این کاردان تجارت و اینا هنوزم سود 20 رو میدن؟ تازه من امروز 22 درصد دیدم تو کاغذ زده جلو بانک. تو یه کاغذ اونم!!
واقعا مسخرس!
Printable View
این کاردان تجارت و اینا هنوزم سود 20 رو میدن؟ تازه من امروز 22 درصد دیدم تو کاغذ زده جلو بانک. تو یه کاغذ اونم!!
واقعا مسخرس!
سلام
اگه تو بانک(ملت) سرمایه گذاری بلند مدت(یک ساله) انجام بدین و بعد از 3یا4 سال بخواهی پول رو کامل از بانک برداری . آیا جریمه میشیم و مبلغی از پول کسر میکنند ؟
(با توجه به این که تمام سود رو گرفته باشیم)
بعد از 3 یا 4 سال؟؟؟!!! اگر منظورت ماهه بله قطعا جریمه میشی!نقل قول:
من سال 92 پول گذاشتم بانک الان بخوام پولم رو کامل بگیرم از بانک چقدر از پول م کم میکنن ؟؟نقل قول:
اگر قرار دادتون یکساله بوده و تمدید نشده جریمه ای نداره.نقل قول:
دوستانی که سوال میکنن لطفا اطلاعات کامل بدن من نمیدونم اینطوری پول گذاشتین بانک میدونین اصلا چند ساله بوده سود چقدر دادن و ...!
من سال 92 مبلغ 14ملیون پول گذاشتم بانک حساب بلند مدت 1 ساله. و تا الان چیزی حدود 9 ملیون سود داده که کاملا سود رو از بانک گرفتمنقل قول:
حساب یک ساله بود و برای تمدیدش من به بانک مراجعه نکردم ولی فکرکنم خود به خود تمدید شده باشه (بخاطر اینکه تو سال دوم و سوم سود واریز میشد به حسابم) الان میخوام این 14ملیون رو از بانک بیرون بیارم آیا باید صبر کنم تا سر سال (یعنی همون تاریخ که حساب باز کردم.یا ینکه فرقی نداره هر موقه پول رو بگیرم جریمه میشم) و اگه بگید چقدر جریمه میشم ممنون میشم. اطلاعات کافی بود عزیز
بله الان کافی بود. اتومات تمدید شده و اگر سر ماه اخر نگرفته باشین قطعا جریمه خواهید داد. این جریمه معمولا با فرمول حساب میشه و میزان سودی که سال اخر تا الان رو گرفتین ممکنه تبدیل به روزشمار کنن و از پولتون کم کنن اون رو از بانک بپرسین بهتره. ولی قطعا کم خواهند کرد. با این حال اگر فقط دو سه ماهی گذشته باشه ارزش داره حساب رو ببندین در یک صندوق با سود 20 درصد بزارین سودش میاد جریمه رو میپوشونه. احتمالا اگر بگین میخوام صندوق خود بانک ملت بزارم شاید یه جورایی راه بیان باهاتون شاید البته. اونم 18 میده فک کنم.نقل قول:
الانم به شما 15 میدن.
کسی از وام ازدواج خبر داره که چقدر باید منتظر موند؟ خواهر من 3 ماهه منتظره هنوز کد رهگیری ندادن! حتما باید اون کد رو بدن یعنی منتظر بمونن؟
سلام. کسی از این روش کار سپرده ممتاز بانک مسکن چیزی میدونه ؟
که 11 درصد سود خالص + هر شش ماه 14 درصد دیگه هم میده ...
سلام دوستان من یک سوال دارم
کسی که وکالت محضری میده برای انجام امور بانکی همه موارد را( حتی دسته چک) نباید وکیل معرفی شده را به شعب بانک مراجعه کنه برای نمونه امضا یا موارد دیگری؟
مثلا من دسته چک دارم اما بنا به شرایطی چند وقتی نیستم رفتم محضر وکالت دادم الان میخواهم به کسی که وکالت دادم چک بکشه و خودش امضا کنه (بجای من) ایا نباید این وکیل بره بانک نمونه امضاش در سیستم بانک موجود باشه؟
یا برای سایر موارد
البته این بانک رفتن میدونم یکبار برای اول و اخر هستش