- - - Updated - - -
عقب هلیکس بستی جلو mx ? یا کلا پروژه تغیر کرد؟نقل قول:
- - - Updated - - -
عقب هلیکس بستی جلو mx ? یا کلا پروژه تغیر کرد؟نقل قول:
سلام اقا امیرحسین عزیزنقل قول:
هلیکس رو واسه ماشین خانوادگی بستم بدون امپ صدای فوق العاده با کیفیتی داره
راستی امیر جان کامپ مکینتاش رو با چه قیمتی تهیه کردی؟نگفته بودی دستیم به اونور اب داری:n02:
حاجی دست مارو هم بگیر:n17:
سلام به اهالی فن و دوستان با تجربه در زمینه ضبط و باند ماشین
من یه راهنمایی خیلی ساده می خام، میشه یه ضبط و باند خوب تا 400 تومن بهم معرفی کنید. فکر میکنم با این بودجه نمیشه توقع زیادی داشت، اما میخام با این بودجه بهترین صدای ممکن رو از نظر کیفیت بگیرم.
ماشین سمند هستش، اگه بلند گوهای گرد کیفیت صدا رو شهید نمیکنه ترجیحا گرد باشن.لطفا برای درهای جلو هم بلندگو پیشنهاد بدین.
رادیو پخش هم سی دی و فلش خور باشه و اندروید رو ساپورت کنه و AUX داشته باشه.یه روزگاری هم شاید خواستم آمپلی ببندم.
لطفا چند تا مدل معرفی کنید ، چون دور و بر ما همه مدل ها ممکنه پیدا نشه،پشت کوه نیستیم ها، کرجیم :n07:
معمولا سقف بودجه کم توجه دوستان با تجربه رو جلب نمیکنه، اما امیدوارم من رو از تجربشون بی نصیب نزارن.
مرسی.
سلامنقل قول:
اسپیکر هلیکس E69X قیمت 265-280 بسته به انصاف فروشنده
پخش هم پایونیر 1750UB
یا کن وود u21
اینا کمترین قطعاتی هست که میتونید تهیه کنید.
چه سرعنینقل قول:
مرسی حمید خان
اگه فکر میکنید بودجه رو یه کم( مثلا صد) افزایش بدم میتونم پخش بهتری بگیرم راهنمایی کنید،ممنون میشم.
در مورد باندهای جلو هم میشه بگید اگه بخام باید چقدر هزینه کنم؟
سلام
امروز براتون عکسهای سیستم آقا مرتضی عزیز با آیدیه Wiera رو براتون قرار میدم.
ماشین: پراید 131
لوازم:"
پخش: کن وود 7056
کامپوننت :گلیدن RS100
کواکسیال روی طاقچه گلیدن MC609
پک برق:استریت وایرز گیج 7
سیم اسپیکر:گلیدن 2*1.5mm
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ان شاءالله مبارکشون باشه.:n12:
دوستان یک سوال...
یک پخش Pioneer 5250SD و آمپ Pioneer 3602 و 2 عدد باند کنوود داشتم. دزد محترم چند روز پیش پنل ضبطمو سرقت کرده. رفتم پنل رو بخرم حدود 230 تومن کف قیمتی بوده که بهم دادن. خود کفی ضبط رو هم حدود 80 تا 100 می خرن ازم. به نظرتون پنل رو بخرم بهتره یا ضبط نو دیگه تو همین حدود قیمت 300 تومن بخرم؟ اگه نظرتون ضبط دیگست، چه مدلی توصیه می کنید؟ گیج شدم..... راهنمایی می کنید!
سلام ارادت دارمنقل قول:
یه کن وود x400 بگیرید حدود 310
یا 3750 پایونیر اونم همین حدوده
درود حمید عزیز اگر ممکنه منو راهنمایی کنید ممنون میشم
میخوام برا ماشین پخش و باند بگیرم ولی وارد نیستم با بودجه حدود 700 تومن ماشین پراید 132
دوستان لطف کردن وپیشنهاد هایی دادند که نتیجه گیری بنده این بود: پخش آلپاین140 و کواک عقب Helix E69X و کواک جلو بجای باند فابریک Helix E4X
لطفا نظرتون رو بگید بنده به کیفیت صدا و بیس نرم و عمیق اهمیت میدم ولی برام مقدور نیست کامپ ببندم
درضمن هیچکدوم از اینایی که اسم آوردم توی شهرمون پیدا نکردم (اهواز) بعضا حتی برند هلیکس رو نمیشناختن
سایت معتبری هست که فروش اینترنتی داشته باشه اینا رو؟
نظرتون چیه کنوود x400 رو بجای آلپاین140 استفاده کنم
یعنی کنوود x400 + هلیکس E69X
- - - Updated - - -
نظرتون چیه کنوود x400 رو بجای آلپاین140 استفاده کنم
یعنی کنوود x400 + هلیکس E69X
دوست عزیز به نظر من از پخش الپاین لذت بیشتری میتونی ببری بازم تصمیم اخر با خودتون هست پخش کنوود x400 درسته که از سری اکسلون اسیایی هست پخش بدی نیست ولی بازهم از خانواده کنوود هست و صداش به نسبت خفست من که نه از نور صفحش خوشم اومد و نه از صداشنقل قول:
ممنونم از راهنماییت ولی هرچی گشتم آلپاین گیر نیاوردم نمیدونم چکار کنم؟
فروشگاه معتبر اینترنتی سراغ دارید که پخش آلپاین 140 و باند هلیکس E69X و E4X رو آنلاین بفروشه ؟
براتون پ.خ کردمنقل قول:
- - - Updated - - -
براتون پ.خ کردمنقل قول:
سلامنقل قول:
خیلی متاسف شدم.خدا ازشون نگذره.:n24::n24::n24:
به نظر من کفی رو هم بفروش یه پخش جدید بخیر.
پایونیر 3750UI میتونی بگیری 300-310
سلام دوستان.ماشین بنده رنو فلوینس هست
از وقتی ماشین رو گرفتم از کیفیت سیستم صوتیش راضی نیستم بخاطر همین تصمیم گرفتم تغیراتی توش بدم
اول از همه بگم که ادم سیستم بازی نیستم و انتظارات خیلی بالایی ندارم و دوم اینکه ماشین بنده پخش های متفرقه بش نمیخوره.پخش خودش هم بعید میدونم ورودی و خروجی برای امپ و ... بخوره به همین دلیل تصمیم گرفتم به 4 عدد باند خوش صدا توی در ها اکتفا کنم
حالا خواستم نظرتون رو در این مورد بدونم که چی بم پیشنهاد میکنید
پیشاپیش ممنون از لطفتون
سلام دوستان و الی الخصوص حمید جان که زیادی مزاحمشیم
بعد خرید قطعات ونصب حالا رفتم تو فکر خرید یه پخش خوب
قبلا صدای یه مدل قدیمی کلاریون رو شنیدم خعلی خوب بود بنظرم. حالا یه پخش و خوب و بقیمت از کلاریون چی پیشنهاد میکنید اگه تا عید بتونم 1600 1700 برا آمپ مونو و پخش جمع کنم خوبه.
برا امپ حدودای 600 700 و پخش 1تومن حالا از کلاریون چیزی تو کشورمون پیدا میشه یا باید بدم از دبی برام بیارن کی صداش رو شنیده وچه مدلاییش خوبه
با تشکر
- - - Updated - - -
سلام دوستان و الی الخصوص حمید جان که زیادی مزاحمشیم
بعد خرید قطعات ونصب حالا رفتم تو فکر خرید یه پخش خوب
قبلا صدای یه مدل قدیمی کلاریون رو شنیدم خعلی خوب بود بنظرم. حالا یه پخش و خوب و بقیمت از کلاریون چی پیشنهاد میکنید اگه تا عید بتونم 1600 1700 برا آمپ مونو و پخش جمع کنم خوبه.
