جناب پونل عزیز من میخوام این دستگاه 1311 رو بگیرم فقط میخواستم ببینم این ارتفاع امپلی فایرش چند سانت هست؟ چون بنظرم خیلی بزرگه تو عکسها میخوام ببینم تو میزم جا میشه یا نه میز من ارتفاعش تا 15 سانت جا میشه این دستگاه جا میشه؟
Printable View
جناب پونل عزیز من میخوام این دستگاه 1311 رو بگیرم فقط میخواستم ببینم این ارتفاع امپلی فایرش چند سانت هست؟ چون بنظرم خیلی بزرگه تو عکسها میخوام ببینم تو میزم جا میشه یا نه میز من ارتفاعش تا 15 سانت جا میشه این دستگاه جا میشه؟
جناب رایان عزیز ایا jamo s718 از مدل 606 جدیدتره؟ بهتره؟ یا زیاد فرقی ندارن؟ من راستش موندم مثل دوستمون که راهنمایی کردید اگه این امپ دنون1311 تو میزم جا نشد چه سیستمی ببندم که بیشتر برای ----- والبته موزیک هم خوب باشه تا بودجه نهایت دونیم میلیون تومان؟
anaconda شما می خوای یه سیستم دو تومنی از یه سیستم 800 تومنی کوچیک تر باشه؟! این میزی که شما می گی یه عکس ازش بنداز تا دوستان دیگه هم نظر بدن ولی فکر کنم باید به فکر یه میز دیگه یا مثل من اضافه کردن یه میز دیگه باشی
آمپ حداقل به یه طبقه با 25-30 سانت عرض و 50-55 سانت طول نیاز داره
اون میزی هم که یکی از دوستان داره هم مناسب نیست چون توی دفترچه نوشته که آمپ از بالا و بقل ها نیاز به 15 سانت جا داره که هوا درونش جریان داشته باشه
تاپیک هم زده شد
همه مباحث در مورد سینمای Denon DHT-1311XP 5.1 Channel
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6532051#post6532051
اندازه دقیقش اینه:نقل قول:
Dimensions (W x H x D) 434 x 166 x 381 mm
ارتفاعش 16.6 سانته. تو بیشتر طبقه های میزها جا نمیشه. بهتره روی میز قرار بگیره که گرماش راحت خارج بشه. یه چیزی تو این مایه ها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رایان جان مرسی داداش.نقل قول:
من حتما همین سیستم رو میبندم.
واقعا ممنون از راهنماییت برادر.
s718 از 606 موزیکال تره.ولی من جایی ندیدم.شما جایی دیدی؟قیمت داری؟نقل قول:
شما میزت رو با متر اندازه بگیر سپس هر آمپی که دوس داری دفترچش رو دانلود کن و اندازش رو نگاه کن تا یوقت دچار مشکل نشی.
سلام دوستان
چند تا عکس از این بند و بساطم که قولشو داده بودم براتون میزارم
در مورد میز و جای آمپ به نظر من اگه یک رک rack بسازید و آمپ و یکسری خرت و پرت دیگه رو توش جا بدید خیلی بهتره تا همرو تو میز تلویزیون بزارید . من خودم تقریبا همین کارو کردم. وسائلی رو که بزرگ تر هستند توی رک گذاشتم بقیه رو زیر تلویزیون. اندازه ها و مدل رک و میز رو هم خودم نقششو کشیدم و دادم برام ساختن. قیمتشم ارزونتر از میزهای حاظر آماده تموم شد . تلفن و آدرس جایی که اینارو ساخت هم اگه خواستید بهتون میدم. آدم منصفیه و از همه مهمتر کارش تمیزه و به کارش وارده.
اسپیکر های سراند رو هم چون جا نداشتم پایه بگیرم براشون ، روی دیوار نصب کردم. برای نصبش هم از یک مدل پایه مخصوص مانیتورهای تا 25 اینچ استفاده کردم که مقداری هم قابل چرخش و تنظیمه که میتونید انواع مدلهاشو توی سایتببینید. باز اگه سوالی بود من در خدمتتونم.کد:www.lcdarm.ir
آمپ : پایونر 819
دی وی دی پلیر : پاایونیر 420
اسپیکر های اصلی : سونی قدیمی ! الان مدلشو یادم نیست
سراند و سنتر: جامو 426
PS3 که هم بازی میکنم هم به جای بلوری پلیر استفاده میکنم
WD D Player که بیشتر باهاش موزیک گوش میدم
داخل دفترچه لاتین داخل تی 14 بلوسنس نوشته قابلیت پخش sun idx غیره واقعا پخش می کنه به زبان فارسی
دوستان شرمنده که آف میزارم
اگه کسی می خواد دنون 1311 بگیره من دارم زیر قیمت می فروشم و 5 روز هست که خریدم
به من PM بزنه
با سلام
دوستان راهنمايي نماييد .تصميم به خريد سينماي خانگي دارم Bluray چه پيشنهاد ميكنيد.البته پايونير مدلHTP-RS77 را مد نظر دارم كه ميتوان با يكBluray player به آن اضافه نمود و ميگويند دستگاه حرفه ايي است
حالا نظر دوستان چيست