ ایران تاریخ ریلیز رو نمیگه.....!!؟؟
نکنه منسوخ شده....:27:
13 آبان این قطعه ریلیز میشه و من توصیه میکنم که نخرید دوستان......
خرید این حسگرها(چه موو و چه کینکن) رو فعلا" توصیه نمیکنم با توجه به جوگیر شدن فروشنده های با انصاف.....:18:
البته بايد دعا بفرماييم كه اين فعلآ خيلي به درازا نكشه(كه ميكشه).نقل قول:
راستي من كنسولم جمع بودم ديشب اومدم وصلش كنم خلاصه تا روشن كردم ديدم 4تا چراغ قرمز شد! البته از بالا ميديدم كه در اصل 3 چراغ شده بود و من كه از بالا ميديدم فكر كردم اون يكي خاموشه هم روشنه!
اولش گفتم ا چرا اين 4 جراغه شد؟! خب خوبه كه 3 چراغه نيست!
بعد اومدم از روبه رو ديدم كه نه جدي جدي 3 چراغس!! اينجا بود كه كلك و پرم ريخت و سفيد كردم.اما يادم اومد كه دوستان تو فروم گفته بودن كه يه همچين وقتي كنسول رو خاموش كنيد و دوباره وصل كنيد.كه انجام دادم و درست شد.
خطر از بيخ گوشم گذشت!
سلام
یکی از دوستان گفت که برای لایو بازی کردن باید از LT دستگاه مطمئن بشم.؟ من زیاد آشنا نیستم چطوری میتونم تشخیص بدم که LT دستگاه خوب و ایمنه برا بازی انلاین ( تو شبکه ی لایو ).؟ دستگاه رو بیرون وقتی خریدم فروشنده برام کرک کرد. راستی امکان اینکه بعدا بازی هایی بیاد که رو دستگاه اجرا نشه ؟ و ما میتونیم خودمو کرکش کنیم. ؟ در مورد اپدیت داشبورد حتما باید این کار رو انجام بدیم. ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
خوب این رو که با مثال در پست قبلیم توضیح دادم دیگه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در Ban Wave November 2009 همه کنسول هایی که در محیط LIVE بودن ( منظور با بازی کپی شده) بن نشدند! و یک سری از اونها شناسایی شده و در Ban Wave بعدی مورد رحمت مایکروسافت قرار گرفته و بن خواهند شد!
همونطور که قبلا هم گفتم شما اگه در سال 2009 با کنسولتون به LIVE رفته باشین دیگه با LT نمیتونین به LIVE برین و 100 درصد بن خواهید شده! چون در سال 2009 و در Ban Wave شناسایی شدید! حالا اسم این شناسایی رو شما هر چیزی میخواین بزارید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LT در تاریخ 20 ژانویه 2010 ( اگه اشتباه نکنم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) عرضه شد! یعنی هنوز 1 سال نیست که عرضه شده!نقل قول:
ولی چی شد یه سال ما هنوز black نشدیم
شما فریمور کنسولتون چیزی غیر از LT هست و به LIVE میرید؟
اولا که اینو خدمتتون عرض کنم که 20 ام ماه ژانویه امسال ( سال میلادی):31: فریمور LT منتشر شده ازون موقع به بعد هم اکثر فروشنده ها کنسول هارو با این فریمور آپدیت کردن ولی خوب برای اطمینان بیشتر شما دو راه دارین :نقل قول:
1:خودتون تشخیص بدین : تشخیص دادن اینکه LT روی دستگاه نصب هست یا خیر اینه که باید کنسول را به PC وصل کنید.
وصل کردن کنسول ( بهتر بگم درایو کنسول ) به PC نیاز به باز کردن قاب کنسول و اشنایی به یک برنامه هست ! همین!
2: تشخیص از طرف بیرون! : اما اگه مثل من حال این کارهارو ندارید:31: ببرید به یک فروشگاه تا براتون تست کنن ببینن فریمور درایوتون چیه و اگه LT نبود همون وقت براتون آپدیت کنه!
اما آپدیت داشبورد کار خیلی راحتیه و میتونین به تاپیک زیر مراجعه کرده و اونجا اطلاعات کافی را بدست بیارید :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=273165
آقا الان آخرین قیمتهای xbox چند شده ؟؟؟؟؟؟؟
منظور از این kinec چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا مل جدیدی میخواد بده مایکروسافت ؟؟؟؟؟ کی به بازار میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و اینکه با اومدنش تکلیف بازیها رو این کنسول فعلی چی میشه ؟؟
آیا منطقیه الان یا حد اکثر تا 5 ، 6 ماه آینده xbox بخرم ؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد آخرین قیمت اطلاعی ندارم.نقل قول:
تمامی اطلاعات در مورد این وسیله در تاپیک زیر موجودهنقل قول:
منظور از این kinec چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=335629
چند وقتی هست که مدل جدید این کنسول با عنوان New XBOX 360 به بازار اومده که یک سری تفاوت با مدل قدیمی داره ولی بازیهاش با مدل قبی یکی هست و فعلا به صورت عمومی کپی خور نشده.نقل قول:
آیا مل جدیدی میخواد بده مایکروسافت ؟؟؟؟؟ کی به بازار میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و اینکه با اومدنش تکلیف بازیها رو این کنسول فعلی چی میشه ؟؟
اگر عجله ندارید صبر کنید تا New X360 یا همون مدل باریک شده X360 به صورت عمومی کپی خور بشه و بعد اون رو بخرید!نقل قول:
آیا منطقیه الان یا حد اکثر تا 5 ، 6 ماه آینده xbox بخرم ؟؟؟؟؟؟؟؟
1- الان قراره LT جدید بیاد؟(یعنی می خوام آپدیت کنم صبر کنم یا نه؟)
2- چه جوری میشه پروفایل رو کپی کرد؟(منظورم اینه اگر خواستم x360 ام رو عوض کنم میشه پروفایل رو انتقالش داد؟)
3- اگر دیسک داخل x360 نباشه و به لایو وصل بشیم بن میشیم؟(من non stealth دارم)
مگه نباید کنسول تو تهویه ی مناسب باشه؟اگه آره الان که نزدیک فصل سرما شدیم
شوفاژ و شومینه و بخاری روشن کنیم،مشکلی برای دستگاه پیش نمیاد؟؟؟
نقل قول:
فریمور کنسول من LT هستش و سال قبل هم(به غیر از وقتایی که banwave بود) باهاش لایو میزدم و امسال هم باهاش لایو زدم و بن نشدم........ .
اینو کی گفته که اگه سال 2009 بری لایو و حالا هم lt بریزی رو کنسولت و بری لایو بن میشی؟؟؟
شما پست من رو درست نخوندید :نقل قول:
نقل قول:
در Ban Wave November 2009 همه کنسول هایی که در محیط LIVE بودن ( منظور با بازی کپی شده) بن نشدند! و یک سری از اونها شناسایی شده و در Ban Wave بعدی مورد رحمت مایکروسافت قرار گرفته و بن خواهند شد!
در ضمن شناسایی شدن و بن شدن در هر زمانی ممکنه اتفاق بیفته و این طور نیست که فقط در زمان Ban Wave باشه! در Ban Wave که الان حدود سه سالی هست که در نوامبر و اکتبر رخ میده همونطور که از معنای Wave ( موج) بر مید مایکروسافت کنسول هارو به طور یک پارچه و به اتفاق بن میکنه!نقل قول:
چون در سال 2009 و در Ban Waveشناسایی شدید!
حرف مارو که قبول ندارید اما امیدوارم حرف سازندگان LT رو قبول داشته باشید : ( با اینکه شما اعتقادی به Black List ندارید!):31:
Warning! LT will not save you from being banned if console is already flagged by using a previous firmware or non-stealth discs
منبع
اینم که شما هنوز بن نشدید باید گفت که خیلی خوش شانسید:31:کد:http://www.team-xecuter.com/forums/showthread.php?t=52570
سعی کنید محیطی که کنسول درش قرار داره ( به عنوان مثال اتاقتون!) خیلی گرم نباشه و در کنار شوفاژ و بخاری و ... هم به هیچ وجه قرارش ندین! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من چطوری میتونم ازینا داشته باشم؟برای امضام مثلا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كاري نداره كه ميري تو سايت :
بعدش يه جا داره كه GamerTag رو وارد ميكني . بعد شكلايه مختلف داره يكيشو ميزنيکد:http://www.mygamercard.net/
بعد روي دكمه Generate .... كليك كن . ميسازه . بعد از كليك بايد بري تو سر برگ (Forum Image)
آهان شهاب اون تیکه رو که گفتی نو banwave سال 2009 شناسایی شدید رو نخووندم......... .
همین دیگه....سوتفاهم شده بود ....فکر میکردم کل سال منظورته...(پیریه دیگه:31:)
ممنون
.
دستت درد نکنهنقل قول:
باید مایکروسافت گلد داشته باشم؟یعنی باید کارتی چیزی قبلا خریده باشم؟بعدش هم باید با کنسولم یه بار به لایو وصل بشم؟
گلدشو نميدونم عزيزم اما آره حتما بايد يه بار به لايو وصل شي كه آخرين بازي ها و امتيازاتو نشون بدهنقل قول:
با سلام
یه سوال داشتم ؟
xbox 360 ارکد با چه ولتاژی تغذیه می شود؟(220 یا 110)
ممنون . در مورد کینکت به جوابم رسیدم .
قیمتش چنده تو بازار ؟؟؟ تهران.
قیمت مدلهای مختلف XBOX رو کسی نداره در تهران ؟؟؟؟؟؟؟؟
الایت ۳۴۰نقل قول:
ممنون . در مورد کینکت به جوابم رسیدم .
قیمتش چنده تو بازار ؟؟؟ تهران.
قیمت مدلهای مختلف XBOX رو کسی نداره در تهران ؟؟؟؟؟؟؟؟
ارکید ۲۴۰
اسلیم ه ک شده ۳۸۰
سلام. الان همه تو ایران پال هستن . ۲۲۰نقل قول:
با سلام
یه سوال داشتم ؟
xbox 360 ارکد با چه ولتاژی تغذیه می شود؟(220 یا 110)
درست نوشتین؟؟نقل قول:
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
1- الان قراره LT جدید بیاد؟(یعنی می خوام آپدیت کنم صبر کنم یا نه؟)
2- چه جوری میشه پروفایل رو کپی کرد؟(منظورم اینه اگر خواستم x360 ام رو عوض کنم میشه پروفایل رو انتقالش داد؟)
3- اگر دیسک داخل x360 نباشه و به لایو وصل بشیم بن میشیم؟(من non stealth دارم)
اسلیم هَک شده ولی هنوز به صورت رسمی بیرون ندادن فرمورش رو ها ! البته تا جایی که من میدونم .نقل قول:
سلام.من يه مدتي بايد با TV معمولي بازي كنم.الان كه با كابلي كه با خود X460بود دستگاه رو وصل كردم به TV ولي كيفيت تصوير خيلي پايين بود و تقريبا آدم رو كور ميكرد!تو تنظيمات خود tvهم رفتم ولي تغيير چنداني نكرد.ميشه يه راهنمايي كنيد؟ممنون
مدل tv هم سامسونگ 21 اينچ و ديگه اطلاعاتي ندارم!(البته اون گوشه tv يه جل نوشته PLAND)
سلام
میشه راهنمای قدم به قدم بازی gears of war 2 رو بذارید؟
ممنون