بعضی وقتا DVBViewer وسط پخش برنامه این ارور رو میده و بسته میشه (در ویندوز 7 و 8):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علتش چی میتونه باشه؟
Printable View
بعضی وقتا DVBViewer وسط پخش برنامه این ارور رو میده و بسته میشه (در ویندوز 7 و 8):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علتش چی میتونه باشه؟
مدل جدید X.VISION 353 هم خوبه دیگه پیشرفته ترینشونه تو X.VISION که مشکلات سری های قبلی رو هم نداره قیمتش هم اینجا حدود 110
سلامنقل قول:
اونجا که نزدیک فرستنده هست نباید مشکلی باشه !! آنتن رو به سمت فرستنده درازنو بزار.
اگه نشد رو یه سیستم دیگه تست کن یا از یه نرم افزار دیگه استفاده کن.
شاید از ویندوز شما پشتیبانی نمیکنه!نقل قول:
اگه پشتیبانی نمیکرد اصلا نصب نمیشد!نقل قول:
این اجرا میشه و بدون مشکل کار میکنه فقط بعضی وقت ها یه دفعه وسط بخش برنامه این پیغام رو میده!
احتمالا زمانی که پردازشتون بالا می ره کامپیوتر هنگ می کنه یا نرم افزار ریسپاند نمی ده
چون دی وی بی ویور با بعضی از معماری های سی پی یو هماهنگ نیست و نمی تونه به صورت کامل از سی پی یو استفاده کنه
سلام دوستان .مشکل قبلی من به لطف شما عزیزان حل شد.یاینکه هیچ شبکه ای پیدا نمی شد.رفتم یه آنتن به قیمت 12 تومن خریدم و تونستم شبکه هارو پیدا و اضافه کنم. حالا یه سوال دیگه داشتم.چطوری می تونم 1080p یا 720p تصاویر تلویزیون رو ضبط کنم؟ آخه وقتی ضبط می کنم و در کامپیوتر می بینم رزولوشن فایل 576*720 هستش.آیا این ارتباط داره به tv ما؟ چون من با یه tv قدیمی لامپی رنگی سامسونگ برنامه هارو ضبط می کنم.خلاصه به نظر شما می تونم 1080p برنامه هارو ضبط کنم ؟
حالا فرض بر این که شما تونستی 1080p هم ضبط کنی ، وقتی ایران حتی یه شبکه 720p واقعی هم نداره ، پس سعی شما برای ضبط 1080p شبکه ها چیه؟نقل قول:
بهترین کار همون ضبط با کیفیت و اصلی خودشه که در حجم نگه داری هم صرفه جویی کردید ...
شبکه HD که نیست که یخواید هنگام رکورد کیفیتش پایین نیاد...
ممنون. ولی کیفیت واسه من مهمتر از فضای نگهداریه . حجم نگهداری به اندازه ی کافی دارم.واقعا حیف که برنامه ها شونHD نمی فرستند
یه ســــالــــــه میخوان شبکه ورزش رو HD کنن اما هنوز که هنوزه هیچ خبری نیست ...
بررسی کن ببین کیفیت ضبط و پخشت چقدره؟نقل قول:
راستی وقتی با خود دستگاه پخش می کنی کیفیتش پائین تر از اونی هست که می بینی؟؟