شبانه آسیاتک محدود میشه؟ 40KB خیلی ظلمه
Printable View
شبانه آسیاتک محدود میشه؟ 40KB خیلی ظلمه
سلام
همین الان آسیاتک
البته خط من نویز داره و فکر نکنم ریط زیادی به این تست ها داشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6 ساعت دیگه همینجوریه؟ :دی
عجب گیری افتادیم :|
زنگ زدم میگم خطم رانژه شده ، کار و زندگی داریم ، فعال کنید ، میگه نه حتما باید تایید مخابرات بیاد :angry::angry:
کاشکی همه کاراشون اینقدر دقیق بود :|
قبل اینکه رانژه کنی حداقل چند ضفحه از این تاپیک رو میخوندی . آسیاتک داغونه چند روز دیگه متوجه میشینقل قول:
دوستان من ضبح درخواست تخلیه دادم
ولی هنوز اینترنت دارم
چکار کنم که خیلی خیلی زودتر تخیله کنن ؟
میگه باهاتون تماس میگیرن که دلیله تخلیه چیه !
بهش میگم 20 روز هر روز دارم زنگ میزنم ، کاری از پیش نمیبرید
الان میخواهید تماس بگیرید که چی بشه ؟!
اقا یه راه حلی بدید تا من هر چه زودتر از دسته این کلاه بردارا راحت بشم
کسی بن تخفیف آسیاتک نداره بده به ما:n02:
بعدش می خوای چه شرکتی بزاری؟نقل قول:
داخل خوزستان ای دی اس ال بدرد بخور نیست
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
اخرین تیرم صبانت هستنقل قول:
اونم اگه افتضاح بود ، دیگه مجبوری میرم وایرلس
سلام،موجود است ،در صورتی که در پنل ما ثبت نام شوید رایگان هستنقل قول:
سلام کسی 1گیگ هدیه اسیا تک رو گرفته .یا اضافه شده بهش یا نه
سلامنقل قول:
این آسیاتک هم حالش ناخوشه!! کی میاد بخاطر 1 گیگ بره مدارک و اسکن ش ش و کارت ملی و.... ارسال کنه که حالا اسمم معصومه هست یا عصمت اونم فقط 1 گیگ
یا کدوم کارمندی این همه وقت و حوصله داره از نوه و نتیجه و مدارک و اسم پدر و ش ش و مدارک کارمندی رو اسکن و تصاویر و....... رو ارسال کنه بخاطر روز کارمند بخاطر 1 گیگ
دلت خوشه ها
پول اسکن و وقتتو با باهاشن سروکله زدن رو حساب کنی دوگیگ میشه:n02:نقل قول:
سلام دوستان
دوتا سوال داشتم
اطلاع دارید رانژه کردن خط(در تهران) معمولا چند روز طول می کشه؟
سرعت دانلود شبانه آسیاتک برای سرویس کیمیا (2مگ) چقدر هست؟
دوستان مگه روشن شدن شدن چراغ Adsl به معنای رانژه شدن خط نیست ؟ پس آسیاتک چی میگه خطت هنوز رانژه نشده ؟ :|
از صبانت و شاتل این داستانارو نداشت ،
دو روزه چراغ adsl روشن شده ولی خبری از پیامک مخابرات نیست ، میگن تا پیامک برات نیاد نمیشه فعال کنیم ، کسی اطلاعاتی داره در این مورد ؟؟
بخدا عجب غلطی کردم از اسیاتک سرویس گرفتم تا حالا اینجوریش رو ندیده بودم :n29:
72 ساعت زمان میبرهنقل قول:
با یوزر و پسورد شرکت قبلی کاکنتی؟یعنی چراغ قرمزه یا سبز؟نقل قول:
اگه سبزه که رانژه شرکت قبلی هستی.اگه قرمزه که خوب رانژه آسیاتکی
اون پیامک هم منظورشون اینکه مخابرات گزارش رانژه رو براشون ارسال میکنه سیستم آسیاتک هم طبق گزارش برات پیام میده
رو این خطم اصلا adsl نداشتم تا حالا ، اولین بار هست براش adsl میگیرم ، والا دو روزه لنگ این sms هستیم :|نقل قول:
با یوزر پسورد آسیاتک وصل میشم صفحه شارژ مجدد و سایت خود آسیاتک میاد :n02: ولی باز پشتیبانی اس ام اس تایید مخابرات رو میخواد
یوزر و پس آسیاتک رو گرفتی؟نقل قول:
همون موقع که یوزر و پس میگیری همون موقع برات فعال میکنن
خودت بگو که آسیاتک اس م اس داد برام
02182144000
0211544
داخلی 4 رو بگیر صدای مشتری الان هستن زنگ بزن
رفقای اسیاتکی اینرنتشون مشکل داره؟؟؟؟؟؟؟؟ چون من از سایت شبانه اکانت گرفته بودم که ip اسیاتک بهم میداد پشتیبانیش بهم گفت مشکل از اسیاتکه میخاستم ببینم کسی اینرنتش مشکل داره؟؟؟؟؟؟؟
من میخواستم بدونم قسمت "نمودار ریز مصرف" تو پنل کاربری واقعا موثقه؟ من برنزی 1 مگ نامحدود دارم رفتم آمار دانلودم رو تو این 3 ماه در آوردم حساب کردم شده حدود 115 گیگ!
این شرکت فخیمه بشکل عجیب و غریبی سرعت دان شبانه رصد میکنه و اگر خدایی نکرده زیاده روی کنی سرعتت رو به حد حلزون پایین میارن تا دیگه پسر خوبی باشی!!!نقل قول:
این شرکت فخیمه بشکل عجیب و غریبی سرعت دان شبانه رصد میکنه و اگر خدایی نکرده زیاده روی کنی سرعتت رو به حد حلزون پایین میارن تا دیگه پسر خوبی باشی!!!نقل قول:
نیومده میخوام درخواست تخلیه بدم ، سه روز میشه خطم رانژه شده ، زنگ میزنم میگن تایید مخابرات نیومده ، میرم مخابرات ، میگن ما تایید کردیم ، شرکت به این بی مصرفی ندیده بودم ، به خودشون زحمت پیگیری وضعیت سرویس مشتری رو نمیدن !
با صدای مشتری حرف زدی؟نقل قول:
آره ، اونم پاس داد به همون پشتیبانی دوبارهنقل قول:
وبمسترم ، کارام عقب افتاده وگرنه اینقدر حرص نمیخوردم ، بدجور گیر کردم :n29:
منم مثل خودتم
برای تخله از آسیاتک به شاتل مخابرات بهانه اورد که بعد از یک هفته وصل شدم ولی بعد از وصل شدن کاری کردم که بیچارشون کردم که جبران این یک هفته بشه
الان مشکل آسیاتک اینکه میگن گزارش نامه مخابرات براشون نرفته؟>
یکبار همین مشکل برای ما پیش اومد صد باری تماس گرفتم تا بالاخره یه خانومی گفت نرم افزار ما مشکل داره گاهی از مخابرات که میزنن تایید رو یا از اینطرف میفرستیم رانژه توی سیستم نرم افزار انجام نمیشهنقل قول:
مخابرات هم که میدونید وقتی یه کلیک میزنه میگه من زدم دیگه باز نمیره دوباره نگاه کنه و یا یکبار دیگه انجام شده رانژه رو تایید کنن اینها مشکلات نرم افزاری آسیاتک هست بهش.ون توضیح بده بگو مخابرات میگه رانژه رو تایید کردن احتمالا مشکل نرم افزاری روی سیستمشون هست که براشون هنوز تایید نرفته.
آره ، میگن گزارش مخابرات برای ما نیامده !نقل قول:
شما چند وقت از آسیاتک سرویس داشتی؟ اون زمان هم این برنامه ها بود که حتما باید گزارش مخابرات بیاد تا فعال کنیم ؟؟
من داشتم ولی تایه مدت کمی خوب نبود در مرم نمیمونم حتی به ضررم باشهنقل قول:
اصلا کلا شرکتها تا وقتی که گزارش مخابرات برای رانژه نیاد فعال نمیکنن یا برای تخلیه هم تا وقتی گزارش براشون نره مشترک رو از کارتابل در نمیارن
حتما گزارش رو ارسال نکردن مخابرات
منم یه مدت این اتفاق افتاده آسیاتک زنگ زد گزارش تخلیه اومده ولی مخابرات میگفت نه اصلا نامه تخلیه برامون نیومده.
تنها کارت شکایته تو متن شکایت هم خیلی تند برخورد کن
بهشون بگو برات تست کنن که ببینن رو آسیاتک هستی یا نه اینکه کاری نداره براشون
زنگ زدم گفتم تکلیفم رو مشخص کنید ، دید تصمیم جدی هست ، گفت چراغ adsl ملاک نیست ، پورت خالی نداریم ، شما رانژه نشدید هنوز :n13:نقل قول:
شکایت کن ازشون تخته کنن درشونقل قول:
چرت وپرت گفتهنقل قول:
زنگ زدم گفتم تکلیفم رو مشخص کنید ، دید تصمیم جدی هست ، گفت چراغ adsl ملاک نیست ، پورت خالی نداریم ، شما رانژه نشدید هنوز
سلام. وقتی میرم تو قسمت بن تخفیف "پین کد" میخواد میشه بفرمایید این پین کد رو باید از کجا بدست بیاریم؟نقل قول:
سلام. میشه بفرمایید "پین کد" رو باید از کجا بگیریم؟نقل قول:
این بسته های تبلیغی تلویزیون مناسبه؟
می شه گیگ اضافه خرید؟
و این که چقدر طوب می کشه فعال بشه؟
ممنون
سلامنقل قول:
مشخصاتتون را بدید ثبت نامتون میکنیم
ویژه مشترکین جدید هست البته
میخوام درخواست تخلیه بدم ولی تاپیک بقیه isp ها چک میکردم اوناهم وضعیتشون همینه
باز آسیاتک میاد سرعت شبانه 2مگ روی 1مگ میبنده ولی شرکت های دیگه کلا محدود میکنن
بین دوراهی رفتن و موندن گیر کردم
دوستان من الان مبین نت دارم 512 سرعتم روی 68 تا 90 نوسان داره بیشتر رو همون 68 هست حال میخوام نامحدود آسیاتک بگیرم برنز رو که قیمتشم مناسبه حالا نمیدونم سرعتش چقدر هست و سرعت بازکردن وبسایتها و شبکه های اجتماعی به چه شکل هست؟؟؟؟ پارس آنلاین میخواستم بگیرم که اون محدودیت داره باید پول حجم اضافه بدم وگرنه سرعت و کیفیتش بهتره. حالا نمیدونم آسیاتک چطوره چند سال پیش داشتم متوسط بود زیاد هم خوب نبود.
این طرحی که تلویزیون تبلیغ میکنه بدون تشکیلات و نصب و راه اندازی آسیاتک استفاده کنید چطوریه ؟؟؟؟
بیشتر برای دانلود کلیپ و آپدیت برنامه های اندرویدم و موزیک میخوام حالا فیلم هم دانلود میکنم ولی نه اینطوری که تو یکماه بخوام 10 گیگ فیلم دانلود کنم. سرعتش از مبین نت بهتره ؟؟؟ چون مبین نت تا االن کارمو راه انداخته ولی هزینه گیگ اضافه اش خیلی گرونه
ممنون میشم راهنمایی کنید.
کلا هرچی میگیری نا محدود برنزی نباشه !!!
512 هر روز نزدیک 100mb سرعتش روی 50-60 می چرخه بعد از اون محدود میشی روی 20 کیلوبایت در ثانیه تا ساعت 12شب
تنها شرکتی که باهاش راحت میشد اینترنت استفاده کرد مخابرات بود...
خدا رحمتش کنه :(
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
دوستان کدوم یکی از طرح های نامحدود اسیا تک خوبه لطفا راهنمایی کنید میخوام بخرم از نظر سرعت خوب باشه