سلام به همه دوستان و آشنایان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این Sledge hammer رو از کجا باید گیر آورد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام به همه دوستان و آشنایان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این Sledge hammer رو از کجا باید گیر آورد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جمع دوئل کن ها می پیوندم :d
الان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تفنگ رو دارم .
بقیه اطلاعات رو هم که میشه توی بازی ازم دید حالا بگید چی کار کنم که از دوئل ها پول زیادی در بیارم من معمولا نمی بازم
ولی پول کمی بهم میدن طوری که با یک ادم دو بار دوئل کردم یک بار 50 و بار بعد 30 تا داد !!!!!! بار بعدی نمیشد چون انرژی نداشتم
اینم صفحه ی اسکیلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش : البته میخوام دفعه ی بعد vigor و tuoghness و زیاد کنم .
vigor رو برای کار میخوای زیاد کنی یا برای دوئل؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این تفنگت که نیازی به vigor نداره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما vigor پایین نیست ؟ فکر کنم پایینه ها:46: ... به نظر شما چی رو زیاد کنم بهتره ؟نقل قول:
من اگه جای تو باشم یا ویگور رو میبرم بالا یا شوتینگ ...نقل قول:
2 تارو باهم میخوای چیکار ؟! :41:
اما فکر کنم شوتینگم بالا هستش باز aim و ببرم بالا یه چیز ... مرسی از نظرتون .نقل قول:
aim و defense رو بالا ببر.
بعد سه روز inactive بودم یکی جوابمو نمیده؟:5:نقل قول:
یه سر به سایت weststats بزنی بد نیست!:27:نقل قول: