زدم ترکید! :37:
صفحه صفید مونده... چی کار کنم حالا؟
بدبختی اینه که در حالت Dead USB هم پشتیبانی نمی شه... خدایااااااااااااااااااااا ااا :19:
Printable View
زدم ترکید! :37:
صفحه صفید مونده... چی کار کنم حالا؟
بدبختی اینه که در حالت Dead USB هم پشتیبانی نمی شه... خدایااااااااااااااااااااا ااا :19:
وایی
واقعا متاسف شدم
اگه زود تر میرسیدم منصرفت می کردم چون خودم یه بار تجربه دیدن یک دانگرید ناموفق رو داشتم :دی
حالا با فلش باکس مشکلت حل میشه نگران نباش
راستی امروز قیمت کردم 340-350 نوش بود
200-220 دست دو برمیداشتند!
نقل قول:
آخه ایده من یه نموره مسخره هم بود... خفن ضرر کردم!
برداشتم پرونده های MCU و CNT نگارش 35.0.002 رو با پرونده PPM نگارش 11.0.117 فلش کردم! :دی
امروز بردم پیش رفیقم که با باکس MT درستش کنیم، هر کاری می کردیم 2nd Boot نمی داد... :41: البته خوشبختانه شماره سریالش سالم بود و پروداکت کدش رو هم می شناخت و از همه مهمتر این که مدل IC فلش رو تشخیص می داد! حداقل می دونم RPL نشده که بیش از 40 تومن خرج روی دستم بگذاره... خدا رو شکر :42:
ولی خوب باکس نمی تونه گوشی رو بفرسته روی Local Mode واسه فلش. همش ارور میده...! :41::13:رفیقم گفت اگه بشه به 35 فلشش کنم درست می شه و پس از اون مانند هلو برات دانگریدش می کنم به هر نگارشی که خواستی. چون MT قوی ترین باکس بازار هست ( خداییش هم راست می گه. تحقیق کردم خیلی سرتر از این جاف عقب مونده هست...! :13: البته از اون سرتر هم خود باکس فونیکس - همونی که ما از برنامه کرک شده اش استفاده می کنیم و انصافا هم خیلی توپه! - هست که فقط برای نوکیاست و باهاش می تونی گوشی مرده رو زنده کنی و لایف تایمرش رو ریست کنی، لاک کدش رو پیدا کنی، بفهمی کدوم قسمت گوشیت دستکاری شده و غیره... و صد البته هم قیمتش روی میلیون تومان می گرده! :31:
راستی یه چیزی... حدس بزنین نگارش گوشیم رو چند نشون می ده!!! :دی
باکس این رو می زنه:
Nokia N82-1 RM-313 EMA UDA5 V64.34...
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
شاد و پیروز باشین :31:
شما چرا اصلا فلش کردی؟
نونت نبود؟ آبت نبود؟ فلش کردنت چی بود؟
مرضی بود برای دستیابی به تم افکت و کیفیتی بهتر در همه زمینه ها...نقل قول:
خب یعنی تو ورژنهای قبلیش تم افکت هست و کیفیتش هم بهتره؟نقل قول:
خب اگر اینجوریه ما هم آپدیت نکنیم.
ولی ما که هر جا نشستیم و پا شدیم گفتن وژنهای بالاتر بهتره...
هروقت من موفق شدم دانگرید کنم شما ها هم بکنید! فعلا منو ببینین چه بلایی سرم اومده درس عبرت بگیرین!!! :13:نقل قول:
بهترین آپدیت همین 31.0.16 هست. ولی به نظر من نگارش های پیشین از این هم بهتر بودن...
شاد و پیروز باشین
نقل قول:خب دوست من شما کارتون اشتباه بوده دیگـــه اگه فایل ها رو درســت سر جاشون قرار میدادی نگارش دیگه ای استفاده نمیکردی همچین مشکلی پیش میومـــد ؟ من خودم با همین جف خیلی گوشی ها رو فلش کردم هیچ ایرادی پیدا نکردن :11:نقل قول:
برداشتم پرونده های MCU و CNT نگارش 35.0.002 رو با پرونده PPM نگارش 11.0.117 فلش کردم! :دی
موفق باشید!:40:
آره...نقل قول:
دعا کنین گوشیم درست بشه :19: اگه بشه به همتون یه شیرینی میدم :10:
آخه اين گوشي كه تم افكت نداره . . .
چطور دنبال همچين چيزي مي گردين ؟ اونوقت يه همچين ريسكي مي كنيد ؟
به هر حال خدا كنه گوشيت درست بشه داداش . من از فكر دانگريد منصرف شدم .