قیمت جدید شورای رقابت مورد پذیرش خودروسازان نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت جدید شورای رقابت مورد پذیرش خودروسازان نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوستان خواهشا خبرای آبگوشتی رو کپی پیست نکنید. آخه کدوم عقل سلیمی اینو میپذیره. الان یه دست مبل خیلی خیلی معمولی از این قیمت پراید گرونتر میشه که.
نقل قول:
اگه به اینا باشه پرایدو میکنن 50 میلیون
دوستان پراید 131se مدل 93 که تازه تحویل گرفته شده
سالم و سالم
کمتر از 1000 تا کار کرد
بنزینی ، رنگ سفید
بخوام بفروشم ، چقدر قیمت میخوره ؟؟؟
ممنون
سلام بچه ها میشه کمکک کنید من بابام کلا رانندگی بلد نیست و ماشین نداشتیم..در نتیجه اصلا وارد نیستم به ماشینو اینا..حالا اگه میشه تو این چندتا سوال که برام پیش اومده برای خرید ماشین بهم کمک کنید
1.ماشین رو میخوام بهمن ماه 93 تحویلم بدن از کی باید اقدام و ثبت نام کنم؟(آقا مسخره نکنیدااا یه سوال مثلا میگن قیمت بازار اینقدره و قیمت کارخانه اینقدر،حالا منکه عجله ندارم با قیمت کارخانه چطور باید بگیرم؟گیرم میاد اصلا و اینکه باید برم سایت ایرانخودرو ثبت نام کنم؟)
2.موندم بین سمند و 405 نمیدونم (البته ارزونترین مدل سمند یا 405) کدوم بهتره،برام شتاب و این چیزا مهم نیست فقط کم خرج و کم استهلاک تر بودن بین این دو مهمه
3.فقط پشت پراید یکم نشستم از دید کم (موقع رانندگی)سمند میترسم آیا دید 405 بهتره؟
4.خیلی با قیافه رانا حال میکنم ثبت نامیش هم بالای 30 تومنه دیگه؟
نقل قول:
سلام ااینکه میخای بهمن ماه ماشین تحویل بگیری منتظر پیش خرید بمون یا دوماه قبل بهمن برو نمایندگی هر خودرویی ک دوس داری ثبت نام کن...رانا الان ثبت نامش بالای 30تومنه چن ماه دیگه گرونتر هم میشه...بنظر من سمند فقط شتابش خوبه دیدشم ک میگن کمه ولی من تجربه رانندگیشو نداشتم...رانا هم از سمند قشنگتره و مصرفشم کمتره موتورشم تیپ 5...405هم گزینه ی خوبیه
قیمت ججدید که شورای رقابت اعلام کرده 19600 هست بهتره یه چند روز صبر کنی تا قیمت جدید اعمال بشه بعد بفروشینقل قول:
ولی 20 م بفروشی خوبه کمترم نده
شما پولات رو جمع کن حالا کو تا بهمن 93 هر موقع خواستی یک ماه جلوتر فروش فوری ثبت نام میکنی بعد یک ماه بهت میدن مخصوصا سمند که تولیدش زیاده و مشکلی ندارهنقل قول:
اگه سمند میخوای مدل lx ef7 بگیر اگرم 405 میخوای مدل slx tu5 بگیر ولی همون سمند بهتره
این که میگن قیمت کارخونه پراید مثلا 18900 هست یعنی شما میتونی با این قیمت از کاخونه بخری ولی تحویلش مثلا 30 روز طول میکشه
و این که میگن قیمت بازار 131 مثلا 20500 هست یعنی همون جا میری پول میدی ماشین رو سوار میشی
شما هر وقت خواستی یک ماه یا دو ماه زودتر اقدام کنید برای خرید فروش فوری یا از طریق سایت ایرانخودرو یا از طریق نمایندگی با همون قیمت کارخونه بهتون میدن
حالا چرا بهمن میخوای بخری
از من به شما نصیحت،فعلا برای دست گرمی و راه افتادن یک پراید کارکرده ترجیحا کمی رنگ دار بگیرید تا دستتون راه بیفته،بعد برین دنبال پراید صفر و سمند و 405
سلام رفتم نمایندگی ثبت نام کنم گفتن تکمیل ظرفیت شده....بعد گفتن اول تیر دوباره شرایط فروش فوری اعلام میشه...بنظرتون راست میگن؟؟؟؟ماه ب ماه اعلام میشه؟؟