سلام خدمت دوستان:10:
می خواستم بدونم واسه حفظ لغت از چه روشهای میشه استفاده کرد و کدوم یکی بهتر جواب میده!
ممنون:40:
Printable View
سلام خدمت دوستان:10:
می خواستم بدونم واسه حفظ لغت از چه روشهای میشه استفاده کرد و کدوم یکی بهتر جواب میده!
ممنون:40:
اینجا چند تا روش هستنقل قول:
با دقت بخون و هرکدوم رو که باش راحت بودی انتخاب کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اين بستگي به خودت داره كه كدوم رو دوست داري...نقل قول:
ببين خيلي خلاصه بگم... بريتيش معمولا تلفظش كمي مشكلتر هست ... اما امريكن خيلي آسون ميگيرن
تو تهران هم موئسسه براي امريكن هست هم بريتيش... اما امريكن راحت تره به نظرم...
ديگه خودت ميدوني و سليقت به اونچه كه تو فيلم ها ديدي
خب من که زیاد از فرقاشون آگاه نیستم. فیلمهای انگلیسی ای هم که می بینم تقریبا همه آمریکایین.نقل قول:
نقل قول:
دوست من این موضوع کاملا سلیقه ای هست.
شما گفتی که میخوای انگلیسی یاد بگیری خب اگه هدفت از انگلیسی یاد گرفتن این هست که فقط یاد بگیری که کاملا سلیقه ای هست و هر کدوم که خودت دوست داری. من شخصا بریتیش رو ترجیح میدم اما واقعا سخت تر هست
اما اگه هدفت از انگلیسی یاد گرفتن اینه که در آینده به کشور خاصی بری خب اونوقت باید ببینی که تلفظ رایج تو اون کشور چی هست و خودت رو برای اون محیط و اصطلا حات اماده کنی
خب فعلا هدفم از یادگیری انگلیسی دو چیزه یکی فهمیدن فیلمها و دیگری خوندن نوشته های انگلیسی در اینترنت و کتب.نقل قول:
نقل قول:
خب دوست من همیشه هدف که مشخص باشه راه حل هم مشخص میشه
اگه فیلمایی که شما میبنی همه امریکن هستن و هدفت اینه که اون فیلما رو بفهمی خب خیلی ساده هست باید بری امریکن یاد بگیری..
یاد گرفتن امریکن زیاد سخت نیست همون چیزی هست که از اول اشناییمون با زبان انگلیسی در مدرسه داریم مدام میشنویم
منم همین فکرو میکردم. به خاطر فیلما قاعدتا باید آمریکن یاد بگیرم.نقل قول:
آره ديگه ... مثلا شما فيلم King's Speech رو ديدي لذت بردي؟ از زبانش و لهجشون خوشت اومد؟! اون بريتيش هست ... من به شخصه دوست ندارم ...نقل قول:
خب حتما فيلم Pulp Fiction رو هم ديدي با بازي ساموئل ال جكسون ... اون فيلم امريكن هستش...
بشين از هر كدوم 10 دقيقه تماشا كن ... ببين با كدوم راحت تري و كدوم رو بيشتر ميپسندي ...
اما كلا امريكن خوشگلتره ... زيباتره : دي ... بريتيش هم شد لهجه !! (قابل توجه يعضي از دوستان : دي)
به نظر من که بریتیش با حال تر و قشنگ تره همچین کش و قوس لغات تو بریتیش بیشتره :31:( قابل توجه بعضی دیگه از دوستان)