حذف کردن . من دیروز 3گیگ خریدم دقیقا همون 3 گیگ اضافه شد . حدودا 1 ماه پیش 3 گیگ خریده بودم بهم 3.75 دادنقل قول:
Printable View
حذف کردن . من دیروز 3گیگ خریدم دقیقا همون 3 گیگ اضافه شد . حدودا 1 ماه پیش 3 گیگ خریده بودم بهم 3.75 دادنقل قول:
من همین امروز 2 گیگ خریدم 2.5 گیگ دادنقل قول:
نقل قول:چه خر تو خریه مخابرات!!نقل قول:
من دوره قبل 512 بودم الان 5مگ تمدید کردم، ولی دان استریمم همونه، زنگ بزنم 2020 درستش میکنه؟
5مگ كه شبانه ندارهنقل قول:
آره اصلا یادم نبود، حالا میخوام اول دان استریمم رو روی 5مگ ببندن بعد برم 2مگ(شبانه:n13:) یا 1مگ بگیرم، حالا تغییر دان استیم رو 2020 انجام میده؟ اونوقت من نزدیک به 20 مگ از ترافیک رو مصرفم کردم اگه از توی پنل پارتاک سرویس دیگه ای رو تمدید کنم این سرویس قبلی میسوزه حجمش میاد برا اینکی؟نقل قول:
اين آي پي 37 انگار وضعش خيلي خرابه حتي سرعت تك كانكشنش از سايتاي ملي هم 100كيلوبايته پينگش هم 400ميلي ثانيه ست
من صبح با آیپی 95 8.8.4.4 پینگم 75 بود :n04:نقل قول:
آره زنگ بزن بگو واست رو 6200ببنده كه 5مگو. كامل بگيري اگه ميخواي الان هم بايد زنگ بزني نه فردا صبح يا عصرنقل قول:
این مورد چی؟نقل قول:
ريسكهنقل قول:
ترافيكي كه خودت خريدي منتقل ميشه ولي ترافيك اوليه ريسكش بالاست من يه بار تمديد كردم ترافيك سوخت
پس اون موردی که میگفتین روزارو بسوزونیم سرویس رو عوض کنیم قضبش چیه؟
'گفتم اطمینانی بهش نیست یهو میبینی کل ترافیکت میسوزهنقل قول:
توی پرتاک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر 1 گیگ که بخری 25 درصد هم بهت رایگان میده
هر 4 گیگ 1 گیگ اضافه میشه
فرشاد 150 درصد مطمئن باش منتقل میشهنقل قول:
من خودم شاهد حاضر و زندم که ماه پیش همینکارو کردم:n09:
همین الان زنگ زدم 2020 میگه اول فردا با بخش فروش تماس بگیر ببین خطط میکشه برا 5 مگ یا نه! در مورد اون 250 مگی هم که بابت هر گیگ میده میگفت خطای پارتاک شمااینو صفر حساب کن!!!!!
شما اون موقع از ترافیکت استفاده هم کرده بودی؟ چون من یادم نبود 10-15 مگ رو مصرف کردم.نقل قول:
در یک کلام سر کارت گذاشتهنقل قول:
اصلا وظیفه بخش فروش نیست که ببینه خطت میکشه یا نه وظیفه خود پشتیبانیه
دوباره زنگ بزن
اون 250 مگ هم واقعیه
کاری که وظیفه ش بوده انجام بده میگه به بخش فروش زنگ بزنید والا خوبه اساسا پخش فروش از اسمش مشخصهنقل قول:
یه اصل هست وقتی باهاشون مثل ادم های تازه وارد به نت برخورد میکنید راحت سر میدونن مثلا من سر موضوع باز نشدن بعضی سایت ها محکم و با دلیل باهاشون حرف زدم طرف دید بهونه ای نداره گفت بله مشکل از مخابراته بهش گفتم پس چرا گفتی نه مشکل نیست جوابی نداشت و گفت که از بخش دیتاست
این ipهای 37 هر چی به ساعت 2 نزدیک میشیم داره سرعت تک کانکشنشون بهتر و بهتر میشه
فرشاد فکر کنم اکثر گروه ما منتقل شدن ایپی 37 ولی من هنوز موندم روی 2.189نقل قول:
به همین خاطر سرعت صفحه باز کردن عالی شده , دیگه عمرا ریست کنم :n19:
من اگه جات بودم ریست نمیکردم تا وقتی که برقا برن:n09:نقل قول:
اتفاق جالب، من هم الان 4 گیگ خریدم 5 گیگ رزرو داد
یه چیز دیگه برای اولین بار توی این ده روز IP من به 2.185.74 عوض شد! چه سرعتی داره :)
فرشادجان مشکل چیه، وسط دانلود شبانه ات، طبق اون چیزی که گفتی، تقریبا 1 گیگ که دان کردی سرعت برمیگرده به حالت عادی و ip هم همونه یعنی عوض نمیشه! اتوماتیک بعد از 1 گیگ میفهمه اکانت Night شده!؟
از مودمهنقل قول:
مودمت یه لحظه DC میزنه بعدش سریع وصل میشه ولی ipعوض نمیشه
الان پینگ اومد پایین..میگم این مخابرات سرویس گیم بده عالی میشه:n02:
خوب مودم Vodafone HG556A گرفتم که این مشکلات رو نداشته باشم! نمیدونی کجاش تنظیم میشه!؟نقل قول:
البته در طول شب همش DMT Tool در حال اجرا هست
دقیقا اگه نت بپره رو شبانه پینگ هم میاد پایین..:n13:
یه اشتباه بزرگی کردم موندم رو 37 هر شب رو 2.185.3xبودم سرعتم عالی بود اینم وضع الان با 37
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگم با تهران شده 500
شایان کجا گفتی ipهای 37 سرعتشون عالیه این که داغونه الانه که دیگه بزنم مودمو ریستارت کنم برم رو 2.185
37 عالیه دوستم داره پینگش حدود 100 هست و تک کانکشن عالی , مشکل از اینه که ما رو روی هر رنجی بندازن وضعیت همینهنقل قول:
به نظر من تو که دیگه اب از سرت گذشته ریست کن ببین شاید دوباره افتادی روی 2.189
حتی با سایتای ملی هم سرعتش پایینه این دیگه زده رو دست همه ipهایی که تا الان داشتیم اصلا خیلی ناجورهنقل قول:
تازه این ipرنجش با اونا فرق میکنه این با 37.221شروع میشه حتی با اونایی که چند هفته پیش با 2.189ها میومد واسمون فرق داره
سرعتش چطوره با دانلود منیجر؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این از وضع الان
دانلود منیجر رو گذاشتم رو 32 بزور تا 500کیلوبایت میره
اینکه زیاد وضعیتش بد نیستنقل قول:
با 8 تا کانکشن باید فول اسپیدو بده
تازه سرعتت هم که استاندارد نشده , هنوزم بالاتر از 2 مگه
تازه داره یکم بهتر میشه پینگم با تهران 500بود تا همین 10دقیقه پیش الان هم هنوز سرعت کاملو نمیده با 32کانکشننقل قول:
برخی جزئیات فیلترینگ هوشمند مشخص شد :
معاون وزیر ارتباطات از اجرای فیلترینگ هوشمند شبکه اینترنت با مدیریت یکپارچه و متناسب با شرایط کاربر خبر داد. برای فیلترینگ هوشمند، شغل، سن و نیاز کاربر بررسی میشود! :n09:
حمود خسروی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص آخرین وضعیت اجرای فیلترینگ هوشمند در کشور گفت:
هدفمند کردن فیلترینگ، احراز هویت کاربران در زمان دسترسی، استفاده از نرم افزارهای بومی شرکت های دانش بنیان و نیز تعیین دسترسی به اینترنت متناسب با شرایط کاربر از جمله برنامه های مدنظر برای مدیریت یکپارچه سامانه فیلترینگ کشور است.
وی با بیان اینکه اجرای این پروژه آغاز شده و کار بسیار زیادی را می طلبد، افزود: «در پروژه فیلترینگ هوشمند ارتقای سیستم فعلی فیلترینگ هوشمند در نظر گرفته شده است.»
