[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
سلام هرچی هستی یا باشی مهم نیست مهم اونه که برای همه عزیزینقل قول:
ورزشکار محبوب منه همه مسابقات ملیشو میبینم
بخصوص وقتی وزنه رو میبره بالا و نمیاندازه پایین واقعا احساس غرور میکنم
یکبار دیدمش خیلی محجوبه امیدوارم همیشه همینطور محبوب بمونه چون واقعا دل همه رو شاد میکنه
سلام اقا مهدی پس باز خراب کردم شرمنده اما خدایشش خیلی فکر کردم تا به این نتایج رسیدمنقل قول:
سلام خوشحالم باز میبینمتنقل قول:
امیدوارم این دفعه بن نشی
ان فقط برداشت من از اواتوری که داشتی بود اما خرده شیشه به ان مفهوم بدی هم که فکر کنی نیست
اگر ناراحتت کردم اقا شرمنده اصلا قصد توهین خدای نکرده نداشتم فقط شوخی بود همین
نه بابا اختیار داری شما مزاحم بدون نقطه هستی دوست مننقل قول:
1=اگر الان بخوای که ساعت 9.40 صبحه دارم میل هامو چک میکنم میل باکسم همیشه پره
اما الان چند روزیه دارم روی یک پروژه راجع به روشهای بون فرنی تحقیق میکنم و یک تحقیق هم دارم که راجع به ماتریسهای کووریانسه
2=اگر بیرون از خونه نباشم همیشه کامپوتر من روشنه و انلاین اکثرا هم پی سی رو هم روی یکی از تب های مرورگرم بازه و معمولا هر نیم ساعت یکبار رفرش میکنم ببینم چه پست های جدیدی امده
بیشتر کارم با اینترنته و تحقیق البته الان یک دو سه هفته ای است که مدام چند نفر بد خواه کامپوتر منو ping میکنند اما نتونستند به کامپوترم نفوذ کنند
من یک لیستی از dns هایی که مدام منوping میکنند در زیر اوردم
static.comunitel.net
avennes.abo.vvana
e242-dhcp212-198-25-noos-fr
dialup.newyourk1.level
wsip.cox.net
210-1-88-237-p1dtvbe.com
3=برای من نماز مثل یک راز ه من همیشه نمازمو میخونم چون اعتقاد دارم نماز انسان رو از گناه دور میکنه
بقول یک دوست شیطان تنها به خاطر یک سجده نکردن از درگاه پروردگار رانده شد حال وای به حال ما
البته من نه افراطی هستم نه تفریط کار
هم به موسیقی گوش میکنم چه غربی چه شرقی
انور اب اینور اب
هم نمازمو میخونم اگر نماز نبود ممکن بود منم توی زندگی لغزش های غیر قابل جبرانی میکردم
البته متاسفانه من اشخاصی رو دیدم که حاضرند مثلا یک بار 50 کیلویی رو روی دوششان بگیرنند یک کیلومتر با ان راه برند اما حاضر نیستند 5 دقیقه صرف خوندن نماز کنند
4=خوب اره دیگه مگه عشق من به نازی شوخیه
من توی زندگی دوبار عاشق شدم
یکبار توی اوایل دانشگاه عاشق یک دختر کرد که همشهری منم هست شدم خیلی هم همدیگرو دوست داشتیم
انموقع نازی برای من مثل خواهر بود
اما خوانواده دختره دوست نداشتند دامادشان غیر کرد یا بقول خودشون عجم باشه دختره هم ازم میخواست فراریش بدم یعنی با من فرار کنه
قرار بود یک روز بشنیم در این مورد با هم حرف بزنیم اما من ان روز فقط از گنجشگ حرف زدم نمیدونم چرا
دختره هم فکر کرد دارم مسخره اش میکنم ناراحت شد و رفت میدونم دلشو شکستم
بعد هم یک هفته ازش بی خبر بودم تا اینکه فهمیدم به اجبار خانواده اش با یک کرد ازدواج کرده و دیگه نیمود دانشگاه
الان هم دو تا پسر داره گاهی توی خیابان میبینمش شوهرش مثل همه کردهای دیگه رفته سرش هوو اورده در ارومیه معمولا هر کردی دو تا سه تا زن داره
از زندگیش راضی نیست و منو مقصر میدونه
اما قسمت این بود
الان هم عاشق نازیم و حاظر نیستم اونو با هیچ چیز عوض کنم
از دیروز هم الکی من و نازی اعتصاب غذا کردیم البته هردو میریم بیرون غذا میخوریم من یکی طاقت گشنگی رو ندارم
اما توی خونه تظاهر به اعتصاب غذا میکنیم تا ببینیم مادرامون کوتاه میاند یا نه
بلاخره هر طور شده راضی شون خواهیم کرد
سلام عسل بانو منم تبریک میگم که بهترین صندلی نشین انتخای شدینقل قول:
شاید باشند کسانی که از من توی این فروم خیلی بدشون بیاد به هر حال هر کسی از ظن خود شد یار من
البته the end که فکر کنم از من بدش بیاد اما کسان دیگرو هنوز نمیدونم
اما من به شخصه از هیچ کسی بدم نمیاد چون دلیلی هم برای این کار ندارم
سلام شرمنده اره راست میگی من الان که نگاه کردم دیدم ببخشید یادم رفتنقل قول:
خوب اینم نظر من راجع راجع به شما
همیشه ای دی شما و اواتور شما منو یاد ادمهایی میندازه که خیلی سرزنده و شوخ طبع هستند اما با ظاهری متفاوت و کمی اخمو انگار نمیشه با یک خروار حلوا هم شمارو خورد اما همینگه چند دقیقهای با شما حرف زده بشه همه چیز تغییر میکنه
انگار شبیه کسی هستی که هیچ غمی نداری
شرمنده دیگه عمرا از من فالبین یا روانشناس در بیاد
نقل قول:
ایول به ول هر جفتشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . اقا مبارکه ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یالا شیرینی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ممنون به خاطر تبریک.......
و ممنون به خاطر پاسخ......
حالا جایزه رو که گرفتم می دم تو هم یه دور بزنی...
نقل قول:
مرسی.
می دونی تا روکمن هست زشته خانوما دست به جیب بشن و شیرینی بدن..
گفته تا فردا شب یه شیرینی توپ می ده به همه
منتظر باشید و هیچی نخورید
بوس بوس بوس ونوس جون