readybost برای افزایش میزان رم در ویندوز ویستا هست.نقل قول:
یعنی سیستم عامل فلش رو به عنوان قسمتی از رم سیستم در نظر میگیره واز اون استفاده میکنه.
که این قابلیت رو فقط برخی از فلش ها دارن.:40:
Printable View
readybost برای افزایش میزان رم در ویندوز ویستا هست.نقل قول:
یعنی سیستم عامل فلش رو به عنوان قسمتی از رم سیستم در نظر میگیره واز اون استفاده میکنه.
که این قابلیت رو فقط برخی از فلش ها دارن.:40:
سلام موقع نصب کردن ویستا کامپیوتر درایوهای منو پیدا نمیکنه_قبلا" یه بار ویستا روش نصب کردم_برای حل این مشکل باید چکار کنم؟
سلام
من ویستا ultimate رو نصب کردم و زمانش تموم شده حالا باید چیکار کنم
وقتی هم می خوام آپگریدش کنم تا یک ساعت بهم وقت می ده و بعد لاگ آف می شه:41:
کرک هم نمیشه
کمک
درودنقل قول:
مشکل خودتون رو کاملتر توضیح بدین.
ویستا درایوهای Fat و Fat32 رو کاری باهاشون نداره، شاید از فرمت درایو هارده.
شاید از تنظیم جامپر هارد باشه.
ببین تو اکس پی میشناسه؟
درودنقل قول:
بهترین کرکی که من برای ویندوز ویستا سراغ داشتم این بود که روی SP1 هم جواب میداد.
پسورد:کد:http://rapidshare.com/files/283154453/Vista_All_Version_Crack.rar.html
تو فایل آرشیو 2تا فولدر هست به نام Vista و Vistaloader.کد:www.p30world.com
من از دومی استفاده میکردم که نیاز بود از تو cmd دستور میدادی. راهنماش تو فولدرش هست.
اولی هم کرک خوبیه و 1 کلیک هست.
[quote=aqronis;4242708]درود
مشکل خودتون رو کاملتر توضیح بدین.
ویستا درایوهای Fat و Fat32 رو کاری باهاشون نداره، شاید از فرمت درایو هارده.
شاید از تنظیم جامپر هارد باشه.
ببین تو اکس پی میشناسه؟
فرمت درایو ها ntfs هست و توی اکس پی هارد رو شناسایی میکنه ولی موقع نصب ویستا نه .من 2 سال پیش یه بار ویستا روش نصب کردم اون موقع درایوها رو میشناخت.
سلام
من به مشکل بسیار بدی برخوردم تو ویستا :دی
آنتی ویروسم symantec endpoint protection بود که حذفش کردم و avast 4 pro نصببدم !
ولی از اون به بعد adsl م پینگ نداره و نمیتونم از اینترنت استفاده کنم ! در حالی که با همون مودم و ای پی روی
یه سیستم دیگه در حال استفاده ام !
حالا موندم چه کار کنم ،
درودنقل قول:
دی وی دی ویستا رو عوض کن.
اگه بازم مشکل داشت یه بار درایو C رو Low Level Format کن و بعدتست کن.
اگه بازم حل نشد احتمالا از نو پارتیشن بندی بشه حله.
درودنقل قول:
آیپی 192.168.1.1 رو پینگ کن اگه نمیشه احتمالا تنظیمات کارت شبکه شما تغییر کرده. بر روی ایکون کارت شبکه در Network Connections کلیک راست کن و در تب General روی گزینه Internet Protocol کلیک کن و بعد روی Properties و در پنجره باز شده این آی پی ها رو بده:
Ip Address: 192.168.1.2
Subnet Mask: فقط داخلش کلیک کن و خودش آی پی میده
OK کن و ببند.
بعد آی پی 192.168.1.1 رو پینگ کن.
سلامنقل قول:
ممنون ؛ ولی از آدرس getway ایراد میگیره ؛ ip های من تو دفترچه راهنمای مودم نوشتن ، چک کردم و درست
بودن ؛
سلام دوستان اگه سرویس پک2 رو از سایت مایکروسافت دان کنم کرکم میپره یا مشکلی نیست
من mrt دارم
سلام دوستان من ویندوز رو پاک کردم و دوباره نصب کردم حالا اونجایی که باید ویندوز رو انتخاب کنم 2 تا گزینه هست (مستقیم نمیره توی ویندوز)که یکیش الکی هست چجوری میتونم اون که الکی هست رو پاکش کنم؟؟؟(قبلا بلد بودما حالا یادم رفته ممنون میشم کمک کنید.)