سلام دوستان من اوبونتو ۱۲.۰۴ دارم و گنوم ۳ و نصب کردم مدتیه کار میکنم باهاش الان محیطش ساده شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتم در حین لاگین گنوم و انتخاب کردم همیشه خوب بوده الان ساده شده چیکار کنم تعمیر بشه؟
Printable View
سلام دوستان من اوبونتو ۱۲.۰۴ دارم و گنوم ۳ و نصب کردم مدتیه کار میکنم باهاش الان محیطش ساده شده
رفتم در حین لاگین گنوم و انتخاب کردم همیشه خوب بوده الان ساده شده چیکار کنم تعمیر بشه؟
باید به جای گنوم اوبنتو رو امتخاب میکردیدنقل قول:
نبود!؟ برید اوبونتو دسکتاپ رو بنصبید
توصیه میکنم cinamon رو انتخاب کنید
سلام
من دوتا ویندوز روی لپتاپم دارم:7و8. میخواهم به جای ویندوز 8، اوبانتو یا هر ورژن دیگه ای از لینوکس را نصب کنم. آیا امکان Dual Boot کردن لپتاپ با ویندوز7 و لینوکس وجود داره؟
تفاوت انواع لینوکس را از کجا میتونم پیدا کنم؟ یعنی از نظر کاربر؟
چرا امکان نداره. این کار خیلی سادهس کافیه بعد از نصب ویندوز لینوکس رو نصب کنید. لینوکس خودش ویندوز ۷ رو تشخیص می ده.
برای فهمیدن تفاوت لینوکسها باید خوب سرچ کنید.
ولی اگه می خوایید توزیع مناسب برای شروع رو پیدا کنید من ابونتو یا مینت رو پیشنهاد می کنم.
بعله بعله شما هر چی سیستم میخوای نصب کن بعد لینوکس رو نصب کن خودش اونیکی سیستم عاملهاتونو پیدا و به بوتش اضافه میکنه!نقل قول:
فکر کنم شما بهتره اول از پارسیکس شروع کنید توزیعی هست که به دست خود ایرانی ها توسعه میابه و مطمعنا علاقه مند خواهید شد...
تفاوتهای بین توزیعات مختلف رو مد نظر نگیرید چون در دنیای اوپن سورس هر امکانی رو میشه در هر مکانی ایجاد کرد بیشتر به راحتی بیندیشید و علاقه خودتون مثلا اوبنتو با مینت این تفاوت رو به ظاهر داره که توش کدک های فایلهای مشهور صوتی و تصویری نیست و یا از میز کار(طراحی صفحه نمایش و محیط گرافیکی پیشفرض)گنوم به جای سینامون اسفاده میکنه که شما میتونید اگر خواستید سینامون رو خودتون روش دانلود ونصب کنید!
سلام دست شما درد نکنه . ممنون از پاسختون. من اصلاٌ هیچی از لینوکس بلد نیستم. داشتم یه کتاب درباره امنیت در لینوکس میگرفتم که هرکاری کردم نتونستم دانلودش کنم؛ یعنی وسط کار قطع میشه. (به لطف اینترنت ملی، مذهبی!) 53 مگ بود. فعلاً دارم کتاب و مقاله جمع میکنم که از روش بخونم.
نقل قول:
توصیه اکید دارم از Internet Download manager در ویندوز واسه دانلود فایلها استفاده کنید...
و اگر به قطع نشدن پی در پی اینترنت در دانلود رایگان شبانه اطمینان ندارید
دیسک های حجیم توزیعات لینوکس رو با نرم افزارهای bittorrent یا utorrent دانلود کنید(که باید فایل *.torrent مربوطه رو از اف تی پی سرورهای هر توزیع پیدا و به این نرم افزارها بدید)...
ممنون. باهر زحمتی بود با خود کروم گرفتم. مطلب زیاد جمع کردم. باید بنشینم بخونم.
توصیه میکنم حتما فایلا رو با sha چک کنی تا مطمئن شی. تورنت دانلود کنی فایلت حتما درسته چون خودش چک میشه آخر دانلود ولی الان که با کروم گرفتی حتما خودت یه چک بکن قبل از نصبنقل قول:
Sha چی هست؟ من هنوز شروع نکردم. اینها هم فایل خوندنیه، نه اجرا کردنی. همه اش PDF. هنوز هیچ توزیعی را دانلود نکردم.