سلام دوست گرامي در آدرس زير مطالبي در اين مورد هست اميدوارم براي شما مفيد باشدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوست گرامي در آدرس زير مطالبي در اين مورد هست اميدوارم براي شما مفيد باشدنقل قول:
لطفا جواب این سوالات را بدهید
برای A+B تابع مشخصه تعیین کنید؟A+b(x)~
برای هریک از توابع زیر الگوریتم بازگشتی بنویسید؟
f(X,y)=x-y
g(x,y)خارج قسمت صحیح تقسیم xبرy
سلام در قسمت اول ميتوان صورت را بر مخرج طبق قاعده تقسيم چند جمله اي ها تقسيم كرد يا 2 را در صورت اضافه و كم كرد سپس از تفكيك كسرها و اتحاد مزدوج كمك گرفت قسمت دوم هم در زير آمده است
چرا وقتی یک تابع نیم پیوسته از بالا است مثلا در نقطه ی c،منفی ان تابع و معکوس ان،نیم پیوسته از پایین است در همان نقطه؟
Sent from my GT-P1000 using Tapatalk 2
سلام. فضای پوچی یه ماتریس یعنی چی ؟ (مفهوم )
سلام بهتر است بگيم (فضاي پوچ ) چون فضاي پوچ با پوچي يك ماتريس فرق دارد فضاي پوچ به وسيله بردارها ساخته ميشود ولي منظور از پوچي بعد فضاي پوچ استنقل قول:
فضاي پوچ يك ماتريس يعني فضاي جواب دستگاه AX=0 يعني همه ماتريسهاي ستوني X بطوريكه AX=0
منظور از فضاي پوچ يك تبديل خطي يعني همه بردارهايي از V كه تحت تبديل خطي T به بردار 0 در W برده ميشود
با سلام.چرا کسی جواب سوالا من رو نمیدونه:-(.،؟
نقل قول:نقل قول:
با سلام .
توی این لینک ها هم تا حدودی در موردش گفته شده . گفتم بذارم شاید برای کسی مفید باشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( در مورد دستورش توی متلب بحث شده )
ممنون بچه ها.
حالا ربطش با مستقل خطی بودن ستونهای ماتریس چیه؟
بذارید روشنتر بگم گفتن که :
برای اینکه بتونیم هر سیگنال s- تنکی رو از رابطه y=bx بازیابی کنیم باید هیچ دو تا بردار s- تنکی جواب مشابه نداشته باشن پس هیچ دو تا بردار s - تنکی ( که می شه 2s-تنک) نباید در فضای پوچی این ماتریس b قرار بگیره از این نتیجه گرفته که
شرط لازم برای بازسازی اینه که هر 2s انتخاب از ستونهای b مستقل باشن
چجوری این نتیجه رو گرفته ؟ قبلی ها رو متوجه شدم درست بودن ولی این شرط رو از رو چی گفته نمی دونم
(ضمنا x یه بردار s- تنکه یعنی s تا مولفه غیر صفر داره )