برا امپ حدودای 600 700 و پخش 1تومن حالا از کلاریون چیزی تو کشورمون پیدا میشه یا باید بدم از دبی برام بیارن کی صداش رو شنیده وچه مدلاییش خوبه
با تشکر
خب به سلامتی ایشالا :n12:نقل قول:
از مکینتاش چیزی نپرس :n08: یهویی هایی اتفاق می افته بعضی مواقع دیگه :n02:
سلام به اساتید محترم سیستم
من یه ناوارد هستم توی بخش ضبط و باند ولی میخوام با کمک شما عزیزان یه سیستم بدون نقص رو ببندم . من 2تا سوال داشتم و دو نوع سیستم با قیمت مختلف میخواستم به من معرفی کنید
1: تا 600 چه سیستمی به من پیشنهاد میکنید ؟
2: تا 1میلیون چه سیستمی به من پیشنهاد میکنید ؟
من توی باندها صدای 7650 کنوود رو به همراه باند کنوود 718 hq شنیدم و واقعا صداش خوب بود البته با امپیلی کنوود . راستش من اصلا صدای بلند که گوش خودم و مردم رو کر کنه خوشم نمیاد فقط یه صدای با کیفیت عالی میخوام و میدونم یکی از گزینه های باند خوب e69x هلیکس هستش که با ضبط 7650 هم خوب جواب میده . حالا میخواستم با این تفاسیر سوال یک و دو رو جواب بدین و سیستم خوب رو به من معرفی کنید
ممنون از همه اساتید که شبانه روز بدون هیچ چشمداشتی واسمون زحمت میکشن . منتظر جوابتون هستم:n16:
سلام صبحتون بخیر.به فروم خودتون خیلی خوش آمدین.نقل قول:
بفرمایید درایورها کامپونتت هستن یا کواکسیال؟
برای پخش فکر کنم از طریق پروسسور بتونید ارتباط بدین به آمپ.بازم باید سوال کنم براتون.
سلام هادی جان خواهش میکنم چه مزاحمتی نفرمایید.نقل قول:
کلاریون که معرکه س.من یدونه dxz956mc در حد گیرم اومد زدم تو گوشش جای پی 99 بستم.
آکبندش که بعید میدونم ولی دست دوم و باید بگردی.به نظرم اگه میتونی از دبی بیاری یه آک بگیر خیلی بهتره.مدل cz702پخش خوبیه.
سلام حمید جاننقل قول:
این حروف اولش برا چیه چه فرقی بین cz cx dxz فک کنم اینا لاینای کتفاوته تولیدشه با امکانات متفاوت
تفاوتشون تو چیه
با 1 تومن تقریبا کدوم مدلش کیرم میاد هم صدا و هم امکانات خوبی داشته باشه؟ همین زظ 702 یه جا دیدم دیسکانتینیو شده نمیدونم دست بود یا نه چه قیمتیه ؟
ممنون میشم اساتید جواب من رو هم بدن
سلام دوست مننقل قول:
اساتید اشخاص دیگه هستن منم فقط چند مدتیه میام بسایت سر میزنم این چیزایی هم که میگم بیشتر پیشنهادات اساتید هستن.
ادر مورد سیستم خوب تا 600 تومن تو پیجها یگذشته (همسن 7 تا 8 تای اخری کلی نظر داده شده بخونی متوجه میشی و بسته بسلیقت میتونی انتخاب داشته باشی در مورد سیستم تا 1 تومن بازم ببین آمپ میخوای یا بعدا براش تهیه میکنی؟
پخش که 7056 یا 8019 کنوود تو قیمت خودشون خوبن الپاین هم پخش خوب و دست دوم با همین قیمتا 500تا 600 پبدا میکنی باند هم ببین کیفیتی میخوای یا قدرتی این 718 کنوود که گفتی خوبه قدرتی هست و کیفیت اصلا نداره خیلیا خوششون میاد ول یبنظر من خسته میشی ازش. هلیکس هک خیلی باند خوش صداییه ولی قدرتش زیاد نیست اما برای پراید با آمپ کاملا خوبه . اگه باند قدرتی میخوای که کیفیت هم قاطیش باشه باید بر سراغ MTX سری 8000 یا 6000 البته یکم گرونن . الابته ایفینتی کاپا و هرتز HCX690هم باندای باکیفیت هستن ولی خب همش سلیقه هست
- - - Updated - - -
سلام دوست مننقل قول:
اساتید اشخاص دیگه هستن منم فقط چند مدتیه میام بسایت سر میزنم این چیزایی هم که میگم بیشتر پیشنهادات اساتید هستن.
ادر مورد سیستم خوب تا 600 تومن تو پیجها یگذشته (همسن 7 تا 8 تای اخری کلی نظر داده شده بخونی متوجه میشی و بسته بسلیقت میتونی انتخاب داشته باشی در مورد سیستم تا 1 تومن بازم ببین آمپ میخوای یا بعدا براش تهیه میکنی؟
پخش که 7056 یا 8019 کنوود تو قیمت خودشون خوبن الپاین هم پخش خوب و دست دوم با همین قیمتا 500تا 600 پبدا میکنی باند هم ببین کیفیتی میخوای یا قدرتی این 718 کنوود که گفتی خوبه قدرتی هست و کیفیت اصلا نداره خیلیا خوششون میاد ول یبنظر من خسته میشی ازش. هلیکس هک خیلی باند خوش صداییه ولی قدرتش زیاد نیست اما برای پراید با آمپ کاملا خوبه . اگه باند قدرتی میخوای که کیفیت هم قاطیش باشه باید بر سراغ MTX سری 8000 یا 6000 البته یکم گرونن . الابته ایفینتی کاپا و هرتز HCX690هم باندای باکیفیت هستن ولی خب همش سلیقه هست
سلام.نقل قول:
متاسفانه از کدها اطلاعی ندارم.و همچنین قیمتها.این مدل رو هم جون دوستم قبلا داشت و صداش تو گوشم بود خیلی دنبالش بودم.وگرنه کلاریون قبلا نداشتم.ولی این مدل 956 جزو بالاترین رده و جزو های اندها محسوب میشه.
----------------------------------------
رامتین جان.برای رنوی شما سوال کردم.فعلا کاری برای پخشش نمیشه کرد دست به درایورها هم نزن.تا یکماه دیگه DVDش میاد چین درجه 1 حدود 1500-600بعد همه کار میتونید انجام بدین.از طریق همین تاپیک پیگیر باش و یک ماه دیگه یاد آوری کن به من.
درخدمتم.
- - - Updated - - -
سلام دوستان
بنده یه جفت باند 7100 کنوود دارم با یه امپلی فایر 250 وات دو کانال کنوود
برام کیفیت مهمه و رو برند خاصی اصرار ندارم . دنبال ضبط خوب هستم تا 300 تومن
بین دو گزینه x400 و 3750 پیشنهاد بدید
دوستانی که این مشخصات رو دارند با کدوم ضبط نتیجه بهتری گرفتن؟ ( البته اینم میدونم x400 شش خروجی داره با ولتاژ4ولت و 3750 چهار خروجی داره ولتاژ 2.5ولت . خوانایی پنل پایونیرم بهنره)
به طوور کلی مچ بودن با مشخصات بالا و بهترین نتیجه گرفتن برام مهمه
ممنون میشم اساتید پاسخ بدن
سلام صبح بخیر دوست من.خیلی خوش آمدین.نقل قول:
7100 جزو اسپیکرهای قوی محسوب میشه آمپتون باید حد اقل روی هر کانال 150 وات rms خروجی سالم بده تا درایو بشن.این آمپی که گفتین به هیچ عنوان صدای اثلی اسپیکرتون رو بیرون نمیکشه.
در مورد پخش من نظر کن وود هست.پایونیر به نظر من تیزه.البته برخی دوستان معتقد هستند x400صداش بمه اما به نظر من اینگونه نیست.
اگر میتونید هر دوتا رو تست کنید اینطوری راحت تر تصمیم میگیرید.
موفق باشید.
- - - Updated - - -
درود پخش آلپاین 152 دیدم توی ----- میده 470
لطفا نظرتون رو بگین ارزش خرید داره؟
یه جفت کواکسیال هلیکس E69X خریداری کردم برا عقب پخش رو میخوام این مدل انتخاب کنم تا بعد
نظرتون چیه؟
ممنونم
-
اگر تا این قیمت میخوای هزینه کنی بهتره 145E کارکرده در حد گیر بیاری اون ارزش خرید بالاتری داره
من هفته قبل الپاین 150با هلیکس ای69 نصب کردمنقل قول:
چیز خوبیه،از نظر کیفی
اگر امپ دارین به نظرم خیلی عالی خواهد شد
اما از نظر قیمت پتو استریو،معمولا قیمتهاش بالاست
من قیمت بازار رو ندارم
سلام دوست من.نقل قول:
درود پخش آلپاین 152 دیدم توی ---- میده 470
لطفا نظرتون رو بگین ارزش خرید داره؟
یه جفت کواکسیال هلیکس E69X خریداری کردم برا عقب پخش رو میخوام این مدل انتخاب کنم تا بعد
نظرتون چیه؟
ممنونم
کواک هاتو به همون پخش فابریک وصل کن ببین از نظر خودت صداش چطوره.
در مورد پخش من نظر شخصیمو میگم:
اگر قرار نیست از هر 3 جفت خروجی Rca این پخش استفاده کنید یا پخش کردن موزیک از ایفون یا آی پاد که اصلا این پخش ارزش خرید نداره.چیز چیز خاصی نداره در برابر 140 به جز همون یک جفت خروجی بیشتر و پخش از ایفون و ای پاد که به یک جفت یا دو جفت اسپیکر اون 1 خروجی بیشتر مهم نیست. صداشون مثل همه و تنظیماتشونم فرق خاصی نداره
حالا اگر قراره اینده نگری کنی برای پخش که بعدا قطعاتو ارتقا بدیو یه سیستم خیلی کیفیتی و خوب بندازی به نظرم 50-100 سرش بذار یا کنوود 7056 آک یا آلپاین 145E دست دوم بگیر و یا آلپاین 123 آک
مثلا اگر قراره بعدا اقلام حرفه ای تر بگیری مثل گرفتن کامپوننت خوب برای استیج جلو + یه ساب ووفر خوب و کیفیتی که ارزش داره یه پخش تقریبا حرفه ای و خوب بگیری از همین اول.ولی اگر میخوای با یه کواک عقب و دیگه فوقش یه کواک گرد یا یه کامپ معمولی برای جلو سر کنی پخش رده بالاتر به کارت نمیاد و هزینه ی اضافی هست.چون این الپاین ها صداشون شبیه همه:n01:
سپاسگذارمنقل قول:
فقط یه سوال
میشه رو توان امپلي فایر توضیح بديد که چه توانی مناسبشه؟ 350 وات کنوود چطوره؟
و اینکه من یه ضبط 5050 پايونير پیدا کردم . در حد و بسیار تميز
به نظر شما گزینه خوبيه با توجه به باند بنده و همچنین دو انتخاب ديگم یعنی 3750 و x400
5050 پايونير میتونم با قیمت 250 هزار تومن تهیه کنم
پیشاپیش سپاسگزارم
سلام
عرض کردم هر کدوم 150وات rms هستن و آمپ قدرتمند نیاز داره.اون 350 واتم ماکزیمم هست.به نظر من x400بگیر.
ممنونم دوست عزیزنقل قول:
ولی هرچی گشتم 140 آلپاین گیر نمیاد
آلپاین123 با 151 چه فرقی داره؟ بغیر از امکانات؟؟ کیفیت صداشون همگی یکیه؟
خروجی آمپلی 2ولت هست در 151 فرقی نداره با 4ولت مدل 123؟
همون خروجی رو بم میده؟ شاید بعدا بخوام آمپلی نصب کنم
- - - Updated - - -
ممنونم دوست عزیزنقل قول:
ولی هرچی گشتم 140 آلپاین گیر نمیاد
آلپاین123 با 151 چه فرقی داره؟ بغیر از امکانات؟؟ کیفیت صداشون همگی یکیه؟
خروجی آمپلی 2ولت هست در 151 فرقی نداره با 4ولت مدل 123؟
همون خروجی رو بم میده؟ شاید بعدا بخوام آمپلی نصب کنم
دوست عزیز همون کنوود x400 بگیری با 7100 بیشتر جور در میاد تا حدودی تیز بودن تیوتر 7100 را خنثی میکنه و به صدای بهتری میرسی 7100 با پایونیر جز سر درد چیزی برات ندارهنقل قول:
123 اندکی صداش بهتره(شاید اصلا قابل حس نباشه ها مگر اینکه گوش های تیز و دقیقی داشت هباشید) ولی خوب تو حالت فلت صداشون خیلی شبیه همه و صدای باز با دیتیل خوبی دارن.نقل قول:
123 گزینه ی خیلی خوبیه فقط نمایشگر معمولی داره.
به جای 151 اگر 140 پیدا نکردی 150 رو بگیر.250 تومن. 151 ارزش خریدش پایینه چون 140 و 150 خیلی امکاناتشون مثل همه و تفاوتشون قابل اغماض هست.در حالیکه حدود 120 تومن گرونتره.یه ایپاد و ایفون ساپورت میکنه که دیوایس اپل ندارید به کارتون نخواهد امد.این چندتا پخش نام برده برای فردی که چندین مدل الپاین گوش کرده باشه و گوشهای تیز و دقیقی داشته باشه قابل احساس هست وگرنه خیلی از افراد دو تا سورس رو عوض کنیم نمیتونن تشخیص بدن کدوم مدل پخش الپاینه(تنظیمات فلت)
خروجی 4 ولتی مسلما بهتره و در صورت استفاده از امپ نسبت به 2 ولتی گین کمتری رو باز میکنید و دیستورت و نویز کمتری هم خواهید داشت ولی خوب این مورد هم خیلی تاثیر نداره و خیلی ها حتی نمیتونن تفاوت این دو رو تو صدا تشخیص بدن.
ممنونم سعیدجان
پس با این تفاسیر بهترین گزینه برای پخش در رنج 500 تومن 123آلپاین هست و با خریدش هیچوقت پشیمون نمیشم؟ شما پیشنهاد دیگه ای ندارید؟
چون بهرحال ی روز آمپلی و کامپوننت هم نصب میکنم و ساب اون موقع هم این پخش 123 جوابگو هست؟
.سلام.مخلصم.تا رنج 500-550
کنوود 7056 و الپاین 145 دست دوم و الپاین 123 بهترین پخش های بازار هستند که تو این رنج قیمت میتونید بگیرید.اما من به شخصه صدای آلپاین رو بیشتر از کنوود میپسندم.اگر صدای کنوودی میپسندی 7056 گزینه ی مناسب شماست.تنظیماتش زیاده و کم و کاست نداره.اگر هم الپاین صداشو میپسندی که 123 پخش ارزنده ای هست.ببین 145 دست دوم میتونی گیر بیاری یا خیر.اگر شد اونو بگیر که امکانات و تنظیمات بیشتری داره (تایم المنت و ...) و از اون مهمتر نمایشگر اون هست.اگر نمایشگر برات چندان مهم نیست 123 انتخاب ارزنده ای هست.
یا علی
- - - Updated - - -
.سلام.مخلصم.تا رنج 500-550
کنوود 7056 و الپاین 145 دست دوم و الپاین 123 بهترین پخش های بازار هستند که تو این رنج قیمت میتونید بگیرید.اما من به شخصه صدای آلپاین رو بیشتر از کنوود میپسندم.اگر صدای کنوودی میپسندی 7056 گزینه ی مناسب شماست.تنظیماتش زیاده و کم و کاست نداره.اگر هم الپاین صداشو میپسندی که 123 پخش ارزنده ای هست.ببین 145 دست دوم میتونی گیر بیاری یا خیر.اگر شد اونو بگیر که امکانات و تنظیمات بیشتری داره (تایم المنت و ...) و از اون مهمتر نمایشگر اون هست.اگر نمایشگر برات چندان مهم نیست 123 انتخاب ارزنده ای هست.
یا علی
سلام دوستان یاندم 6975 هست بعد یه پارگی کم روی دیافراگمش داره . با چه چسبی باد درستش کنم؟؟ چسب حرارتی یا آکواریوم؟
سلام.نقل قول:
من اطلاعی از نوع چسبش ندارم اما اگر تعمیرکار حرفه ای اسپیکر خواستی بهم pm بده شماره اش رو بدم خدمتتون.
درود.
میخاستم بدونم ساب راکفورد p212s4 چطور سابیه؟تا چقدر ارزش خرید داره؟این 200 rms ای ک داره چقدر قدرت منده نسبت به سابای 200 -300 rms کنوود و پایونیر.هر چند پایونیر و کنوودو ساباشو قبول ندارم اما چون زیاد شنیدم صداهاشونو معیاری رو اینا قرار میدم.
آیا میتونم از pvc برای ساخت باکس استفاده کنم؟
توی کاتالوگ این ساب نوشته برای باکس پورت 50 لیتر لازمه. من ی باکس 52 لیتری دارم ک داخلش با پشم شیشه پوشیده شده (2متر) میتونم از این باکس استفاده کنم؟
ممنون میشم آگه جواب همه سوالاتم رو بدین:n16:
- - - Updated - - -
درود.
میخاستم بدونم ساب راکفورد p212s4 چطور سابیه؟تا چقدر ارزش خرید داره؟این 200 rms ای ک داره چقدر قدرت منده نسبت به سابای 200 -300 rms کنوود و پایونیر.هر چند پایونیر و کنوودو ساباشو قبول ندارم اما چون زیاد شنیدم صداهاشونو معیاری رو اینا قرار میدم.
آیا میتونم از pvc برای ساخت باکس استفاده کنم؟
توی کاتالوگ این ساب نوشته برای باکس پورت 50 لیتر لازمه. من ی باکس 52 لیتری دارم ک داخلش با پشم شیشه پوشیده شده (2متر) میتونم از این باکس استفاده کنم؟
ممنون میشم آگه جواب همه سوالاتم رو بدین:n16: