میشه یکی راجع به تغییر ای پی مودم یخورده توضیح بده و بگه چجوریه؟؟
Printable View
میشه یکی راجع به تغییر ای پی مودم یخورده توضیح بده و بگه چجوریه؟؟
دوستان یکی میشه توضیح بده قضیه این محدود کردن چیه و در چه صورت محدود میشیم؟
اگه اینترنت نامحدود پارس بگیری و دانلودت خیلی بالا باشه(پیش از حد استاندرد شرکت) سرعتت رو محدود میکنند مثلا من نامحدود 256 گرفتم یه چیزی در حدود 20 گیگ دان کردم :31:الان دیگه سرعتم چه 7 صبح باشه چه نصف شب باشه از 32 بالاتر نمیره. البته من یه ترفند بلدم که دوباره با سرعت قبلی دان کنم ولی خیلی دردسر داره و خودمم باید دائم پشت کامپیوتر باشم. امیدوارم کسی اینجا یه راه خوب برای درست شدن سرعت بلد باشه (الان متوجه شدم 11 صبح سرعتم تقریبا به مدت یک ساعت مثل قبل میشه. نمیدونم چرا توی این تایم محدودیتم از بین میره)
دوست عزیز همینه دیگه. فرق 20گیگ با نامحدود 5 تومنه. شما 20 گیگ دانولد کنی لیمت میشی این واضحه(چیز مفت به کسی نمیده این پارس انلاین). خوبیش اینه که بعد از لیمیت بازم نت داری و قطع نمیشینقل قول:
حذف شود لطفا !!!!!!!
حجم دزدی چندروز پیش ( روز تغییر ساعت ) برای کسی برگشته یا برای برگردوندن حجم خودمون هم باید بهشون زنگ بزنیم ؟ :13:
دوست من شما این اطلاعاتو از کجا میگیرین ؟ توی سایت پارس میده؟ یا برنامه است؟نقل قول:
برو پارس انلاین وارد اکانتت بشو ، تب دوم رو بزن، اسمش یادم نیست، گزارش مصرف فک کنم!نقل قول:
سلامنقل قول:
با یوزر و پسورد پارس آنلاین وارد بشید. در بخش مدیریت سرویس، گزارش مصرف رو میتونید بگیرید.
سرعت دانلود pol 512 روزانه و شبانه بر حسب کیلوبایت چقدره ؟
سلام .
همین الان با بخش فروش پارس آنلاین صحبت کردم ! جالــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــبه !!!!!!!! خانمی گوشی رو برداشت و من الکی گفتم میخوام سرویس 128 نامحدود رو بخرم شروع کرد به توضیح . من ازش راجب سقف دانلود این سرویس پرسیدم که بعضی ها میکن محدودیت داره گفت بله ! همینکه گفت بلا قضیه رو براش گفتم که اون شب خانمی به من گفته تا حالاش هم بیشتر از حجمتون دانلود کردید ! خلاصه شماره تلفن رو گرفت تا چک کنه ! گفت : شما 20 گیگ دانلود کردید هنوز به سقفش نرسیدید ! گفتم پس چرا سرعت رو کم کردید ! جوابی نداشت بده و منو وصل کرد پشتیبانی !
خیلی جالبه که طرف میگه هنوز برای این سرویس سقف دانلودی برای ما تعیین نشده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! ولی شما بیشتر از 20 گیگ استفاده کردی تو این 15 روزی که این سرویس رو خریدی !!!!!!!!!!!!!!!!!
آخه وقتی سقفی معین نشده رو چه حساب این حرف رو میزنی ؟ حرفی برای گفتن نداشت !
بهش میگم همکارت میگه تا 50 گیگ جا داره دانلود شما ! شما میگی 20 گیگ ؟ بازم حرفی نداشت !
اینا خودشونم سرگیجه گرفتن !
نتیجه اینکه سقف دانلود تو این سرویس 128-U همون 20 گیگ هست نه بیشتر !
ولی هر جور حساب میکنم من نهایتا 9 الی 10 گیگ دانلود داشتم ! آیا این 10 گیگ اضافه رو خودشون گذاشتن ؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در کل کارمند بخش پشتیبان یگفت منم ی کارمندم کاری از دست من بر نمیا د به من گفتن اینو بگو منم دارم میگم !
آپدیت : تمام دانلود آپلود ها م رو حساب کردم شده 14 گیگ ! زنگ زدم میگه شما 26 گیگ دانلود داشتی !:16:
بعدش میگه هنوز سقف دانلودی برای این سرویس به ما ارائه نشده ! برای همین ما خودمون هرکی فعلا تا 20 گیگ بیشتر دانلود کنه سرعتش رو میبندیم رو 128 واقعی :2::2::2::2:
دوست عزیز من یه سوال دارم ازتون . شما این 20 گیگ پشت سر هم و هر روز دانلود کردید یا خیر ؟ اگر پشت سر هم و بطور پیوسته دانلود کردید بگید تا من یه توضیحی رو بدم :40:نقل قول:
نه پشت سر هم نبوده تو گزارش مصرف فقط 5988 گیگ رو تو ی روز زده و ی ساعت که بازم درست نیست چون ی فایل 6 گیگی بود که پارت پارت بود !
خوب دوست عزیز یعنی توی 1 روز 6 گیگ دانلود کردید ؟! اگه اینطوری که درسته . ببینید دوستان سرویس های نامحدود پارس دقیقا مثل شاتل . من 1 روز از پشتیبانی شاتل سوال کردم . گفت نباید به طور پیوسته و هر روز دانلود حجیم داشته باشید . مثلا 1 روز 2 گیگ دانلود کنید 2 روز دانلود نکید . روز بعدش دوباره دانلود کنید . من با 128 نامحدود شاتل ماهی 23-24 گیگ به صورت ناپیوسته دانلود میکنم . وقتی هم محدود میشم سرعتم سرعت قرارداد میشه و 10-12 روز دانلود نمیکنم سرعت برمیگرده . شما نباید توی 1 روز 6 گیگ رو دانلود میکردید ! :11: اینا یه نرم افزار دارن به محض اینکه ببینن دارید به طور پیوسته دانلود میکنید سرعتتون رو سرعت قراراداد میکنن !!!نقل قول:
.................................................
:21:
ولی تا سقف دانلود رو مشخص نکن و تو سایتشون نزارن نمیشه رفت طرف این سرویس !!!!!!نقل قول:
خودشونم توش موندن اگه سقف دانلودش بشه 50 گیگ خوبه !
اینا به فکر انصاف و کم شدن سرعت بقیه نیستن که بیان سرعت من و شمایی رو که روزی 5 6 گیگ دانلود می کنیم کم کنن که به بقیه هم برسه پهنای باندی که دست اینا هست اینقدر زیاده که بشه باهاش همه کاربرها رو ساپورت کرد با سرعت 1 مگ یا بالاتر حتی در طول شب ! اما اینا پهنای باند رو محدود م یکنن تا اینجوری طرف بره گیگ اضافه بخره ! هر گیگ 5000 تومن !
چند روز دانلود نکن سرعتت به حالته عادی برمیگرده!نقل قول:
شما خیلی وضعتون خرابه که شبانه 20 تا دانلود میکنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!نقل قول:
منم 512 دارم که به خاطر تغییرات برای پینگ پایین رو 1 مگ بسته شدم شبا فیکس رو 114 دانلود کینم از 90 هم پایین تر نمیام.
مطمعنی که به حالت عادی بر میگرده؟نقل قول:
آره خودشون نوشتن تو سایتشون که تا اگه مشترک به حالته عادی برگرده سرعتش رو باز به قبل برمیگردونننقل قول:
اگه میشه نقل قول منو چهار نقطه بذارنقل قول:
ممنون میشم
دوست عزیز. من خودم 256 دارم و سرعت روزم 200 و سرعت شبم از ساعت 2 تا 5 بین 100 تا 120 و بعدش میره روی 200 .نقل قول:
یکی از بستگان ما 512 رو داره و میگه سرعت دانلود روزش 330 هستش و سرعت شبش تقریبآ 250 . البته دقیق نگفت.
خودشون نوشتن که آخه با 13 کیلوبایت مگه چیزی هم میشه دانلود کرد که بخواد عادی بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:2:نقل قول:
گوگلم که بستن:27:
من 256 دارم و اصلا از کاربرای پر مصرف نیستم
روزا سرعتم رو 200 هست و خوبه ولی شبا از قدیم کمتر شده
سرعتم روی 40 هست شبا
راهی نیست درستش کنم؟
اصلا تو یه سال گذشته شاید 5-6 شب استفاده کرده باشیم
حالا دو سه روزه نیاز پیدا کردم به شبانه نمیدونم چرا انقدر داغونه
برا من که هنوز بازهنقل قول:
نه تو حالته عادی سرعت رو 120 ایناسنقل قول:
وقتی محدود میشی سرعت میاد طرفای 20
اگه چندروز دانلود نکنی سرعت باز به 120 برمیگرده
شبانه همه ی کاربرا اینطورننقل قول:
کمتر کسی پیدا میشه سرعتش بالای 100 بمونه
گوگل بازهنقل قول:
ولی الان صفحه ی گوگل فایرفاکس مشکل داره و نمیاره
پس چه روز و چه شب سرعت همه سر ویسها تقریبا یکیه؟ اگه من 512 محدودم رو,به 128 نامحدود تغیر بدم سرعت شبانه روزم تغیر نمیکنه؟نقل قول:
برای من با کرم, گوگل باز میشه ولی جیمیل نه :18::2::9::24:نقل قول:
مخابرات پرته SSL گوگل رو بستهنقل قول:
برا همینه
بخاطره شبکه ی ملیه
بعضی از سرویس های گوگل تا مدتی غیرفعاله
مدته شو خدا میدونه!
گوگل و جیمیل برای همیشه از دسترس خارج شد.دلیلش هم درخواستهای مکرر مردمی بوده.:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18::5:نقل قول:
What the fffffffffffff................
ای بابا اخر ما نفهمیدیم با 128 نامحدود چقدر میشه دانلود کرد.من که 5 روزیه گرفتم.روزی تقریبا 1تا 1.5 گیگ هم دارم میزنم توی رگ.خدا بخیر کنه تازه کلی هم پول برق میاد اخر دوره
سلام
من نزدیک دو هفته بود که دانلود نداشتم
سرویس 256 محدود
معمول این بود که حداکثر 1.1 گیگ دانلود می شد
بعد از دو هفته پریشب 1391.7.2 دانلودم 2.7 گیگ شده :8: که دوباره دیشبم که دانلود داشتم شده 1.1 سابق
می خواستم ببینم برای سایر دوستان هم در تاریخ 1391.7.2 سرعت خوب بوده و بیشتر از معمول دانلود کرده اند؟ یا نه این دانلود خوب به خاطر این بوده که من نزدیک دوهفته دانلود نداشتم.
عکس
راستی چرا تو پی سی ورد نمیشه عکس توی پست گذاشت؟ هر کاری ردم INSERT نشد و لینکش رو گذاشتم
بله من خودم 1 ماه بود بست نشسته بودم اونجا که اقا ما گوگل نمی خوایم گوگل براچیمونه که خوشبختانه با درخواست های مکرر من بستنش!!!!!!!!!!!!!:2:نقل قول:
بچه ها ولی وقتی تو مرورگر میزنی goolge.com میاره ها!
خوده موتور جست و جوی گوگل که تو فایرفاکس هست کارنمیکنه!
البته جیمیل هم کار نمیکنه!
و مترجم!
و documents
و کلا بدبخت شدیم رفت:36:
مثل اینکه دیدن ف.ی.ل.ت.ر کردن یه موتور جستجو خیلی کار ضایعیه دوباره بازش کردن.نقل قول:
خبر جدید: گوگل ف.ی.ل.ت.ر نیست.جیمیل باز نمیشود.
خوشبختانه هنوز مترجم گوگل بازه....
جیمیل هم زمانی که هنوز ف ی تر نشده بود توصیه بر استفاده از نرم افزارهایی مثل ساکس و پیز پی ان بود برای امنیت! حالا دیگه از توصیه به ضرورت تبدیل شده همین!
آره الان درست شد مترجم!نقل قول: