سلام " نظام وظیفه: امور مشمولین. معافیت. پیگیر باشید برای کفالت.نقل قول:
Printable View
سلام " نظام وظیفه: امور مشمولین. معافیت. پیگیر باشید برای کفالت.نقل قول:
میشه واضح تر بفرماییدنقل قول:
ببخشید کمی بیشتر توضیح می دید من می تونم از این معافیت استفاده کنم
آخه به تاریخی ک داخل نامه زده شده نگاه میشه.به تاریخ اعزام به خدمتتون. چرا" قبول میکنند. البته اگه جای خالی و ظرفیت برای پذیرش زودتر از موعد داشته باشند.نقل قول:
القصه: منظور : ممکنه ته خط داخل کارت پایان خدمتتون به خاطر سیستمی بودن و ... این تفاوت تاریخ لحاظ نشه. ریسک داره دیگه.
اما بازم از خودشون بپرسید.
اگه دو برادر بزرگترتون متاهل شده باشند و شما تنها باشید با مادر ، میتونید معافیت کفالت یا همون سرپرستی رو بگیرید. تازه خیلی شرط داره : شرط سنی مادر ، خدای نکرده بیماری که نیاز به مراقبت داره و...نقل قول:
دوست عزیز متاهل که خوبه حتی اگر خارج کشور هم باشند معافیت داده نمیشود ... کلا ایشون معاف نخواهند شدنقل قول:
tapatalk
شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من دوبرادر بالاي 18 سال دارم كه خدمت كرده اند پدرم هم فوت كرده است و مادرم تحت پوشش كميته امداد است آيا معافيت شامل حال من مي شود يا خير ؟
جواب : در صورتی که قبلا برادر دیگر از معافیت کفالت مادر استفاده نکرده باشد می توانید از معافیت مادر تحت پوشش و فاقد همسر با وجود برادران دیگر هم بهره مندشوید.
درسته من قوانین مددجویان رو نمیدونستمنقل قول:
ولی چه باگ مشخصی داره این قانون ...
tapatalk
منم بخاطر اینکه ایشون گفتند میخواند تحت پوشش کمیته دربیاند استناد کردم.نقل قول:
درسته امروز یه قانونه، فردا جدیدترش میاد!!! ولی فعلا ک اینو میگه :n16:
بچها سلام.
اموزش افتادیم شهید مدریس با نخبها .هتل هست .دورمونم 12 بهمن تمومه
ولی یگان نمیدونم کجا میریم .کسی اماری خبری چیزی نداره ؟
داداش منظورم برای معرفی به یگان هستشنقل قول:
من اموزشی را تمام کردم و باید10/10 خودم را به یگان معرفی کنم
زودتر میتونم خودم را به یگان معرفی کنم 10/8 ؟ پذیرشم میکنند ؟
نمیدونمنقل قول:
به این مورد بر نخوردم.
من دوستم عقیدتی سیاسی لویزان خورده...تاریخه معرفیش رو نوشته 10/10نقل قول:
بله این قانون معافیت در صورت نداشتن 14 دندان معافیت پزشکی شامل میشهنقل قول:
خیر شما نمیتونید زودتر از تاریخی که براتون زده شده خودتون رو معرفی کنید.سیستمی شدن امور مربوطه و گردش کار شما اجازه معرفی زودتر شما رو نمیده!نقل قول:
سلام به همه
تاریخ اعزامم یکم اسفندهستش
مدرکمم فوق لیسانسه و بسیجی ندارم:n26:
با استفاده ار بند پ میخوام پذیرش سپاه بگیرم(دعاکنید بشه):n13:
کسی میدونه محل آموزشی کجا هستش؟ من شنیدم یزد یا شیراز درسته؟
تعطیلات و میاندوره چطوره؟
من شانزدهم اسفند کنکور دکتری دارم با چه مدرکی مرخصی میدن تا کنکور بدم؟
درجه چی میدن بهم؟:n30:
دوستان هزینه ی خریدن سربازی چقده؟
مدت هاست دیگه سربازی قابل خریدن نیست.......نقل قول:
tapatalk
دوستان کسی میدونه این قانون هنوزم هست یا نه؟نقل قول:
نوشته شده توسط ali_kasper [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معافیت مربوط به دندان : که اگر فردی در مجموع کمتر از 14 دندان داشت، از خدمت معاف میشد
هستنقل قول:
بند 7ـ از بين رفتن دندانها بطوريكه در مجموع در دهان كمتر از 14 دندان وجود داشته باشد معاف دائم.
کسانی که دندان طلا هم دارن ==== معف دائم هستننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------
مزاح کردم .
اما دنداناتون رو نکشید به خاطر این دوسال بابا برید راحت بشید .:n03:
دوستان اگه تا اواسط دی دفترچه رو بفرستیم برا کی اعزام میشیم؟:n03:
هزینش 25 هزار تومنی میشه!نقل قول:
12700 تومان هزینه معاینه پزشک+5000 تومان هزینه گروه خونی+هزینه پست دفترچه+مدت زمان 21 ماه+اندکی صبر و تحمل=سربازی تمام شد!!!