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با بیان اینکه در سیستم فیلترینگ هوشمند از تمامی ظرفیت های کشور استفاده خواهد شد، افزود:
هم اکنون فراخوان بکارگیری طرح های مدنظر اعلام شده است و پس از ارزیابی های مورد نظر آن را برای تمامی طرح ها به کار خواهیم گرفت.
وی با بیان اینکه چنانچه طرح های مورد نظر کیفیت لازم را داشته باشند در این سیستم مورد استفاده قرار می گیرند، گفت: «هم اکنون از دانشگاه ها و مراکز مختلف تحقیقاتی طرح هایی ارائه شده و فراخوان همچنان ادامه دارد.»
معاون وزیر ارتباطات با اشاره به طرح هایی که هم اکنون از سوی دانشگاه شهید بهشتی، موسسه تبیان و سایر مراکز علمی و پژوهشی برای این موضوع ارائه شده است گفت:
تمامی این طرح ها آزمایش شده و در نهایت با یک مدیریت یکپارچه بر روی شبکه اینترنت اجرایی می شود در این طرح سطوح مختلف دسترسی دیده شده و قرار است این پروژه به صورت هدفمند اجرایی شود...>پیش از این فیلترینگ در دروازه بین المللی (گیت وی) صورت می گرفت اما هم اکنون براساس سطوح دسترسی و شرایط کاربران اعمال می شود. بنابراین شغل، سن و نیاز کاربر در این پروژه دیده خواهد شد. :n20:
به گفته خسروی این پروژه کاملا بومی بوده و به صورت داینامیک انجام می شود.
معاون وزیر ارتباطات احراز هویت کاربران در فضای اینترنت را نیز از جمله بخش های فیلترینگ هوشند عنوان کرد و گفت:
همچنین درصدد تهیه نرم افزارهایی با همکاری شرکت های دانش بنیان هستیم که کنترل فضای اینترنتی را برای والدین فراهم کند. در همین حال ممکن است براساس این طرح بخواهیم فیلترینگ را در لایه دسترسی به شرکت های اینترنتی، شرکت های مخابراتی و اپراتورها بسپاریم.
وی تاکید کرد: «هنوز طرح نهایی این پروژه ملی مشخص نشده است و تمامی این موارد پس از آزمایش در فاز اجرا قرار می گیرد.»
از تهران زنگ زدند گفتن ما به مخابرات خوزستان تذکر دادیم ! بابا قانون SLA رو برام اجرا کن برادر . تذکر رو کجای دلم بزارم ... خلاصه گفت باشه دوباره پیگیری میکنیم که چند ساعت قطعی بوده که خسارت پرداخت بشه
فامیلمون ipهاش قفل شدن رو2.185.7xو 2.185.8x و 2.185.9x هر چند باری هم که ریست میکنه راحت واسش 2.185.89 بهنرین ipمخابرات میاد شانس ما هم همش رو ipهای بدرد نخور مخابرات قفل میشیم
این 37 هم که اصلا بدرد نمیخوره پینگش با تهران میاد رو 700 ولی الان رفتم رو 2.185.30 خیلی بهتر از 37هاست حداقل پینگ خوبی داره و سرعت تک کانکشنش هم خوب میشه
حامد حالا چرا گیر دادی به sla بگو ipهامونو آزاد کنن اونوقت میتونی شبی 7گیگ دانلود کنی الان بگو sla هم بهت دادن اونوقت با 1گیگ یا 2گیگ میخوای چیکار کنی؟نقل قول:
فرشاد خان شما نظری راجع به مشکل دانلود من نداری؟اغلب از سرور های خارجی که دانلود میکنم یه مقدار که دانلود میشه بعد سرعت صفر میشه که جلو نمیره،مقلا اگه از سرور aisa اکسپرس لیچ دانلود کنم مشکلی نیست ولی اگه از سرور خارجیه اکسپرس دانلود کنم همون مشکل برام پیش میاد،ویندوز عوض کردم،با یه دانلود منیجر دیگه تست کردم،به پشتیبانی هم زنگ زدم گفت عجیبه نمیدونم،واقعا کلافه ام کرده:n03: