نه هیچ چیز پرینت نمیکنه
Printable View
نه هیچ چیز پرینت نمیکنه
یه پودر برای شارژ کردن 1915 معرفی کنید .
این پودری که خریدم با پودر قدیمی مخلوط شه چیزی نمیشه که .
با سلام خدمت دوستان و مدیران محترم
ابتدا لازم میدونم از زحمات همه دوستان تشکر و قدردانی کنم
یه زحمت داشتم اینجانب یه پرینتر سامسوسنگ SCX-4600 خردیم میخواستم اگه ممکنه منو راهنمایی کنه که چه پودری با چه مارکی جنس خوب باشه برای تونرش بخرم و همچنین روش شارژ اگه به صورت فایل تصویری که گام به گام روش باز کردن و بستن رو نشون بده و همچنین چگونگی شارژ ممنون میشم(اگه با مدلهای دیگه هم مشابه باشه ممنون میشم فایلشو یا لینکی برام بزارید)
بسیار ممنون
با سلام . من یک پرینتر canon MF4150 دارم که امروز نمی تونم باهاش فکس دریافت کنم . خیلی هم هم ضروری هست که زودتر درست بشه . اگر براتون مقدوره کمکم کنید . با تشکر
نقل قول:
درود بر شما
پودر با مارک های سوپر گرافیک ، اکونومیک ، و غیره ... خوبه (ناگفته نماند که دیکه اکثر پودر ها از کیفیت خوبی برخورداد هستند )
در مورد شارژش هم فکر نکنم سفینه فضاییی باشهکه لینک آموزش و تصویر لحظه به لحظه احتیاج دارید ، با چند تا پیچ باز شده بعد از تمیز کاری بسته و پودر مورد نظر رو توش میریزید به همین آسونی ( فقط دقت های لازم برای احتیاط از لحاظ شکستی پارگی و خم کاری داکتر بلید و محافظت از درام را مد نظر داشته باشید )
مرحله به مرحله می توانید سوال کنید که به شما پاسخ بدهیم
با سلام خدمت همه دوستان:
از دوستانی که با p50 کار کردند (مخصوصا محمد عزیز) ی سوال داشتم و آن هم در رابطه به تعداد پرینت این چاپگر با تانک هست
یعنی با 6 رنگ کامل تانک دقیقا چند تا عکس در سایزهای a4 -13&18-15&10-13&10 می توان پرینت گرفت؟ می خواهم هزینه رنگ برای 1 عدد عکس برایم مشخص شود.
فروشنده گفته که تا 600 عدد در سایز a4 می توان چاپ کرد. می خواهم مطمئن شوم لطفا راهنماییم کنید.
تشکر از دوستان
سلام.نقل قول:
اصلا نميشه دقيق گفت. چون به خيلي عوامل بستگي داره. نوع كاغذ، كيفيت پرينت، هد كلين هايي كه انجام ميدي(توي تانك بيشترين مصرف جوهر با همين هدكلين هاست كه رنگ رو هدر ميده البته اگه نازل ها خوب نباشند چاره اي نيست) شايد حتي جنس جوهر و ... خود نوع عكسي كه پرينت ميشه از نظر اشباع رنگها و ...
ميزانش رو تقريبي ميشه محاسبه كرد مثلا فرض كرد هر كارتريج 5 ميلي ظرفيت جوهر داره كه باهاش ميشه 50 تا پرينت كرد(نگفتم چي چون معلوم نيست!!!) اونوقت اگه توي مخزن 125 ميلي ليتر جوهر باشه پس 25 بار كارتريج ها پر ميشه 25 تا 50 ميشه 1250 !
اما ميگم نميشه اعتماد كرد وسطش رنگها خوب از آب در نمياد و هد كلين ميكني حتي فرق داره كه هي دستگاه رو خاموش و روشن كني يا يكسره پرينت كني!
شما براي A4 بين 500-1000 تا با هربار تانك در نظر بگير.اگه 1000 تا بزنه و هزينه جوهر مخزن هم 10000 تومن بشه ميشه هر برگ 10 تومن
مرسی از توضیحات کاملت محمد جاننقل قول:
پرینتر من مدتیه به یه متن 100 صفحه رو فقط 1 صفحه رو پیرینت می کنه مشکل چیه
hp 1006
مشكلات نرم افزاري ويندوزتون رو بررسي كنيد. بعد از اتمام پرينت صفحه اول پرينتر چه وضعيتي داره؟ و اگه دوباره دستور بديد پرينت مي كنه؟نقل قول: