با سلام ....نقل قول:
دوست خوبم روی ایزوی بالا به ویژه که دوربین رده کامپکت هست حساب نکنید بعید میدونم در ایزوهای بالاتر از 800 عکس قابل قبولی ارائه کنند.
پاینده باشید
V
با سلام ....نقل قول:
دوست خوبم روی ایزوی بالا به ویژه که دوربین رده کامپکت هست حساب نکنید بعید میدونم در ایزوهای بالاتر از 800 عکس قابل قبولی ارائه کنند.
پاینده باشید
V
نه ایزوی بالا خیلی برای من مهم نیست گفتم فقط کیفیت عکس اون هم به لحاظ شفافیت و وضوحنقل قول:
دوست عزیزم منظور من هم این بود که تو ایزوی 3200 یا 1600 کیفیت عکس خوبی بهتون نمیده و نویز در این حالت زیادهنقل قول:
موفق باشید
V
سلام
با تشکراز مطالب بسیار ارزشمندتان
قصد خریددوربین عکاسی دارم لطفا راهنمایی بکنید:
- قیمت تا حدود 400 هزار تومان
-ترجیحا قابلیت فیلم برداری قابل قبول داشته باشه
-امکان اتصال یو اس بی داشته باشه
-.... ممنون
H20 کیفیت خوبی داره. ولی لنزش اصلا حالت واید نداره و این خیلی بده.نقل قول:
در مورد نویز و ایزوهای بالا باید بگم که اصولا وجود ایزوی 3200 روی همچین دوربینی مثل این می مونه که صفحه ی کیلومتر شمار پراید تا حداکثر 400 کیلومتر در ساعت درجه بندی شده باشه. یعنی نویز ایزوهای بالای 400 این دوربین ها به قدری هست که آدم ترجیح میده اصلا ازشون استفاده نکنه. چه برسه با 3200. ولی این که کدوم نویز کمتری داره یه بحث دیگه س. فکر نمیکنم هیچ کدوم از این دو تا دوربین عملکردشون قابل قبول باشه. البته فکر میکنم نویز H20 کمتر باشه. هر چی باشه IXUS 200 رزولوشن 12 مگاپیکسل داره و سونی 10 مگاپیکسل.
البته کیفیت فقط به نویز نیست و موارد دیگه ای مثل نورسنجی دقیق, رنگ های طبیعی, اعوجاج و انحراف فامی و... هم تاثیر دارند.
یکی از مشکلات IXUS 200 فلاشش هست که خیلی قوی نیست و شارژ شدنش طول میکشه. البته شارژ فلاش H20 هم طول می کشه البته این یکی فلاشش قویه.
اگه کیفیت عکس براتون اولویت داره من SD880 رو پیشنهاد میکنم.
اين كه توليد سال 2008 هست!! يعني بعد از اين مدل كيفيت محصولات هم رده اش تنزل كرده؟نقل قول:
من توي سايت imaging resource عكسهاي tx1 رو با ixus 200 و H20 كه مقايسه كردم عكسهاي tx1 كيفيت قابل قبولي داشتن هرچند كه اعوجاج بيشتري به نسبت اون دوتاي ديگه داشت ولي براي من بيشتر شفافيت مهم هست. حتي عكساش از wx1 هم بهتر بود. واقعا گيج شدم توي تاپيكهاي قبل همه ميگفتن سري w بهتر از سزي t هست ولي عكساش اونطور بود. ديگه واقعا گيج شدم
آقا من یه دوربین زیر 300 تومن میخوام اگر از این کامپکتا باشه بهتره، شنیدم سونی W270 عکسهای با کیفیتی میگیره؟
البته قابلیت هایی مثل اتصال USB روی هر دوربینی وجود داره. دوربین های این محدوده ی قیمت امکانات کاملی دارند و کیفیتشون هم برای اکثر کاربرها راضی کننده هست.نقل قول:
اگه دنبال یه مدل جمع و جور هستید که حمل و نقلش راحت باشه و همه جا همراهتون باشه مدل هایی مثل کنان S90 و پاناسونیک LX3 هست که قیمتی بین 400 تا 450 دارند. از فوجی هم مدل F200EXR هست. اگه بتونید بالاتر از این هزینه کنید کنان G11 هم هست حدود 500 تومن.
اگه با اندازه ی بزرگتر مشکلی ندارید دوربین های سوپرزوم هستند با قیمتی حدود 450 تومن. پاناسونیک FZ35, کنان SX20 و فوجی S200EXR هر سه دوربین های خوبی هستند که قابلیت زوم موقع فیلمبرداری دارند. دو مدل اول فیلمبرداری HD دارند و فوجی هم کیفیت عکسش یه مقدار بالاتره.
پاناسونیک مدل ZS3 هم قیمتش باید حدود 400 باشه که هم زوم خوبی داره و هم فیلمبرداری با کیفیت و هم جمع و جوره.
البته سایت imaging resource توی همون ریویو گفته که wx1 از همین سنسور استفاده میکنه ولی لنز بهتری داره و این باعث میشه کیفیت عکساش بهتر باشه:نقل قول:
For a camera with similar sensor technology but fewer optical trade-offs (albeit in not nearly as compact a body), check out the WX1
و همچنین تو ریویوی WX1 گفته از نظر انحراف فامی و اعوجاج بهتر از TX1 هست.
ولی از یه نقطه نظر حق با شماست. چون یه جای دیگه گفته از نظر رنگ و نویز به خوبی TX1 نیست. البته همچنان این حرف درسته که سری W بهتره. توجه داشته باشید که نامگذاری این دو مدل متفاوت هست و هر دو از یک سنسور استفاده می کنند و شباهت های زیادی به هم دارند.
در مورد SD880 باید بگم نمیشه گفت چون تولید 2008 هست پس قدیمی شده و دوربین های جدید با کیفیت تر از اون هستند. مدل LX3 از پاناسونیک هم سال 2008 معرفی شده ولی همچنان یکی از بهترین کامپکت های بازار هست و اصولا کمپانی هم نیازی نمی بینه که مدل جدیدش رو ارائه کنه. یه نکته ی دیگه این که دوربین های جدید همینطور از نظر رزولوشن ارتقا پیدا می کنند و از اونجا که سایز سنسورشون ثابته این افزایش رزولوشن باعث افزایش نویز میشه و روی کیفیت تاثیر عکس میذاره. ضمنا از زمانی که SD880 معرفی شده کامپکت های کنان تغییر آنچنانی نکرده اند که بشه به این مدل گفت (( از رده خارج ))
این S200 فوجی لنزش قابل تعویضه؟ بعضی سایت های خارجی همچین چیزی نوشتن!
سونی عکس های خوبی می گیره ... گزینه های خوب که شاید قدری بهتر باشن وحداقل از کیفیت عکس شون بیشتر تعریف شده: SD880 --- و با هزینه معادل 300 تومن و چند تومن بالاتر : SD980 (هر دو از canon)نقل قول:
ظاهراً میشه عوض کرد، حداق توی سایت های خرید آنلاین معتبر مثل ebay براش لنز تله فوتو ارائه شده... (S200EXR رو منظورتونه دیگه؟)نقل قول: