خوب شد یکم مودمت نفس کشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
خوب شد یکم مودمت نفس کشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آره
جالب اینجاست که سیستم هم هنگ کرد و مجبور شدم ریست کنم :دی
آره حاجی تا ما 128 گرفتیم اینطوری شد :31:نقل قول:
آره جدیدا اینطوری کرده ما هرچی اکانت از دوستان داشتیم واسه راپید هی عوض میشه
دهه!
چی سرعتایی دارین شما : دی
ایول به این شاتل : دی
خوش به حالتون 512 دارین...
من 128 دارم...
حالا موندم چی دان کنم؟
دانلود شبانه هم نمیرسم : دی
یه سری نرم افزار و بازی و ... هست.زیاد اهل فیلم نیستم...ببینم چه میشه کرد : دی
تا حالا فكر كرده ايد كه اگه يك سرويس اينترنت با سرعت بي نهايت داشتيد چي ميشد ؟ يعني به محض اينكه روي يك فيلم يا برنامه كليك مي كرديد ، اون فايل وارد هارد شما مي شد. در اون صورت چه اتفاقي مي افتاد ؟
جواب : در اون صورت دانلود كردن ،امري بي معنا مي شد. چون مي توانستيم اينترنت را به صورت يك هارد خيلي خيلي بزرگ فرض كنيم كه دائما به كامپيوتر ما متصل است و هر زمان كه اراده كنيم مي توانيم هر فايلي را با هر حجمي از اون بگيريم و استفاده كنيم. پس در اين صورت هيچ فرقي نمي كرد كه اون فايل رو دانلود كنيم يا نكنيم.
نتيجه : لذت استفاده ازاينترنت با زمان انتظار براي دانلود شدن يك فايل نسبت مستقيم دارد. به شرط اينكه اين زمان به اندازه و منطقي باشد. وقتي شما يك فيلم سينمايي را دانلود مي كنيد ، نسبت به وقتي كه آن را مي خريد ، لذت بيشتري مي بريد. چون براي رسيدن به آن فايل مدتي انتظار كشيده ايد و اكنون نتيجه اين انتظار را مي بينيد.
نويسنده : متفكر بزرگ ( خودم !)
من دوباره زنگیدم بهشون گفتن که تا 5م رایگانه:دی
توجه توجه
نیازمند هارد 360 یا 720 میباشیم.
از دست این شاتل که بدون هماهنگی حال میده!:31::31::31:
بچهها از همتون میخوام که برین برای بخش مدیریت و فروش شاتل ایمیل بفرستین(تو سایت اصلی شاتل اون پایین صحفه تماس با شاتل رو انتخاب کنید وبعد بخش موردنظر رو انتخاب کنید و براشون پیغام بزنید)
و ازشون تشکر کنید...
من که اشک در چشمانم حلقه زده
ببنید>>>>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(الان متوجه شدم که این 4000مین پست منه...یک پست شاتلی:دی)
ولی نمیشه از لذت کار کردن و استفاده کردن از این هارد وسیع و بینهایت گذشت :دینقل قول:
تا حالا فكر كرده ايد كه اگه يك سرويس اينترنت با سرعت بي نهايت داشتيد چي ميشد ؟ يعني به محض اينكه روي يك فيلم يا برنامه كليك مي كرديد ، اون فايل وارد هارد شما مي شد. در اون صورت چه اتفاقي مي افتاد ؟
جواب : در اون صورت دانلود كردن ،امري بي معنا مي شد. چون مي توانستيم اينترنت را به صورت يك هارد خيلي خيلي بزرگ فرض كنيم كه دائما به كامپيوتر ما متصل است و هر زمان كه اراده كنيم مي توانيم هر فايلي را با هر حجمي از اون بگيريم و استفاده كنيم. پس در اين صورت هيچ فرقي نمي كرد كه اون فايل رو دانلود كنيم يا نكنيم.
نتيجه : لذت استفاده ازاينترنت با زمان انتظار براي دانلود شدن يك فايل نسبت مستقيم دارد. به شرط اينكه اين زمان به اندازه و منطقي باشد. وقتي شما يك فيلم سينمايي را دانلود مي كنيد ، نسبت به وقتي كه آن را مي خريد ، لذت بيشتري مي بريد. چون براي رسيدن به آن فايل مدتي انتظار كشيده ايد و اكنون نتيجه اين انتظار را مي بينيد.
نويسنده : متفكر بزرگ ( خودم !)
مبارک باشه مهدی جون، ایشالا چهل هزارمون پستت رو هم توی تاپیک شاتل بزنی و در آینده نزدیک مدیرکل شرکت شاتل بشی و اهریمن هنوز کارمند پشتیبانی آنلاین(بصورت پاره وقت) باشه..:10::10::10:نقل قول: