-
عجيب ولى باورکردنى خوشحالى استقلالىها از استعفاى قريب!
بازيکنان استقلال که در طول چند فصل اخير بارها در مصاحبههاى خود به حمايت از مديريت حسين قريب در اين باشگاه پرداخته بودند، روز پنجشنبه و پس از مطلعشدن از استعفا و جدايى او از اين تيم در حرکتى عجيب ابراز رضايت و خوشحالى نمودند.
البته دليل اصلى اين خوشحالى آبىپوشان بدقولىهاى اخير مديرعامل مستعفى و عدم توانايى او در پرداخت قراردادهاى مالى آنها مىباشد به طورى که بازيکنان قهرمان ليگ متفقالقول مدعى شدهاند که با جدايى قريب و حضور فرد ديگرى در اين سمت حداقل مشکلات مالى باشگاه تا حدود زيادى برطرف شده و آنها طلبهاى خود را دريافت خواهند کرد.
گفتنى است اکثريت بازيکنان استقلال قبل از بازى با سايپا در روز پنجشنبه راجع به اين موضوع بحث و تبادلنظر مىکردند.
-
قلعهنوعي: ترس و نگرانى براى ما مفهومى ندارد درس خوبى به کرهاىها مىدهيم
تيم ملى فوتبال کشورمان پس از توقف غيرقابل پيشبينى مقابل سوريه امروز مىبايست در حساسترين ديدار مرحله مقدماتى در شهر سئول به مصاف کرهجنوبى برود. ديدارى که نتيجه آن مىتواند سرنوشت فوتبال ايران را تغيير دهد. در همين خصوص گفتگوى کوتاهى با امير قلعهنوعى سرمربى تيمملى انجام داديم تا از آخرين وضعيت حاکم بر ملىپوشان آگاه شويم.
وضعيت آمادگى تيمملى را چطور ارزيابى مىکنيد؟
خوشبختانه تمرينات بسيار خوبى را طى چند روز اخير در کره و سئول انجام داديم که مهمترين دستاورد آن آشنايى بازيکنان با اوضاع آب و هوايى اين کشور و همچنين تطبيق آنها با زمان و ساعت کره بود چرا که بزرگترين دغدغه ما اختلاف زمانى بين تهران و سئول بود.
از آمادگى لژيونرها راضى هستيد؟
بله، از آنجا که تمامى آنها از تمرينات باشگاهى خود به اردو اضافه شدهاند هماکنون در بهترين شرايط خود قرار داشته و اين باعث اميدوارى ما شده است، ضمن اينکه برخلاف بازى قبلى تمامى لژيونرها حداقل سه جلسه با ساير ملىپوشان به تمرين پرداخته و از نظر هماهنگى مشکل خاصى ندارند.
در حالى که قبلاً مدعى شده بوديد تيمملى بدون تغيير نسبت به بازىبا سوريه به مصاف کره خواهد رفت، شنيديم هم سيستم و هم ترکيب عوض خواهد شد. در اين مورد چه نظرى داريد؟
باتوجه به سرعت بالاى کرهاىها در جلساتى که با کادر فنى داشتيم تصميم گرفتيم سيستم تيمملى را تغيير بدهيم، ضمن اينکه باتوجه به حساسيتهاى بالا و شرايط مشکل به وجود آمده در اين بازى مىبايست از نفراتى استفاده کنيم که تجربه بالايى داشته و سابقه حضور در اين ميادين را در کارنامهشان داشته باشند.
از کرهجنوبى شناخت کافى پيدا کرديد؟
بازىهاى اين تيم را در جامجهانى تماشا کرديم و به خوبى با نقاط ضعف و قوت اين تيم آشنا شديم و مطمئناً امروز به خوبى از آنها سود خواهيم برد، چرا که اين تيم با همان اسکلت جامجهانى به مصاف ما خواهد آمد.
باتوجه به شرايط به وجود آمده آيا عدم کسب نتيجه ايدهآل شما را نگران نمىکند؟
ترس و نگرانى اصلاً براى من مفهومى ندارد، چرا که ما تيم بزرگى هستيم که جزو قدرتهاى درجه اول فوتبال آسيا محسوب مىشويم هماکنون نيز در بهترين شرايط خود قرار داريم. شما ديديد که کادر فنى قبلى در حالى که پنج سال تيم را در اختيار داشت با دو گل مقابل کره شکست خورد اما شما مطمئن باشيد که امروز با ارايه يک بازى ديدنى درس خوبى به اين تيم خواهيم داد.
-
مؤمنزاده: از شماره 10 خوشم نمىآيد!
امسال رقابت احمد مؤمنزاده مهاجم قدرتى نارنجىپوشان با ساير مهاجمان تيم مخصوصاً على دايى جذاب و تماشاگرپسند خواهد بود. با مؤمنزاده گفتگويى انجام داديم.
چرا در بازى دوستانه مقابل استقلال اصلاً بازى نکردي؟
نظر مربيان بود، من در بازىهاى قبلى به ميدان رفته بودم اما در اين بازىبا نظر آنها استراحت کردم.
گويا گفتهايد پيراهن شماره ده سايپا را به شما بدهند و...
نه، من اصلاً از شماره ده خوشم نمىآيد! و در سايپا با شماره 22 بازى خواهم کرد، در بازى دوستانه مقابل استقلال بازيکنان با پيراهنهاى بدون شماره بازى کردند.
چرا سايپا بدون حضور ملىپوشان استقلال در اين ميدان دوستانه بازنده شد؟
مهم نيست، تيم دوران بدنسازى خود را سپرى مىکند و اين باختها خوب است ضمن اينکه ما در ديدار مقابل تراکتورسازى هم به برد رسيده بوديم.
نظرتان راجع به اولين ديدار ليگ مقابل فجرسپاسى شيراز چيست؟
بايد چک اول را محکم بزنيم مخصوصاً که اين بازى در کرج برگزار خواهد شد.
-
اعتراض رئيس سازمان تربيتبدنى تورنمنت خليج را به رسميت نمىشناسيم
«الشارجه» امارات که دو بازيکن ايرانى يعنى رسول خطيبى و مسعود شجاعى را در اختيار دارد يکى از تيمهايى است که در جام خليج حضور داشت و البته حذف شد.
ظاهراً سازمان تربيتبدنى معتقد است بازيکنان ايرانى که در تيمهاى خارجى بازى مىکنند بايد به سياستهاى نظام پاىبند باشند، به همين منظور سازمان ورزش در مورد برگزارى «جام خليج» پيگيرى و موضعگيرى کرده است.
در اين ارتباط مهندس علىآبادى رئيس سازمان تربيتبدنى در گفتگويى با «ايرانيوز» با اشاره به برگزارى مسابقاتى تحت عنوان جام خليج گفت: ما هويت ديگرى براى خليج فارس قايل نيستيم و آن را به رسميت نمىشناسيم بنابراين ورزشکاران و اهالى ورزش هم به چنين مسألهاى واقف باشند و طبق سياستهاى نظام حرکت کنند.
رئيس سازمان ورزش با بيان اينکه نمايندگان ايران در رقابتهايى با اين نام شرکت نمىکنند، خاطرنشان کرد: براى حضور ورزشکاران در باشگاههاى برونمرزى و جلوگيرى از بروز مشکل براى آنها در صورت مواجهه با چنين رقابتهايى راهکارهاى لازم وجود دارد.
براى نمونه در اين خصوص ورزشکاران مىتوانند پيش از عقد قرارداد به مفاد قرارداد خود، مسأله عدم حضور در رقابتهاى اين چنينى که با سياستهاى نظام در تضاد است را اضافه کنند تا در باشگاههاى خود نيز با مشکل مواجه نشوند.
-
آخر هفته توفانى براى استقلال صالحى و کفعمي؛ نامزدهاى مديرعاملى
قريب، مديرعامل استقلال روز پنجشنبه «واقعاً» از اين باشگاه رفت تا هيأتمديره امروز تشکيل جلسه اضطرارى بدهد و جانشين او را بيابد، جانشينى که گفته مىشود از ميان صالحى و يا کفعمى خواهد بود. گرچه نامهايى ناآشنا نظير مهرعلى و عزيزى از وزارت رفاه نيز به گوش مىرسد.
اين دومين بار است که بحث کنارهگيرى قريب مطرح مىشود. اولين بار حدود 45 روز پيش بود که هيأتمديره ابتدا او را برکنار و سپس به فاصله دو ساعت وى را ابقا کرد، حتى جلسه هفته گذشته او و اعضاى هيأتمديره در دفتر وزير رفاه مؤثر واقع نيفتاد و قريب متن استعفانامهاش را روز پنجشنبه به هيأتمديره داد و جمعه هم با ارسال نامهاى به وزير رفاه، دلايل اين کنارهگيرى را تشريح کرد.
قريب در نامهاش به پرويز کاظمى دو علت را براى استعفا اعلام کرده، يکى مشغله کارى و اقتصادى و ديگر، فقدان منابع مالى اما به نظر مىرسد تزريق نشدن پول به باشگاه که قرار بود شرکتهاى تابعه وزارت رفاه آن را انجام دهند، علت اصلى کنارهگيرى بوده که سرانجام کاسه صبر مديرعامل استقلال را لبريز کرده است.
قريب اما در انتهاى نامه خود به وزير رفاه، قهرمانى استقلال را به رخ کشيده و آن را محصول برنامهريزى سهساله خوانده است.
او تأکيد کرده که در شرايط فعلي، باشگاه را به نحو مطلوب تحويل داده و با اندکى سرمايهگذارى اين تيم قهرمان آسيا و ليگ برتر خواهد شد.
نامه قريب، نامهاى دووجهى است؛ در حالى که بسيار محترمانه است، کنايههاى بسيار نيز دارد!
مديرعامل استقلال مىگويد: «من براى تأمين منابع مالى واقعاً تحت فشار بودم و به خاطر همين ترجيح دادم از استقلال بروم، گرچه دوست دارم به فعاليتهاى دانشگاهى بپردازم و اين مسأله و ساير مسائل شخصى و مشغلههاى کارى نيز در استعفاى بنده بىتأثير نبوده است.»
قريب تأکيد کرد: «من در فضايى دوستانه از استقلال جدا شدم».
تبعات استعفا
کنارهگيرى مديرعامل استقلال اما تبعات بسيارى دارد.
خبرهاى رسيده حاکى از آن است که برخى از معاونين وى از جمله على نظرىجويبارى از سمت خود استعفا مىدهند.
قلعهنوعى نيز از کره با قريب تماس گرفته است.
گفته مىشود او نيز از سمت مديريت فنى تيم کنار خواهد رفت.
اين در حالى است که وضعيت صمد مرفاوى هنوز به روشنى معلوم نيست.
مرفاوى منصوب قريب بود، همانطور که قريب حتى با وجود کنارهگيرى از وى حمايت مىکند: «دوست داشتم و دارم با جوانها همکارى کنم و به خاطر همين مرفاوى را انتخاب کرديم. او مىتواند خودش را ثابت کند چون استعداد فوقالعادهاى دارد. با مرفاوى آينده استقلال روشن است».
خبرهاى رسيده همچنان حکايت از تغييرات در ساير سطوح باشگاه دارد. گفته مىشود حتى سخنگوى باشگاه نيز عوض خواهد شد.
با کنارهگيرى قريب، اميدوار رضايى رئيس هيأتمديره استقلال زمام امور را در اختيار گرفته تا زمانى که جانشين قريب معلوم شود.
آصفي، عضو هيأتمديره استقلال با تأييد اين خبر مىگويد: «نبايد نگران بود. استقلال در اين وضعيت دچار تنش نخواهد شد. آقاى رضايى فعلاً کارها را در دست گرفتهاند تا جانشين آقاى قريب مشخص شود.»
يک ماه و نيم پيش قرار بود صالحى جاى قريب را بگيرد. امروز اما با عمق گرفتن اختلافات ميان او و اعضاى هيأتمديره، شانس وى براى تصدى اين پست پايين آمده است.
با استعفاى کفعمى از باشگاه پيکان، اين شايعه قوت گرفته که او به استقلال مىآيد، همانطور که خود وى نيز اين خبر را تلويحاً تأييد مىکند و مىگويد: «با رابطه دوستانهاى که با آقايان رضايي، صالحى و هاشم يکهزارع دارم، شايد در اين مقطع به من لطف داشته باشند ولى تاکنون مذاکرهاى انجام نشده. اگر پيشنهاد بدهند، بررسى مىکنم. مديريت در استقلال سخت نيست» اما به نظر نمىرسد با توجه به عملکرد کفعمى در پيکان، او گزينه اول باشد.
آصفى مىگويد: «اين اسمهايى که مطرح مىشود، همهاش حدس و گمان است. فعلاً کسى را مدنظر نداريم.»
-
نمىدانم چرا جلسه را عقب مىاندازند جباري: از شانس من، مديرعامل هم عوض شد!
مجتبى جبارى همچنان منتظر مشخص شدن وضعيت خودش با باشگاه استقلال است. او هنوز بر سر مسائل مالى با مسئولان باشگاه به توافق نرسيده است.
مجتبي! قرار بود روز سهشنبه با دکتر قريب مذاکره کنى و...
بله، روز سهشنبه با دفتر ايشان تماس گرفتم، باز هم دکتر قريب اين جلسه را عقب انداختند البته مىدانم مشغله کارى ايشان زياد است اما به هر حال ما هم بايد از تکليف و سرنوشت خود باخبر شويم يا نه؟! براى خودم هم جاى سئوال دارد که چرا استقلالىها مدام زمان اين جلسه را عقب مىاندازند؟
نظرتان راجع به استعفاى دکتر قريب چيست؟
من چه نظرى مىتوانم در اين زمينه داشته باشم! فقط اميدوارم اين رفتوآمد به سود استقلال تمام شود، شايد هم از بدشانسى من است که دکتر قريب استعفا کرده است.
شنيدهاى که استقلال با دو گل سايپا را شکست داده است؟
بله از تلويزيون اين خبر را شنيدم.
آيا بهتر نيست شما هم هرازگاهى با همين موقعيت هم نزد بازيکنان تيم بروى تا لااقل با بازيکنان جديد تيم آشنا شوي؟
الان بهترين خدمت من براى استقلالىها، شرکت در تمرينات فيزيوتراپى و آبدرمانى است که باعث مىشود مصدوميتم زودتر برطرف شود.
حرف آخر؟
من يک سال ديگر با استقلال قرارداد دارم و منتظرم از لحاظ مالى با مسئولان باشگاه به توافق برسم و کارم را با استقلالىها شروع کنم.
-
قريب مدير عامل باشگاه استقلال تهران استعفا داد .
-
واییییییییییییییییی
عجب مسابقه ای بود ....
ایران - کره جنوبی
یک - یک مساوی ...
شانس آوردیم خـــفـــــــــن !!!
10 ثانیه مونده بود بازی تموم شه
-
قلعه نويي از اولين ازمون جدي خود سر بلند بيرون امد .
ايران 1 كره 1
-
تيم ملي فوتبال ايران كه اولين بازي جدي بدون دايي را مقابل كره بر گزار كرد نشان داد كه بازي كنان خلاقي دارد . حالا همه نگاه ها به بازي با سوريه است . پيروزي در اين بازي تا 90 درصد شانس ايران را براي صعود بالا مي برد .