پذیرش سپاه با فوق لیسانس؟!الکی دلت رو خوش نکننقل قول:
آموزشی هرجااااااایی ممکنه باشی
میاندوره عید و تعطیلات مرخصی بهتون میدن خیلی دوره ی خوبی هست که داری میری
درجت هم ستوان دوم میشی
احتمال بسیار زیاد اول اسفند میفتینقل قول:
احتمال بسیار کم اول اردیبهشت
چون متقاضی اسفند خیلی زیاد شده میگم که برای اردیبهشت هم پیش زمینه داشته باشی
سلام" بی منظور و قصد جسارت به عزیزی : بعد میگن سپاه بده . فلانه و بهمانه !!!!نقل قول:
ممنون در صورتیکه سال بعد بیفتیم امکان اعتراض هست؟نقل قول:
خیرنقل قول:
شما امکان اعتراض ندارید
میتونید درخواست تعجیل برای ماه های زودتر بزنید و درخواست تمدید برای ماه های بعد،این تنها روال قانونی کاره
شما در جو و فضای دانشگاه هستید که میگید اعتراض داریم یا نه!!
دیگه از این خبرا نیست،رفتی زیرش فقط بله قربان
مثه ما نشید برامون دژبانی گذاشتن اومدیم 5 نفری نامه اعتراض نوشتیم خیلی هم متن با احترام و خواهشانه بود و پنج نفر زیرش رو امضا کردیم دادیم فرماندمون که تجدید نظر کنه
72 ساعت بازداشت شدیم و 9 روز اضافه خدمت عایدمون شد
بعد فهمیدیم در نظام اگر بیشتر از 3 نفر نامه ای اعتراض آمیز رو امضا کنن شورش حساب میشه!!!!!
سلام دوستان
من اعزامی سال 90 بودم اون موقع خدمت 18 ماه بود
بعد از 21 روز اموزشی به دلیل کمسیون و کم کاری خودم تجدید دوره شدم
حالا اعزامی 07/92 هستم باید 21 ماه خدمت کنم به + سه ماه اضاف دفتر چه
شنیدم افرادی که غیبت دارند یا فراری هستند اگر تا اخر شهریور گذشته خودشون رو معرفی کنند اضاف بخشیده میشه و همون 18 ماه خدمت میکنند منم 26 شهریور خودم رو معرفی کردم
ایا شامل من هم میشه؟ ایا این خبر درسته ؟
راستی من معاف از نگهبانی هستم ولی امروز اسمم رو برا نگهبانی ثبت کرده بودند میگن باید با خنجر پست بدم ایا میتونم اعتراض کنم یا باید حتما انجام بدم ؟ (تو برگه معاف از رزمیم نوشته در شیف اداری باید خدمت کنم)
معاف از کارای سنگین هم هستم ولی اصلا توجه نمیکنند و منو فرستادن برا انجام کارای سنگین (خیلی سنگین)
لطفا منو راهنمایی کنید
ممنون میشم یه هر دو سوال پاسخ بدید
با تشکر
سلام
تو آموزشی اجازه داری با خودت گوشی ببری ؟
بعد از آموزشی چی ؟ مثلا یه پادگان تو تهران افتادی حق بردن گوشی داری ؟ یا شرایطی داره مثلا دوربین نداشته باشه و...
مرسی که پاسخ میدین..
گفتم بهترین جا افتادی. از نیرو انسانی اونجا پیگیری کن ببین میتونه کاری کنهنقل قول:
گدوم گردان افتادی با کدوم فرمانده؟
با سلام
بیماری فاویسم شامل معافیت می شه؟:n13:
اگر ازت روز اول موقعی که تازه با وسایل میری داخل دژبان گوشی ببینه میگیرتش موقع میان دوره میدن ببریش خونه اما اگر در محیط پادگان ازت بگیرننقل قول:
جرم محسوب میشه
بعد از اموزشی هم همین طور حالا خود دانی
تجدید دوره یعنی چی ؟نقل قول:
یعنی آموزیشی رو دوباره باید بگذرونن!نقل قول:
آره؟ درسته؟!
اره درستهنقل قول:
یعنی هرچند روزی که اومدیم اموزش دیدیم صفر میشه و باید از نو بیاییم
ما در دوره آموزش دو نمونه تجدید داریم:
1-تجدید آموزش
2-تجدید دوره
1-تجدید آموزش:اگر در 2 ماه آموزشی تمام امتحانات عقیدتی سیاسی-نظامی-حفاظتی-تربیت بدنی رو با نمره خوب پاس کردی شما تمام آموزش رو تموم کرده اید.اگر هم به حد نصاب نرسه هم تجدید آموزش میشید و باید دو هفته بعد از ترخیص همه در پادگان باشید و تمام امتحانات رو دوباره بدید(جلو روتون دوستاتون میرن و خداحافظی میکنن و شما دو هفته دیگه آموزش دارید)ظلم سنگینیه !!!
2-تجدید دوره:اگه شما بیش از 4 روز غیبت در دوره آموزشی داشته باشید تجدید دوره میشید که کلا باید 2 ماه آموزشی رو از سر بگذرونید.یعنی 4 ماه آموزشی
عجب ظلمیه . حالا سر امتحانات نظامی سخت گیری خیلی میکنند ؟ کسی تازه اسلحه به دست گرفته خوب شاید نتونه خوب تیر اندازی کنهنقل قول: