نقل قول:
:n08::n08::n08::n08:
من ماهی 70 تومن دارم برای یک مگ پول میدم.پنج روزه سرعتم 20 کیلو بایته :n24:
Printable View
نقل قول:
:n08::n08::n08::n08:
من ماهی 70 تومن دارم برای یک مگ پول میدم.پنج روزه سرعتم 20 کیلو بایته :n24:
شما هم مثل من 1 مگ محدود داری؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 مگ محدود سرعت دانلود 60 :n13:
بله.این تستتون ماله ساعت چنده ؟نقل قول:
:n13:
آقا چرا من هرچی این مودم رو restart میکنم همش آیپی 2 رو میگیره!:n27:
وقت خودت رو تلف نکن قبلا هم گفتم که من با آیپی هایی که از 4 کشور مختلف (آمریکا، انگلستان، روسیه، اتحادیه اروپا) عبور میکردن امتحان کردم و سرعت تفاوتی نداشت.البته هر آیپی که گرفتم با 2 شروع میشد اما مهم اینه که از کشورهای مختلفی عبور میکردن.نقل قول:
در ضمن چرا مودمت رو ریستارت میکنی؟ بزارش رو Bridge mode و راحت از طریق ویندوز کانکت و دیسکانکت کن.
برای این که ببینی که آیپیت از چه کشوری عبور میکنه، میتونی از نرم افزاری که قبلا تو این تاپیک قرار دادم استفاده کنی که خیلی کم حجم و فوق العاده سریعه.
اینم لینکش:
ولی باز هم میگم مشکل سرعت از هیچ کشوری نیست به غیر از اونی که توش زندگی میکنیم. و توی این کشور هم تقصیر کسی نیست جز مخابرات کرمانشاه.
راستی کسی متوجه شد که دیشب ساعت سرور در بین ساعت های 1 تا 6 (دقیقش مشخص نیست)، 11 دقیقه جلو رفت؟ من مودم رو روی bridge mode گذاشتم و IDM رو تنظیم کردم که خودش دیال کنه و در آخر دیسکانکت بشه. امروز که از کنترل پنل چک کردم ساعت 1:00 وصل شده بود ولی ساعت دیسکانکت رو زده بود 6:11 و 100 مگ از حجم رو هم خورده بود. در حالی که log برنامه IDM و ویندوزم رو چک کردم و همون 6 قطع شده بود و همون موقع هم خاموش شده بود. ساعت سیستم رو هم sync کردم و درست بود. الان هم که چک میکنم ساعت سرور با ساعت کامپیوتر یکیه. پس اون موقع بردنش جلو و بعد دوباره درستش کردن. فکر کنم این کارو میکنن که حجم هامون رو بالا بکشن. بعید نیست فردا بیان یکی دو ساعت جابه جاش کنن و یکهو حجم رو بزنه صفر و اینترنت هم قطع بشه. مخابرات تنها این جور کلاهبرداری رو تو پروندش کم داشت که اون هم تکمیل شد. بیاین اعتراض کنیم و به قول معروف گربه رو همون دم حجله بکشیم.
با هزار بار رفرش یک بار سایت رو لود می کنه
دانلود هم از 15 بالاتر نمیره و تا 5 نوسان می کنه
تبریک به مدیریت جهانی
128 محدود.... 20 کیلوبایت سرعت دانلود!
سرعت الان خوبه ...