این معاینات پزشکی رو جاهای خاصی هست که بخوایم بریم؟
شرق تهرانیم
این معاینات پزشکی رو جاهای خاصی هست که بخوایم بریم؟
شرق تهرانیم
بیمارستان امام سجاد ناجا- یک بیمارستان دیگه هم هست ولی اون یادم نیست در ضمن وقتی مدارک میفرستی برای معافیت وقتی نامه میرسه به دستت اسم اون بیمارستان بهت میگه و بهت میگه که باید خودت تا این تاریخ برای دنبال کردن کارات به اون بیمارستان معرفی کنینقل قول:
مدارک معافی ؟
این رو بگم که من هیچ بیماری خاصی بنظرم ندارم که معاف شم
بنظرتون برم یه تست پزشکی بدم برای معافیت یا معایفیت از رزم ...?؟ اگه آره کدوم بیمارستانایی میشه برم ؟
راستی چه بیماری ها و معایب جسمانی باید باشه تا معافیت پزشکی رو بشه گرفت؟لیستی هست تو اینترنت که بشه فهمید ؟
خب اگه بیماری خاصی نداری معافبت چی می خوای بگیری؟ در هر صورت صفحه اول این تاپیکو بخون. بیماریها و شرایطش رو نوشته.نقل قول:
دوستان من تپش قلب و فشار خون دارم
به نظر شما معاف میشم
با سلام
من متولد آبان 72 هستم دفترچه روپست کردم و برگ سبزم اومده نوشته 19 خرداد 91 اعزامم
ایا راهی هست که اعزامم رو تا مهر به تعویق بندازم؟
مثلا برای مهر 91 اعزام شم؟
با تشکر.
اقا تورو خدا یکی کمکم کنه بدجور گیج شدم. من متولد نیمه اول 71 هستم الان دانشجوی ترم 4 دانشگاه ازادم میخواستم بدونم من میتونم از اینجا انصراف بدمو تو کنکور دیگه ای شرکت کنم و اگه قبول شدم اونو برم؟اخه بعضیا میگن نمیشه و تو هر مقطع فقط یه معافیت تحصیلی میتونی بگیری و اگه انصراف بدی باید بری سربازی ولی مثل اینکه قانون جدید این اجازرو بهم میده که یه بار میتونم انصراف بدم.توروخدا یکی به من بگه که چیکار باید بکنم تا بتونم تو یه کنکور دیگه شرکت کنم و در صورت قبولی اونو ادامه بدم.
با سلام. دانشجوی ترم یک کاردانی (شبانه) هستم و از معافیت تحصیلی هم استفاده میکنم، میخواستم بدونم میتونم تویه آزمون کاردانی امسال شرکت کنم؟
تویه دفترچه نوشته کسایی که از معافیت تحصیلی استفاده میکنن، باید از تحصیل انصراف بدن و برن سربازی بعد دوباره تویه آزمون شرکت کنن، میخواستم ببینم درسته؟؟؟
این دیگه چه قانون مسخره ایه؟!!!!!!!!!:19:
اگه دکترا تشخیص بدننقل قول:
شاید بشه تا 2 ماه تمدید کرد...نقل قول:
معافیت تحصیلیتون تا اینجا که داشتین ، محسوب میشه و اگه جای دیگه ای برین همون معافیت تحصیلی ادامه پیدا میکنه ، در ضمن شما باید کمتر از 4 ترم خونده باشید تا بتونید انصراف بدید و دانشگاه دیگه ای برید ( اگه پیوسته هستید )نقل قول:
اگه معافیت تحصیلی دارید ، می تونید انصراف بدید...نقل قول:
.
من الآن متوجه نشدم، یعنی حتما باید انصراف بدم بعد شرکت کنم؟؟؟نقل قول:
اگه معافیت تحصیلی دارید ، می تونید انصراف بدید...
من میخوام بدون اینکه انصراف بدم شرکت کنم تا اگه قبول شدم بعد انصراف بدم!!!!
اینطوری نمیشه؟