خب حالا من گیج بلاخره لکسوز ال اس 780 بهتره بگیرم یا 206؟ لطفا راهنماییم کنید خیلی مهمه.
فرستاده شده از D5303ِ من با Tapatalk
Printable View
خب حالا من گیج بلاخره لکسوز ال اس 780 بهتره بگیرم یا 206؟ لطفا راهنماییم کنید خیلی مهمه.
فرستاده شده از D5303ِ من با Tapatalk
LCD type B
برای 206 بنظرتون ارزش خرید داره؟
رو طاقچه نبندی بهتره چون ۲۰۶ جلوش ۱۶ ببندی صدای خوبی بهت میده طاقچه هم جلب توجه میکنه واسه دزدانقل قول:
نقل قول:
به نظرم شما یه دیسک و صفحه خودت بخر والو فرانسه گیر میاد حدود ۲۸۰ تومن و ببر نمایندگی رایگان عوض کنن و یه دیسک و صفحه هندی نو ازشون پس بگیر . سیم کلاچ هم عوض کن .
ماشین منم از اول همین مشکل رو داشت بعد از ۲۵ روز عوض کردن . تا ۲۰۰۰ تا خوب بود الان دوباره همون صدای ترتر خرخر میده و باید عوض بشه . تقه هم میزنه . دنده ۲ میلرزه . دنده یک هم باید پرگاز بری . خلاصه کلی معطلی آخرشم هیچ باید دوباره دیسم و صفم عوض بشه .
سلامنقل قول:
پرسیدم از یه مکانیک گفت بعضی مشکلات از این قبیل تو ماشین های صفر ممکنه بعد یه مدت خوب بشه ( همون بحث فیت شدن قطعات و ...) که احتمالش۵۰-۵۰ است .
به نظر منم اگه صبر کنی تا سرویسش بهتره چون گارانتی داره و احتمالا همونجا درستش می کنن . تا اون موقع هم یه مقدار بازار تکلیفش روشن بشه احتمال این که لوازم قیمتش بیاد پایین یا لوازم با کیفیت تر بشه گیر اورد خیلی هست .
blue 2006
اگه ماشينت مدل جديد نباشه ميتوني روش ببندي ولي قيمتشه كه ادمو منصرف ميكنه:n13:نقل قول:
چند روز پيش يه بنده خدايي اومده بود سراغم براي خريد رينگ اورجينال پژو
نمونه ها رو بهش معرفي كردم
ازش پرسيدم ماشين مدل چنده نشونم داد گفت اونا مدل 94
بهش گفتم براي من فرقي نميكنه من پول جنس م رو ازت ميگيرم ولي رينگ اورجينال توصيه شده پژو براي ماشيني خوبه كه لااقل پژو باشه داخل موتورش چند تا قطعه الكترونيكي و مكانيكي اورجينال باشه نه اين. بعد شما ميخواي اين رينگو بزاري زير ماشين كه فقط بقيه بگن چه قشنگه...
واقعيت چيز ديگه ايه
حس خوب در كدوم حالت به مالك 206 دست ميده: رينگ فودره، اوراگان، سيروكو و تورنادو با قطعات موتور آلماني و فرانسوي و مجار يا نه چيزي غير از اين؟ بزك كردن پر زرق و برق و با قطعات موتور وطني و چين بي كيفيت؟ كدوم؟
دوستان رینگ 16 رو 206 بندازی جه مشکلاتی داره؟
مشکلی ایجاد نمیکنه فقط ماشین خشک تر میشه چون فاق لاستیک کوتاه تر میشه .نقل قول:
با رینگ ۱۵ فاق ۵۵ میندازید
با رینگ ۱۶ فاق ۴۵ میندازید .
رينگ هاي 16 و 17 مشكلات جلوبندي و فرمون بخصوص پمپ هيدروليك در دراز مدت ايجاد ميكنهنقل قول:
یکی از مهمترين مسایل برای تعويض رينگ و لاستيك 206 ثابت نگه داشتن قطر مجموعه رينگ ولاستيك به اندازه استاندارد خود کارخونه است چون تغيير قطر كلی چرخ باعث ايجاد خطای كيلومتر شمار و تعويض دنده ها (خصوصا تو مدلای اتوماتيك) میشه که در مورد 206های مجهز به ABS هم باعث اختلال تو کارکرد و دیر یا زود عملکردنش میشهنقل قول:
بهترین سایز رینگ و لاستیک اسپرت ((که به صورت فابریک زیر مدل XSI پژو فرانسه (مشابه تیپ 5 ایران) استفاده میشه)) سایز 15/55/195 توصیه شده که هندلینگ خوب و کمترین میزان کوبش در مقایسه با سایزهای بزرگتر رو به همراه داره.
در آخر یه موضوع کلی در مورد انتخاب لاستیک اینکه هر چه فاق لاستيک بيشتر باشه سواري نرمتر و کنترل فرمان ضعيف تر و هر چه فاق لاستيک کمتر باشه سواري خشک تر و کنترل فرمان بهتر و دقيق تر خواهد بود.
کپی از فروم همسایه[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
blue 2006