نیست عزیز کجا ۱۲ کی میده . سرعت واقعی ۱۰ بیته نه ۱۰ بایت و نه ۱۰ کیلو بایت
Printable View
نیست عزیز کجا ۱۲ کی میده . سرعت واقعی ۱۰ بیته نه ۱۰ بایت و نه ۱۰ کیلو بایت
دوست عزيز شما كجاي طرشت هستي؟؟؟ خوب تو نقشه وضعيت منزلتون چيه؟؟؟ من كه سبز هستم. در ضمن اين مدت كلا به دلايلي اينترنت ها مشكل داره و هنوز در نابساماني به سر ميبره اداره ما كه 3 مگابيت هست امروز يه سايت رو چند بار ريفرش ميكردم تا بياره و افتضاح بود.نقل قول:
سلام
من از یکی از دوستام وایمکس گرفتم و حالا میخوام مودمو به اسم خودم بزنم و دیگه به نام من بشه. دوستم شرکتی گرفته بوده 256 اگه بخوام به نام خودم بکنم این 256 میپره و باید 128 بگیرم یا نه؟؟
کمک کنین که چطوری به نام خودم بزنم
کسی جواب سوالات منو می تونه بده؟؟نقل قول:
چراغ های سیگنال در مودم من BM635 ثابت روشــن نمیشن و من اصلا نمیتونم وصل شم به اینترنت!
چکار باید بکنم؟
سریعا با 707 تماس بگیر تا به بخش فنی اطلاع بدن. من هم این مشکلو داشتم اما نه به صورتی که شما دارین ، ما خونه مون در تهران نو هستش و هیچ مشکلی از لحاظ افت سیگنال یا افت سرعت و هر چیزه مشابه دیگه ندارم اما اون اوایل دو سه بار رفتم خونه دوستم که پشت دانشگاه علم و صنعته، خونه دوستم چون نزدیک انتن هست هم سیگنال و هم پارامتهای دیگه در محله شون بیشتره اما عجیب این بود به شدت سیگنال و چراغ های اون پرش داشت و ثابت نمیموند. من این موضوع را اطلاع دادم و فرداش شخصی از طرف بخش فنی ایرانسل تماس گرفت و گفت مشکلتون حل شده و میتونید هر جایی که آنتن وجود داره از وایمکس استفاده کنید. بار بعد که رفتم خونه دوستم دیدم که حرفشون حقیقت داره و مشکل کاملا حل شده.نقل قول:
من تقریبا تمام نقاطی که سیگنال مودم وایمکسم تو خونه (هر 3 تا شون روشن میشن رو می دونم) و مودم رو اونجا ها می زارم الان هم که از طریق وایمکس کانکت هستم هم مشکلی ندارم :20: در ضمن خود مودم هم یه ریست داره ولی مطمئن نیستم که اگه ریست بشه باید تنضیماتش رو از نو انجام بدم یا نه
سلام و ممنوننقل قول:
مشکل اینجاست که هیچ گزینه ای به جز 128 کار نمی کنه. یعنی الان که می خوام برم 256 بردارم هیچ گزینه ای که ماهانه میخوای یا 6 ماهه و از این حرفا نیست. فقط رو سرعت 128 این گزینه ها فعال میشه. فکر کنم چون مشتری حقیقی هستم دیگه نشه تغییرش داد وگرنه الان تغییرش می دادم. مرسی
اتفاقا بار اولی که من وایمکس ایرانسل گرفتم همین مشکلو داشتم و فقط تعرفه های با سرعت 128 برام باز بودن و وقتی که با مرکز تماس وایمکس ایرانسل تماس گرفتم گفتن که چون شما کاربر خانگی هستین و فقط مجاز به داشتن سرعت 128 هستید نمیتونید طرح های دیگه رو انتخاب کنید برای همین هم اون های دیگه فعال نیست. گفتم که حالا باید چه کار کنم من نامه هم دارم؟ گفتن که: باید دوباره ثبت نام کنید و شرکتی حقیقی انتخاب کنید و در قسمت مودم هم مودم اشتراکی علامت بزنید و سپس آدرس مک مودمتونو اونجا وارد کنید. من هم این کارو کردم اما دوباره 8000 تومان دیگه پرداخت کردم و مدارک با فکس ارسال کردم. و سرعت 512 هم برام فعال شد. یعنی الان با یک شناسه دیگه دارم کار میکنم.نقل قول:
بچهها الان اوضاع وایمکس چه جوریاس؟ سرعتش خوبه؟ شبانه رایگان داره؟
این 128 سه گیگش 15 تومنه؟ سرعت دانلودش 15-14 است یا 60-50 ؟
بهترین سرویسش کدومه الان؟
مودم هزینه راه اندازیش چقدره و چقدر طول میکشه راهاندازیش؟
مرسی ...